nymfomanka
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nymfomanka
...tak sa vyjadrím najskôr k téme...vzťah s nymfou môže mať perspektívu len ak je chalan satir... aj to si niesom istý, pretože normálny človek má toľko povinností, že je rád, že si stihne zasexovať aspoň raz denne...človek príde z roboty (samozrejme po ceste bol na nákupoch a vybavovačkách v banke alebo iných inštitúciách), musí navariť a potom sa najesť, potom umyť riady...to sú hneď zabité aj tri hodiny...potom človek oddychuje po jedle a nejaké namáhavé aktivity ho neinteresujú...takže keď je konečne niečoho schopný, tak už môže byť tak pol deviatej, dá si sprchu, je rád, že nezabil celý deň a môže si lahnúť do postele a funieť priateľke z posledných síl na krk...
...ku qwertymu, áno je iný...pripadá mi, že v písomnej komunikácií má problém s vyjadrovaním myšlienok...v reáli sa s ním výborne diskutuje...
...ku qwertymu, áno je iný...pripadá mi, že v písomnej komunikácií má problém s vyjadrovaním myšlienok...v reáli sa s ním výborne diskutuje...
-
axxis
Addict
ak tvrdi rovnake veci tak je uplne jedno ci je schopny ich lepsie alebo horsie sformulovat. Shit is still shit no matter how you dress it.Grim napísal: ...ku qwertymu, áno je iný...pripadá mi, že v písomnej komunikácií má problém s vyjadrovaním myšlienok...v reáli sa s ním výborne diskutuje...
-
Hotwire
Addict
to je divne pretoze kolko krat tu uz napisal (teraz nemyslim tuto temu) normalne veci a vsetci ho za to zdrbali 
edit: numline ok dostal si ma, nemam link ako dokaz, asi mas pravdu
edit: numline ok dostal si ma, nemam link ako dokaz, asi mas pravdu
link or didn't happenSchYzo napísal:to je divne pretoze kolko krat tu uz napisal (teraz nemyslim tuto temu) normalne veci a vsetci ho za to zdrbali
SchYzo, to je presne to, čo som napísal tu http://www.hojko.com/post1863337.html#p1863337. On proste svoj myšlienkový tok nedokáže usmerniť a aj keď má pravdu, tak ho všetci zdrbú, lebo to proste napíše tým svojským spôsobom.
-
audiotrack
VIP
pinco napísal:SchYzo, to je presne to, čo som napísal tu http://www.hojko.com/post1863337.html#p1863337. On proste svoj myšlienkový tok nedokáže usmerniť a aj keď má pravdu, tak ho všetci zdrbú, lebo to proste napíše tým svojským spôsobom.
Numline1 napísal:
link or didn't happen
-
javatar
Hardcore addict
Sme sice dost OT ale tiez sa priklanam ku Grimovi - s "osobnym" qwertym sa diskutuje o dost lahsie. Axxis - bol som s nim osobne len raz a netvrdil nic co by sa pravdepodobnostou priblizovalo tvrdeniam v tejto teme.
audio, napríklad tu http://www.hojko.com/post1834924.html#p1834924
Celkom to vystihol, aj keď zase tam je taký ten jeho štýl písania, až človeka chytá záchvat zúrivosti.
Celkom to vystihol, aj keď zase tam je taký ten jeho štýl písania, až človeka chytá záchvat zúrivosti.
-
uplink
VIP
Čo Vám všetkým qwerty platí, aby ste o ňom písali pekne? Je to chorý človek, to je fakt, to či má nahodenú masku v reáli, alebo nie, je irelevantné.
-
Hotwire
Addict
ze to hovori prave clovek ktory tvrdohlavo pridava svoje trapne obrazkove vtipy aj po vlne ostrej kritiky
nic proti tebe nemam ale pride mi od teba prinajmensom divne ze pises o niekom ze je chory clovek podla toho co pise na nejakom internetovom fore...pricom my ho pozname osobne a tvrdime ze to tak nieje...tu masku si niekam strc, keby bol dusevne chory ako pises tak by len tazko v reali mohol hrat svojpravneho normalneho cloveka
-
uplink
VIP
SchYzo - kedy sa ľudia naučia rozoznávať fakt, že to ako sa človek správa v anonymite je skutočne on? A to ako sa správa v reáli je len maska?
Nehovorím teraz o vtipkovaní, etc. Ale o presviedčaní o blbostiach. Fórum dáva človeku všetky možnosti, ktoré v reáli nemá a tak ich tu využíva. Hrá sa na macha, hrdinu, silného, etc. všetko po čom túži. Vymýšľa si príbehy a hlúposti len aby zaujal. To že Ty ho slepo chrániš, budiš, avšak nič to nemení na fakte aký človek je. Práve virtuálny svet, hry, fóra, sú fantastickým miestom pre ľudí práve pre spoznanie ich pravého vnútra a skutočnej osobnosti. Keby si človek prečítal pár príspevkov svojho partnera niekde na fóre/azete, kdekoľvek, verím že by sa vyhol mnohým "nedorozumeniam", ktoré na danú osobu číhajú v budúcnosti. Mnohokrát sa ľudia vo virtuálnom svete správajú ako "cpt. obvious", lebo vedia že tu sa to berie "len tak". V reáli si držia ako takú formu. Avšak potom ako je s daným čovekom niekto dlhšiu dobu, výjdu na povrch aj náznaky, alebo v plnej palebnej sile niektoré "skryté" vlastnosti, ktoré bolo možné v minulosti vidieť práve len vo virtuálnom svete.
A keď už sme pri tom, je mi jedno aký je qwerty v reáli, správa sa ako psychopat tu na fóre, a pár jedincov ho tu ako zaslepené ovce obhajuje, to je jediné čo mi nejde do hlavy,
Peace
P.S.: Psychopati hrajú najlepšie a najkvalitnejšie svojprávnych, rozumných a vzdelaných ľudí, sú majstri v pretvárke, tým netvrdím že qwerty je klinický psychopat, to len aby si sa nepopálil niekedy v budúcnosti.
A keď už sme pri tom, je mi jedno aký je qwerty v reáli, správa sa ako psychopat tu na fóre, a pár jedincov ho tu ako zaslepené ovce obhajuje, to je jediné čo mi nejde do hlavy,
Peace
P.S.: Psychopati hrajú najlepšie a najkvalitnejšie svojprávnych, rozumných a vzdelaných ľudí, sú majstri v pretvárke, tým netvrdím že qwerty je klinický psychopat, to len aby si sa nepopálil niekedy v budúcnosti.
-
Hotwire
Addict
scasti mas pravdu ano takto anonymne sa vela ludi na nic nehra a ukazu svoje prave ja...ale na druhu stranu vela ludi si anonymne len utahuje a prave to nieje ich prava osobnost, len to neberu vazne 
-
qwerty-xyz
--- intelektual strateny vo svete nul a jedniciek.
-
Grim
Darca
...uplink...napíšem ti to takto...mnohých ľudí som z fóra volal, aby sme sa stretli a niečo si vysvetlili osobne...nikto nemal odvahu sa stretnúť, jedine qwerty...už len za to mu patrí moje uznanie...takže to nebude asi taký prizdisráč ako to tu ty tvrdíš...
-
uplink
VIP
Darmo no, ťažko argumentovať proti qwertymu a jeho buttbuddies
užite si to chlapci...
qwerty mi je pomerne dost u prdele, ale ked si predstavim co si sem pisal ty pred tvojim odchodom (a znova navratom) az mi beha mraz po chrbte...uplink napísal:SchYzo - kedy sa ľudia naučia rozoznávať fakt, že to ako sa človek správa v anonymite je skutočne on? A to ako sa správa v reáli je len maska?
-
Hotwire
Addict
povedal kto? ty? ty mas patent na pravdu? od toho tvojho boha? no potesuplink napísal:Darmo no, ťažko argumentovať proti qwertymu a jeho buttbuddiesužite si to chlapci...
-
evilbanana
Medium Star
Nechcem aby to vyzeralo vtieravo ale dost blbost. Uplink ma rozhlad ak treba a vie vzdy pomoze tak preco ho urazat uz len z dôvodu ze ti naklada?qwerty-xyz napísal:UPLINK hlavne ze taketo diagnozy pises ty, co si cely cas za PC a vacsina ludi ta ma za PC CVOKA.... clovek ktory vie spravit banner vo photoshope, a nevie si uvarit ani spagety . . .
![]()
--- intelektual strateny vo svete nul a jedniciek.
-
uplink
VIP
Dík evilbanana, avšak je to v poriadku. Ľudia kalibru qwerty-xyz a jemu podobní tak jednoducho konajú. Ja sa hádam keď mám chuť sa hádať, oni sa hádajú vždy keď je príležitosť. S tým nič nenarobíš.
-
Hotwire
Addict
sak hej preco by ho mal qwerty urazat ked on uraza jeho co? sak mu len nadava do psychopatov, nechces aby si vyzeral vtieravo ale ja vidim ze mas xicht od uplinkovych hovien ako si sa mu pchal do zadkuevilbanana napísal:
Nechcem aby to vyzeralo vtieravo ale dost blbost. Uplink ma rozhlad ak treba a vie vzdy pomoze tak preco ho urazat uz len z dôvodu ze ti naklada?