Znesie elektricky skuter mrazy ? Napr. takych -20 C. Ak nie da sa gelova bateria nejako zahrievat aby sa pri takej teplote nepokazila ? Chcem ho pouzivat celorocne.
Ide mi o tento skuter na ktory netreba vodicak :
http://www.qenti.sk/index.php/sk/elektr ... r-sprinter
Dakujem.
Znesie elektricky skuter mrazy ?
Re: Znesie elektricky skuter mrazy ?
Trochu googlenia a je to - http://answers.yahoo.com/question/index ... 722AAGQP6I
Takže v takých veľkých mrazoch sa to neodporúča, určite to ovplyvní životnosť batérie, ktorá tak či tak podľa výrobcu vydrží len 3 roky. Inak si si istý, že si chceš kupovať takýto skúter? Totiž maximálka 24 km/h sa mi zdá veľmi slabá, keďže takouto rýchlosťou sa chodí na bicykli vychádzkovým tempom.
Takže v takých veľkých mrazoch sa to neodporúča, určite to ovplyvní životnosť batérie, ktorá tak či tak podľa výrobcu vydrží len 3 roky. Inak si si istý, že si chceš kupovať takýto skúter? Totiž maximálka 24 km/h sa mi zdá veľmi slabá, keďže takouto rýchlosťou sa chodí na bicykli vychádzkovým tempom.
za tu cenu absolutne nevyhodna kupa
preco nespravit vodicak na A a kupit normalny skuter z bazaru?
preco nespravit vodicak na A a kupit normalny skuter z bazaru?
To by som si už radšej kúpil elektrický bicykel.My máme jeden doma,ale cez zimu sa nepoužíva,pretože máme sním takú skúsenosť keď je fakt zima(asi tak do -12 stupňov),tak prestanú fungovať brzdy,jednoducho nebrzdia a skracuje sa aj životnosť batérie a hlavne dojazd.Mimochodom tých 24km/h je udané len v papieroch,náš bicykel keď bol úplne nový aj vytiahol 40km/h ale teraz po asi 4 rokoch už to ťahá do 33km/h ale dosť bleskovo sa dostane na maximálku.
ten elektr. skuter je uplne nevyhodna kupa.
Za tu sumu si kupis uz celkom slusny bicykel ktori dokazes vyuzit viacej a aj si uzijes
viac zabavy.A aj vydrzi ovela dlhsie. 24km/h je velmi pomala rychlost, nehovoriac o tom
ze uz po prvom roku pouzivania vyrazne klesne kapacita baterie.
Cely ten obchod nie je moc doveryhodny, vyzerato ze dovazaju z Ciny tie posledne ksunty
a tuto to predavaju ako super vec, vyuzivaju to ze teraz vsetko "elektricke" je velmi modne..
Za tu sumu si kupis uz celkom slusny bicykel ktori dokazes vyuzit viacej a aj si uzijes
viac zabavy.A aj vydrzi ovela dlhsie. 24km/h je velmi pomala rychlost, nehovoriac o tom
ze uz po prvom roku pouzivania vyrazne klesne kapacita baterie.
Cely ten obchod nie je moc doveryhodny, vyzerato ze dovazaju z Ciny tie posledne ksunty
a tuto to predavaju ako super vec, vyuzivaju to ze teraz vsetko "elektricke" je velmi modne..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A preco je to ako bez vodicaku? Lebo elektrika?
To mi pride rovnaka logika ze keby dovleciem G-wiz tak netreba vodicak, lebo nema spalovaci motor. Cize blbost.
To mi pride rovnaka logika ze keby dovleciem G-wiz tak netreba vodicak, lebo nema spalovaci motor. Cize blbost.