Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Jasné, že steroidy a pichaj si ich buď do stehna, alebo do lýtka, podľa toho, čo chceš, aby ti narástlo. Tebe by sa ale hodilo priamo do hlavy, aby ti hlavne mozog narástol.
jezisku na krizku nemyslel som to tak doslovne asize sa v tom nevyznam pytam sa na neake cviki do posilky co by som mal robit
-
evilbanana
Medium Star
poradte vami overeny protak pre kamosa do 30 max 35 euro
K+
K+
Google si asi neskúšal. Daj si tam "cviky na nohy" a vyhodí ti napríklad toto http://www.trener.sk/fitness/. Na ľavej strane máš triedenie, napríklad podľa partii a tam si vyber, či chceš cvičiť stehná, lýtka alebo komplet nohy, zadok. Odporúčam robiť drepy, pretože je to komplexný cvik, ktorým precvičíš všetko od zadku až po lýtka. Drepy môžeš meniť napríklad s legpressom. Ak chceš cvičiť hlavne lýtka, daj si tam výpony.japaja napísal:jezisku na krizku nemyslel som to tak doslovne asize sa v tom nevyznam pytam sa na neake cviki do posilky co by som mal robit
Ja som bol spokojný napríklad s týmto http://www.bodyworld.sk/pvl-mutant-whey-2-27-kg-1170, navyše dobrá chuť, dobrá cena. Ale ja osobne by som pár eur pošetril a kúpil, podľa mňa, najlepší protein, aký som mal http://www.bodyworld.sk/optimum-nutriti ... -908-g-591, ale samozrejme väčšie balenie, minimálne to 2270g za 55 €.evilbanana napísal:poradte vami overeny protak pre kamosa do 30 max 35 euro
K+
tak podla toho aký, ak rýchly (pred a po treningu) tak jednoznačne http://www.protein.sk/e-1514-whey-prote ... -authority - odporúčam biela čokoláda-kokos, o jeho kavlite svečí to, že sa velmi rýchlo vypredáva, ak chce viaczložkový (doplnanie bielkovín počas dňa) tak bud http://www.protein.sk/e-1502-mutant-whe ... 7-kg---pvl alebo ak by bol ochotný si priplatiť za ešte kvalitnejší tak http://www.protein.sk/e-791-myofusion-h ... -nutritionevilbanana napísal:poradte vami overeny protak pre kamosa do 30 max 35 euro
K+
stillmass nie je o čom:evilbanana napísal:poradte vami overeny protak pre kamosa do 30 max 35 euro
K+
http://www.stillmass.eu/whey-75/
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
čaute, potreboval by som spevniť ruky aj prsné svaly ale nemám možnosť navštevovať posilňovňu, ak by som si kúpil cca 10 kg jednoručky pomohlo by mi to? Alebo to nemá význam? Vďaka za rady
Jednoručky ti budú stačiť tak na tie ruky, biceps, triceps, predlaktie, ale za predpokladu, že to budú nakladacie, čo znamená, že kotúče si môžeš meniť, čiže ak dve jednoručky, tak na jednu môžeš dať 20 kg. Už po pár týždňoch ti to bude málo, pokiaľ budeš cvičiť pravidelne. Na tie kozy, s tou váhou, si viem na začiatok predstaviť možno tak rozpažovanie, ale to sa takisto dostaneš hneď na úroveň, keď ti to bude málo. Ak si silnejšej postavy, tak nad takouto váhou ani neuvažuj, lebo to je ozaj nič. Keď už, tak na začiatok závažie tak okolo 50 kg ti bude stačiť. S tým precvičíš aj viac cvikov, nielen nejaké izolované.
-
DanielDevil
Addict
nie som silnejšej postavy
mám cca 62kg už pár rokov a nehýbe sa to, rozmýšľal som nad tými nakladacími, takže 10kg je málo, čiže keby som bral také 30kg tak sa s tým dá už niečo spraviť? 
Jasné, že sa dá aj s tými 30 kg, ale vravím, je možné, že za chvíľu budeš dokupovať ďalšie závažia. Tie závažia kupuj tak, aby si mal vždy rovnaký počet aj na jednu tyč, aj na druhú, čiže aby si mohol cvičiť aj s oboma naraz, napríklad tlaky s jednoručkami, rozpažovanie, atď. Ja som kúpil tak svoj prvý set, kde boli dve tyče, ale počet závaží nesedel, teda nedala sa naložiť maximálna váha rovnomerne na dve tyče. Byť tebou, tak si kúpim napríklad takto:
- dve krátke tyče s objímkami
- závažie 4 x 5 kg
- 4 x 2,5 kg
- 4 x 1,25 kg
- 4 x 0,5 kg
To máš dokopy 37 kg v závaží, pričom môžeš váhu upravovať pomaly po jednom kile. Plus odporúčam kúpiť aj veľkú tyč a k tomu aspoň dve 10 kg závažia. Na začiatok ti to bude bohate stačiť.
- dve krátke tyče s objímkami
- závažie 4 x 5 kg
- 4 x 2,5 kg
- 4 x 1,25 kg
- 4 x 0,5 kg
To máš dokopy 37 kg v závaží, pričom môžeš váhu upravovať pomaly po jednom kile. Plus odporúčam kúpiť aj veľkú tyč a k tomu aspoň dve 10 kg závažia. Na začiatok ti to bude bohate stačiť.
-
DanielDevil
Addict
tak musím popozerať nejaké eshopy a niečo vybrať, zdá sa mi dosť nelogické predávať to tak ako si to kúpil ty, dám si nato pozor keď budem vyberať...na začiatok sa poobzerám po tých jednoručkách, nemám doma bohviekoľko miesta a uvidíme ako to pôjde keďže neuvažujem zatiaľ o nijakých "práškoch"
Tak neboli tam napríklad 4 x 5kg, ale len 2x, čo znamená, že si to dáš len na jednu činku. Čiže v prípade setu, rovno dokúpiť aj závažia.
ja mam otazocku, mesiac som mal teraz pauzicku a mam doma otvorenu synthu, aka je trvanlivost otvoreneho protaku? akoze je mi jasne ze bielkoviny nesublimuju ale taka odporucana trvanlivost 
Čaute,nečítal som to tu celé(je tu nekonečne veľa strán
) takže sorry keď to tu už bolo ale chcel by som od vás nejaké rady.Mám 15 rokov a chcem aspoň nejaké tehličky na bruchu.Robím brušáky asi pol roka denne po 300-350+ ,už sa mi rysujú aké také tehličky ale chcel by som ešte viac.Váhu mám 59-60kg pri výške 170cm+.Hrám pravidelne futbal a keď je sezónna tak aj stolný tenis,snažím sa aj zdravo stravovať.Dosť si dávam pozor,sladkosti nejem už dlho,takisto už nepijem sladké vody,nejem večer atď. Čo by som mal ešte zlepšiť?
Makať, makať a makať.K!K0 napísal:Čaute,nečítal som to tu celé(je tu nekonečne veľa strán) takže sorry keď to tu už bolo ale chcel by som od vás nejaké rady.Mám 15 rokov a chcem aspoň nejaké tehličky na bruchu.Robím brušáky asi pol roka denne po 300-350+ ,už sa mi rysujú aké také tehličky ale chcel by som ešte viac.Váhu mám 59-60kg pri výške 170cm+.Hrám pravidelne futbal a keď je sezónna tak aj stolný tenis,snažím sa aj zdravo stravovať.Dosť si dávam pozor,sladkosti nejem už dlho,takisto už nepijem sladké vody,nejem večer atď. Čo by som mal ešte zlepšiť?
Pohľadaj na nete aj iné cviky ako brušáky (náročnejšie zhyby apod.). By the way, tehličky nie sú všetko. Osobne by som začal niečo robiť aj s vrchnou časťou tela. Symetria potom vynikne oveľa lepšie ako "tehličky a konec".
Ako jasné ešte klikujem,ale to je tak všetko s vrchnou časťou
činky ma nejak nelákajú.
pridaj si nejaku vahu pohladaj si nejake tebe vyhovujuce cviky na brucho, aby vynikli tehlicky musis jest veci co stahuju vodu... Teda upravit stravu,a mimo ineho 300-350 denne je ina blbost. Hlavne ked su to tie iste brusaky do kola, treba posilovat spodne horne a aj sikme, inak budes vyzerat ako trt
Menej je viac
300 brušákov robiť je blbosť. Za chvíľu ich budeš robiť koľko? 1000? Takto tehličky neporastú. Na začiatok aspoň 10 kg závažie a šikmá lavička (negatívna, hlava smerom dole) a nepridávať opakovania, ale váhu.
Toto je celkom dobrý zaberák 
Čo poviete na to video? Môžem začať s tými cvikmi?