Letné olympíjske hry | Londýn | 2012
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Letné olympíjske hry | Londýn | 2012
tu je tá trápna otázka na Sagana po pretekoch
"...no šak som sa zavesil,ale..."

HOCHSCHORNERovci aj Dukatova do Finale.. nice nice 
Takze treti bronz. Dakujeme Hochsici 
No sklamani boli riadne, ale koho by to nenasr*lo taky maly tuk a mohli byt prvi. No co uz, Anglicania mali natrenovane.
Boli 1 cm od zlata... mna by to keby som bol vrcholny športovec určite nasr*lo
-
Grond
Medium Professional
skoda no bolo mi chlapcov luto ked sa s nimi rozpraval reporter ,
co uz vyhoda domaceho prostredia a to ze briti poznali kanal od vrchu po spodok
co uz vyhoda domaceho prostredia a to ze briti poznali kanal od vrchu po spodok
Otazka bola trapna, ale ta reakcia bola este trapnejsia. Nech je Sagan akykolvek talent a vyborny jazdec, avsak v tomto rozhovore posobil ako decko. Pozri si par rozhovorov so sketistkou Bartekovou, ta odpoveda na urovni.DanielDevil napísal:tu je tá trápna otázka na Sagana po pretekoch
No 3 bronzi a to je asi vsetko, Dukatova nedala nic, dost biedna olympiada.
strelkyňa štefečeková, kádvojka vlček a gelle, káštvorka, hrašnová .. podľa mňa ešte nejaká medailička padne 
Predstav si aký musia byť napr. plavci nasr*tý keď prehrajú o 1 alebo 5 stotín...Boli 1 cm od zlata... mna by to keby som bol vrcholny športovec určite nasr*lo
Olympiáda ešte neskončila,čo keď sa niekde neočakávane pritrafí medaila? Najviac verím tej ŠtefečekovejNo 3 bronzi a to je asi vsetko, Dukatova nedala nic, dost biedna olympiada.
Jasné trošku cítiť sklamanie,veď sme každý rok brali len zlaté ale aj bronz je pekný.
Dukátová mi pripadala ako lejdy na módnej prehliadke. Išla neskutočne opatrne, bez akéhokoľvek risku a to sa vo finále proste nedá. Počas jazdy nepôsobila na mňa, že má záujem vybojovať medailu, v tomto ma dosť sklamala a aj som očakával, že ona medailu určite nezíska. Jedná vec je, že porazila Kalisku pri boji o olympíjsku miestenku, ale to sa dá očakávať, keď je jej najväčšou súperkou na Slovensku, teda vie v čom má pridať a bola motivovaná poraziť ostatné pretekárky. Avšak na olympiáde bola Kaliská nekompromisná, keď si spomínam tak išla stále naplno a motivovaná. Dukátovej jedinou motiváciou bolo poraziť Kaliskú, to sa jej podarilo, no a súperkám sa podarilo poraziť Dukátovú
Mňa sklamala.
Tiež očakávam medailu od Štefečekovej...možno od Hrašnovej
Na hladkej vode sa K2 samozrejme jazdí, ale v slalome som o tom nikde nepočul - tam by to išlo na úkor dĺžky lode, čo by asi znížilo jej ovládateľnosť...V rýchlostnej kanoistike na dĺžke lode asi až tak nezáleží, keďže tam nie je potrebné také manévrovanie...audiotrack napísal:na obrázku čo dal kolega pod tebou je ale aj K2, tak ako teda?
A ja že to len mne sa zdá jazda Dukátovej taká odovzdaná,ale je jasné že nechcela spraviť chybu no.J.O.S.E napísal:Dukátová mi pripadala ako lejdy na módnej prehliadke. Išla neskutočne opatrne, bez akéhokoľvek risku a to sa vo finále proste nedá. Počas jazdy nepôsobila na mňa, že má záujem vybojovať medailu, v tomto ma dosť sklamala a aj som očakával, že ona medailu určite nezíska. Jedná vec je, že porazila Kalisku pri boji o olympíjsku miestenku, ale to sa dá očakávať, keď je jej najväčšou súperkou na Slovensku, teda vie v čom má pridať a bola motivovaná poraziť ostatné pretekárky. Avšak na olympiáde bola Kaliská nekompromisná, keď si spomínam tak išla stále naplno a motivovaná. Dukátovej jedinou motiváciou bolo poraziť Kaliskú, to sa jej podarilo, no a súperkám sa podarilo poraziť DukátovúMňa sklamala.
nj, skoda, ze Kaliska neisla, ale to je uz jedno, teraz som kukal spravy chvilu, no take otazky davaju, dobre ze tam este aj upratovacku nevyspovedaju.
To čo predviedli teraz Rusi v basketbale, no klobúk dole.
5 sekúnd pred koncom dali trojku a vyhrali 75:74 
-
mirak2
Hardcore addict
po prve bol nasraty, ze sa mu takto domrdala olympiada, ked to bol jediny pretek, ktory isiel, a ked sa ta redaktor pyta chu****, na ktore nemas ako odpovedat, tak neviem, ci by som bol schopny flegmaticky diplomaticky odpovedattest napísal:Otazka bola trapna, ale ta reakcia bola este trapnejsia. Nech je Sagan akykolvek talent a vyborny jazdec, avsak v tomto rozhovore posobil ako decko. Pozri si par rozhovorov so sketistkou Bartekovou, ta odpoveda na urovni.
kaliska nesla, lebo jej miesto v kvalde "vyfukla" prave dukatovaPascalwb napísal:nj, skoda, ze Kaliska neisla, ale to je uz jedno, teraz som kukal spravy chvilu, no take otazky davaju, dobre ze tam este aj upratovacku nevyspovedaju.
-
Silmer
Darca
nemam moc rad basketbal, ale zapas USA - Nigeria stoji veru za to 
Tak USA predvádzali najlepší basketbal na svete a trojky im lietali jedna za druhou. Vlastne jedna akcia bola lepšia ako tá druhá. 
No to teda hej, Amíci nastrieľali nový olympijský rekord v počte bodov a mali neuveriteľnú streľbu za 3 body - 29/46 (63%). Navyše Carmelo Anthony prekonal Marburyho rekordných 31 bodov v zápase v drese USA - Melo si pripísal 37 bodov a z perimetra to mal 10/12