twinstar donate system
-
Matrix123321
Amateur
twinstar donate system
Prosim vas mam jeden prolblem moj brat si aktivoval na twinstare niake premium cez donate system a teraz mu chodia na mobil smsky a bere mu to zakazdym peniaze . teraz to neviem zrusit, prehladal som celu stranku twinstaru ale nic som nenasiel, preto prosim o pomoc ako by sa to dalo pripadne zrusit .
-
lekoklatik
VIP
Re: twinstar donate system
ak je to tato stranka - http://www.twinstar.cz/ - tak napiste na podporu, alebo rovno zavolajte, je to cesky/svk web pre boha.
Je mozne ze vas odkazu na ich pravidla a podmienky s ktorymi suhlasil (a samozrejme ich neprecital), ale pokial nevyskusate, tak nebudete vediet.
Je mozne ze vas odkazu na ich pravidla a podmienky s ktorymi suhlasil (a samozrejme ich neprecital), ale pokial nevyskusate, tak nebudete vediet.
To musel urobit nejaku hlupost... Lebo poznam (v guilde) par ludi co si cez sms kupili a bolo to v pohode.
Taketo veci tam riesia celkom rychlo. Na IRC ma twinstar svoj kanal staci tam ist a spytat sa. Ked dokazu pomoct s raidami urcite ti poradia aj s tymto ovela vaznejsim problemom.
(S twinstarom nemam nic, som tam normalny hrac)
Taketo veci tam riesia celkom rychlo. Na IRC ma twinstar svoj kanal staci tam ist a spytat sa. Ked dokazu pomoct s raidami urcite ti poradia aj s tymto ovela vaznejsim problemom.
(S twinstarom nemam nic, som tam normalny hrac)
Neviem ale mne sa stalo ze som poslal sms do WOT a potom som mal o mesiac na fakture +15€ (za nejaku sluzbu) a to som neposielal ziadne ine sms a neaktivoval ziadnu sluzbu.
Riesil som to cez zakaznicku podporu u mojho tel operatora... a sluzbu deaktivovali. Tipujem ze zato moze spolocnost ktora prevadzkuje tu sms sluzbu.
Riesil som to cez zakaznicku podporu u mojho tel operatora... a sluzbu deaktivovali. Tipujem ze zato moze spolocnost ktora prevadzkuje tu sms sluzbu.