Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
No, kedysi som tam kupoval HTC Wildfire a myslím že s tým neboli žiadne problémy.
Vtedy tam bolo písané ofic. distribúcia pre EU, a ako pozerám tak to je aj pri SGS 2.
Vtedy tam bolo písané ofic. distribúcia pre EU, a ako pozerám tak to je aj pri SGS 2.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tiez mam odtial jeden telefon brany a tiez bol z distribucie pre EU a ziadny problem. keby to bol nejaky obchod, ktory prave zacal svoju cinnost tak ok, ale mp3 su tu uz dlho a nepocul som ze by sa niekto stazoval
Nemali ste problém, bo ste nemali pokazený telefón? ..alebo ste nemali problém ani v autorizovanom servise pri reklamácii? Len zbieram informácie.. 
A ešte sa opýtam.. má niekto skúsenosť s reklamovaním mobilu v Orange? Keď zoberiem mobil na akciu, môže ho potom do Orange prísť reklamovať hocikto alebo len ja? Niekde som začul, že sa teraz "nedávno" menili obchodné podmienky a reklamovať môže len pôvodný majiteľ. Takže ak kúpim nejaký takýto mobil povedzme cez bazoš, musím ísť buď do autorizovaného servisu alebo kontaktovať pôvodného majiteľa?

A ešte sa opýtam.. má niekto skúsenosť s reklamovaním mobilu v Orange? Keď zoberiem mobil na akciu, môže ho potom do Orange prísť reklamovať hocikto alebo len ja? Niekde som začul, že sa teraz "nedávno" menili obchodné podmienky a reklamovať môže len pôvodný majiteľ. Takže ak kúpim nejaký takýto mobil povedzme cez bazoš, musím ísť buď do autorizovaného servisu alebo kontaktovať pôvodného majiteľa?
tiez by ma presne toto zaujimalo.
ale na alze ta SGSII isla akurat dnes dole, takze asi mam uz jasno
ale na alze ta SGSII isla akurat dnes dole, takze asi mam uz jasno
mp3_sk je seriozny obchod. Pri niektorych telefonoch pisu informaciu:
pri tejto S2-ke je zeoficiálna distribúcia pre uzemie Slovenska
ale co je hlavne:oficiálna distribúcia pre uzemie EU
takze by nemali byt problemy a hlavne nie s takymto overenym obchodom.záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis u predajcu
ja som hladal nenasiel som, neviete ako je to s NFC pri samsungoch ?
docital som sa ze sa nachadzaju v modeloch pre vybrane trhy ? je slovensko vybrany trh ?
docital som sa ze sa nachadzaju v modeloch pre vybrane trhy ? je slovensko vybrany trh ?
ale ako to je so servisom v autorizovanom servise v mieste môjho bydliska? ..aby som nemusel posielať mobil cez pol Slovenska do BB? ..v autorizovanom servise môžem mať mobil opravený už na druhý deň!rochedo napísal:záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis u predajcu
Napisal som im mail, kedze nedavno som od nich bral jeden telefon ale uz si nepamatam ze co tam bolo napisane, ci je to urcene pre EU alebo SVK trh. Ale predpokladam ze telefony urcene pre EU sa nebudu dat reklamovat v servisnych strediskach.
//autoeditácia príspevku (31 Júl 2012, 16:31)
Dostal som od nich nasledujucu odpoved:
//autoeditácia príspevku (31 Júl 2012, 16:31)
Dostal som od nich nasledujucu odpoved:
ďakujeme, že ste nás kontaktovali. Čo sa týka reklamácie, je potrebné postupovať presne podľa pokynov uvedených na našej stránke:
http://www.mp3[bodka]sk/conditions.php
-
Anem
Star
Čo by ste zobrali z týchto telefónov?
Motorola Defy +
Samsung S8600 Wave III
Sony Ericsson Xperia Ray
Sony Xperia U
Sony Xperia Miro
alebo iný telefón do 210€?
(páčia sami hranaté tvary preto toľko telefónov Xperia)
Motorola Defy +
Samsung S8600 Wave III
Sony Ericsson Xperia Ray
Sony Xperia U
Sony Xperia Miro
-
sobrancan16
Star
Anem napísal:Čo by ste zobrali z týchto telefónov?
Motorola Defy +
Samsung S8600 Wave III
Sony Ericsson Xperia Ray
Sony Xperia U
Sony Xperia Miro
Sony Xperia U alebo Wave III
Už som bol rozhodnutý pre Solu ale zvýšil sa mi rozpočet a tak som si povedal že si doprajem nie čo špičkové. Rozhodujem sa medzi One S a One X. Viem že X-ko ma štyri jadra a väčšiu pamäť, čo je pre mňa plus no v niektorých testoch je výkonnejšie S-ko a aj trochu nižšia cena. Mate niekto s týmito mobilami skúsenosti? Ktorí s nich si vybrať? Plánujem na mobile hrať aj hry.
porovnavas strednu triedu s vlajkovou lodou od HTC, one X je v sucasnosti to najlepsie co htc ponuka a konkuruje mu jedine galaxy s3
S je stredná trieda? Veď cenou sa líšia len minimálne.
-
uplink
VIP
540 x 960 vs. 720 x 1280
Gorilla Glass vs. Gorilla Glass 2
16 GB vs. 16/32/64 GB internal + karta
DualCore 1.5 GHz Krait vs. QuadCore Exynos 1.4 GHz
35h vs. 49h
a iné drobnosti [rýchlosti prenosov dát, etc.]
Neviem, ja tam vidím celkom rozdiel a Ty? A áno, slabšie parametre patria One V.
Gorilla Glass vs. Gorilla Glass 2
16 GB vs. 16/32/64 GB internal + karta
DualCore 1.5 GHz Krait vs. QuadCore Exynos 1.4 GHz
35h vs. 49h
a iné drobnosti [rýchlosti prenosov dát, etc.]
Neviem, ja tam vidím celkom rozdiel a Ty? A áno, slabšie parametre patria One V.
myslel si One S, aj parametre si dal One S/One X, len na konci si sa pomylil, chcel si napisat One S miesto One Vuplink napísal: A áno, slabšie parametre patria One V.
... to je presne to co nenavidim na vyrobcoch..mame strasne plno xperii, 3x One, plno galaxy..ludia v tom stracaju prehlad, je to nieco strasne...
One V? Si si istý? A nema X-ko tegru3 1.5 GHz?
tie parametre co pisal su One S vs. One X
Takže to vyzerá že jednoznačne One X 
-
uplink
VIP
One S vs. Samsung Galaxy S III.CheZteR napísal:tie parametre co pisal su One S vs. One X
One X má tegru, 5 jadrový, ale slabší procesor. A používa Tegru na grafiku priamo, celý chipset je Tegra, zatiaľ čo SGS III má Mali 400 MP a chipset je Exynos 4412 [vrátane procáku].
No jo, chápem ale ja som sa rozhodoval medzi HTC One S a HTC One X o Samsung nemám záujem keďže ten je na mňa príliš drahý