Som dievca z vychodu SR a mam 18 rokov. Mam taky mensi problem ktory neviem v hlave vyriesit... Bola by som vam velmi vdacna keby ste mi napisali nejake tie vase myslienky alebo nieco co vas k tomu napadne... Ten problem je taky, ze neviem najst cloveka s ktorym by som si vedela predstavit svoj zivot... a zacinam mat taky pocit ze asi ostanem sama, aj ked by som velmi nerada
Mensi problem :)
Mensi problem :)
Ahojte...
Som dievca z vychodu SR a mam 18 rokov. Mam taky mensi problem ktory neviem v hlave vyriesit... Bola by som vam velmi vdacna keby ste mi napisali nejake tie vase myslienky alebo nieco co vas k tomu napadne... Ten problem je taky, ze neviem najst cloveka s ktorym by som si vedela predstavit svoj zivot... a zacinam mat taky pocit ze asi ostanem sama, aj ked by som velmi nerada
spoznala som zopar ludi ale nik by sa do mojho zivota velmi nehodil... Nechcem cloveka ktory bude zatazeny na dnesom systeme - "matrixe".. mozno by som chcela niekoho ktoremu pojem priroda este nieco hovori a ma k nej nejaky vztah
Mam iste zaujmy ktore mam velmi rada a ktorymi si sprijemnujem dni a neviem ci kvoli nim alebo preco? Zboznujem prirodu, venujem sa hudbe, mam rada sport... A mozno tu je ten najvacsi problem - svoju buducnost - si predstavujem uplne inak ako moji rovesnici... Vela z nich tuzi po drahych autach, byt bohaty, uspesny, a kazdy pozera iba na seba a na peniaze a nejak tie ostatne hodnoty im unikli zo zivota... Kazdy clovek chce byt stastny a vela z nich si mysli ze jedine peniaze, majetok a slava dokaze urobit cloveka stastnym... aj ked je tolko pripadov vo svete co dokazuju presny opak
... Neviem ci niekto z Vas cital knihu od V.Megreho - Zvoniace cedre Ruska... a prave vdaka tejto knihe som prisla na to ze nie vzdy cesta ktorou kracaju vsetci naokolo je ta najlepsia... To co urobi stastym jedneho, nemusi urobit aj druheho... Nikdy som sa nezamyslala nad tym ze da sa ist aj inou cestou ako vacsina... Kazdy chcel byt bohaty a uspesny a myslela som si ze tak to asi ma byt... no vdaka tejto knihe, ktora mi trosku otvorila oci a ukazala aj ine moznosti existencie na tejto Zemi som prisla na to co naozaj chcem a uz si ani neviem inak predstavit svoj zivot:) Chcela by som mat velku velku zahradu na ktorej budem mat maly prirodny domcek a velaaa stromov, jazierko... chcem byt sebestacna aby som nic nepotrebovala - chcela by som si vsetko pestovat (mam to velmi rada) a tiez nieco chovat
Viem co to obnasa - robim to aj teraz
... a nie je to az take strasne
... ked sa spravne posadi (neviem ci vam nieco vravi premakultura) a dobre vymysli pre zvierata - nemate cele dni co robit
Mozno nieco ako "svoj vysneny raj" na ktorom sa budem so svojim mozno niekedy najdenym tesit zo zivota
K stastiu nepotrebujem a ani nechcem ziadne drahe auta ci domy ci neviem ake dnes mozne vymysly
Chcela by som len najst niekoho kto by ma mal uprimne rad, postavili sme si spolocne svoj vysneny raj (posadili si stromy, postavili domcek, atd..) a zostarli by sme v nom spolu:)... Je to az take nahlavu?
... Prosim napiste mi nieco k tomu
Je tu aspon niekto z Vas kto si zivot predstavuje nejak podobne? 
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mensi problem :)
no par veci mame spolocnych 
urcite existuju, aj v tvojom okoli ludia, ktory maju podobny postoj k zivotu jak ty, len si na nich este nenarazila, mozno aj preto, ze prave to tvoje okolie je odlisne a tym padom sa nikto taky pri tebe nevyskytne. Na druhej strane, si este mlada na reci typu, zostanem sama. Staci sa zacat venovat aktivnejsie tym veciam, co ta bavia a uvidis, ze sa niekto zrazu objavi
urcite existuju, aj v tvojom okoli ludia, ktory maju podobny postoj k zivotu jak ty, len si na nich este nenarazila, mozno aj preto, ze prave to tvoje okolie je odlisne a tym padom sa nikto taky pri tebe nevyskytne. Na druhej strane, si este mlada na reci typu, zostanem sama. Staci sa zacat venovat aktivnejsie tym veciam, co ta bavia a uvidis, ze sa niekto zrazu objavi
"a zacinam mat taky pocit ze asi ostanem sama"
- pises ze mas 18 rokov. Tj si nieco medzi dietatom a dospelym, vsetko mas este len pred sebou.
Keby si mala 40rokov a nariekala tak nepoviem ani slovo, ale v tvojom veku sa veci len zacinaju.
- pises ze mas 18 rokov. Tj si nieco medzi dietatom a dospelym, vsetko mas este len pred sebou.
Keby si mala 40rokov a nariekala tak nepoviem ani slovo, ale v tvojom veku sa veci len zacinaju.
Prééésne, presne presne.....do bodky, presne moja situácia....a presne aj môj problém

Každý za ženie sa niečím, čo pre mna v podstate nemá význam. Či už vzdelanie - to že má niekto titul pred menom, za menom, ešte neznamená že je to aj dobrý človek. Karierizmus. Načo? Jasné, treba sa snažiť, treba pracovať zodpovedne a svedomito, ale vyslovene sa pchať na čo najvyššie posty, kvôli čomu? Peniaze? Treba len toľko, aby sa dali zabezpečiť životné potreby, do hrobu si ich nikto nevezme....a takto by som mohol pokračovať hrozne dlho. Ale osobne si myslím že šťastie je v niečom inom ako vyššie spomenuté veci.
Každý za ženie sa niečím, čo pre mna v podstate nemá význam. Či už vzdelanie - to že má niekto titul pred menom, za menom, ešte neznamená že je to aj dobrý človek. Karierizmus. Načo? Jasné, treba sa snažiť, treba pracovať zodpovedne a svedomito, ale vyslovene sa pchať na čo najvyššie posty, kvôli čomu? Peniaze? Treba len toľko, aby sa dali zabezpečiť životné potreby, do hrobu si ich nikto nevezme....a takto by som mohol pokračovať hrozne dlho. Ale osobne si myslím že šťastie je v niečom inom ako vyššie spomenuté veci.
-
TommyHot
Addict
Hod sem photo, mozno pojdem s tebou zit do lesa 
tym ze "ostanem sama".. myslela som to tak ci je nejaka sanca ze najdem nejakeho takeho cloveka
lebo na takych ludi nemam zatial velke stastie :DD..
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 20:48)
ale dakujem :DD..
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 20:51)
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 20:48)
xDD.. eh mozno casom :DD. ale nechcem zit s niekym kto bude zit so mnou len preto ako vyzeramTommyHot napísal:Hod sem photo, mozno pojdem s tebou zit do lesa
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 20:51)
no s tymto s tebou suhlasim :DD. clovece kde sa pohybujes ze som ta este nestretla? :DDDm4jor napísal:Prééésne, presne presne.....do bodky, presne moja situácia....a presne aj môj problém![]()
-
TommyHot
Addict
Kontakty sa v prvopociatku najlahsie nadvazaju na zaklade fyzickych sympatii.. ci das sa do reci s opacnym pohlavim aj ked ta absolutne nepritahuje? 
Nie, nie si určite sama je veľa "tebe podobných" ľudí...Máš 18 rokov a už si zúfala z toho že nikoho nenájdeš a budeš sama?..myslím že trochu priskoro. Tvoja predstava o živote sa mi páči.
Ja som na tom z časti podobne ako ty, žijem v okolí plnom ľudí ktorý snívajú len o peniazoch, aute, dome a pod..., a tiež ma to moc neláka. Ja by som sa najradšej vybral do sveta, spoznávať ho, myslím skôr taký:, "útek z civilizácie ", mám rád prírodu, radšej ako civilizáciu, mestá...a viem že môj život sa bude uberať týmto smerom..., moc o tom nehovorím, vlastne s nikým ale už čoskoro príde čas kedy odídem.. moje okolie, známy, nečakám že to pochopia ale nevyčítam im to ja tiež nechápem ako môžu žiť všetci životom ktorý žijú..
To len aby si si nemyslela že v tomto sama,...ak ti vyhovuje niečo iný tak kašli na ostatných a choď si za tým...Nech sa ti darí.
Ja som na tom z časti podobne ako ty, žijem v okolí plnom ľudí ktorý snívajú len o peniazoch, aute, dome a pod..., a tiež ma to moc neláka. Ja by som sa najradšej vybral do sveta, spoznávať ho, myslím skôr taký:, "útek z civilizácie ", mám rád prírodu, radšej ako civilizáciu, mestá...a viem že môj život sa bude uberať týmto smerom..., moc o tom nehovorím, vlastne s nikým ale už čoskoro príde čas kedy odídem.. moje okolie, známy, nečakám že to pochopia ale nevyčítam im to ja tiež nechápem ako môžu žiť všetci životom ktorý žijú..
To len aby si si nemyslela že v tomto sama,...ak ti vyhovuje niečo iný tak kašli na ostatných a choď si za tým...Nech sa ti darí.
pozri vľavo, mám tam uvedené mestono s tymto s tebou suhlasim :DD. clovece kde sa pohybujes ze som ta este nestretla? :DDD
-
vendo
Guru
hmm na vychodze este dobry ludia nevymreli
je pekne vidiet niekoho kto nezapada do dnesneho standardu, robit, zarabat, "mat sa dobre"
bohuzial, neber to v zlom, ale 18 je dost divoky vek, vela ale naozaj VELA priorit, zaujmov a inych veci sa ti zmeni, ja len dufam ze ti ostane aspon ta priroda a zaujem o pestovanie/chovanie ktore je dnes totalna rarita mimo dediny, a aj na dedine detiska sproste radsej kupuju nove mobily ako by sa naucili od starych ako a co a v zivote by si pomohli pretoze 90% z nich skonci len dajaku ucnovku a co potom
takze, neboj sa, ludia ako ty nevymreli, len je ich malo, ale urcite raz najdes
(samozrejme takeho cloveka tazko na pokeci a fuckbooku budes hladat
)
je pekne vidiet niekoho kto nezapada do dnesneho standardu, robit, zarabat, "mat sa dobre"
bohuzial, neber to v zlom, ale 18 je dost divoky vek, vela ale naozaj VELA priorit, zaujmov a inych veci sa ti zmeni, ja len dufam ze ti ostane aspon ta priroda a zaujem o pestovanie/chovanie ktore je dnes totalna rarita mimo dediny, a aj na dedine detiska sproste radsej kupuju nove mobily ako by sa naucili od starych ako a co a v zivote by si pomohli pretoze 90% z nich skonci len dajaku ucnovku a co potom
takze, neboj sa, ludia ako ty nevymreli, len je ich malo, ale urcite raz najdes
"To len aby si si nemyslela že v tomto sama,...ak ti vyhovuje niečo iný tak kašli na ostatných a choď si za tým...Nech sa ti darí...."
Dakujem... presne toto som potrebovala pocut
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 21:11)
Neboj sa... mozno mas pravdu vela priorit sa mi mozno casom zmeni... ale tato urcite nie
to dam za to ruku aj hlavu do ohna :DD..
Dakujem... presne toto som potrebovala pocut
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 21:11)
vendo napísal:hmm na vychodze este dobry ludia nevymreli
bohuzial, neber to v zlom, ale 18 je dost divoky vek, vela ale naozaj VELA priorit, zaujmov a inych veci sa ti zmeni, ja len dufam ze ti ostane aspon ta priroda a zaujem o pestovanie/chovanie ktore je dnes totalna rarita mimo dediny, a aj na dedine detiska sproste radsej kupuju nove mobily ako by sa naucili od starych ako a co a v zivote by si pomohli pretoze 90% z nich skonci len dajaku ucnovku a co potom![]()
takze, neboj sa, ludia ako ty nevymreli, len je ich malo, ale urcite raz najdes(samozrejme takeho cloveka tazko na pokeci a fuckbooku budes hladat
)
Neboj sa... mozno mas pravdu vela priorit sa mi mozno casom zmeni... ale tato urcite nie
-
kabul
Expert
v zasade plati, ze ten kto tvrdi, ze ho peniaze nezaujmaju, nema moznost ich ziskat tak si hlada dovo preco je ta jeho teoria spravna... je pravda, ze za peniaze si stastie nekupis, ale dokazu k nemu hodne dopomoct. nemyslim teraz autorku ale zbytok prispievatelov... mate radi prirodu? prosim, na tom neni nic spatne ale vdaka peniazom a istemu nadstandartnemu zabezpeceniu budete mat daleko viac casu sa jej venovat a inym svojim konickom, ktore s karierou nemusia mat nic spolocne
to len tak, na zamyslenie...
to len tak, na zamyslenie...
-
vendo
Guru
takze vravis ze ak je niekto nadstandardne zabezpeceny tak ma viac casu, suhlasim
ALE
ako dosiahnes to zabezpecenie? zdedis? vyhras? tazko ako 25 rocny ked mas najviac elanu sily, a zivota nadobudnes miliony a vdaka nim budes mat cas, skor do 40tky sa budes drat v nejakej tej "nadstandardne platenej" robote, a potom co? najlepsie roky za sebou premarnene aby si si zarobil extra peniaze ktore teraz vyuzijes naco? dovolenky? auta? rozmaznat decka?
ALE
ako dosiahnes to zabezpecenie? zdedis? vyhras? tazko ako 25 rocny ked mas najviac elanu sily, a zivota nadobudnes miliony a vdaka nim budes mat cas, skor do 40tky sa budes drat v nejakej tej "nadstandardne platenej" robote, a potom co? najlepsie roky za sebou premarnene aby si si zarobil extra peniaze ktore teraz vyuzijes naco? dovolenky? auta? rozmaznat decka?
-
kabul
Expert
takze pokladas za lepsie preflakat tento cas, kedy si plny sily chodenim po prirode (co tiez nieco stoji) a vychutnavat mladost?
znie to sice pekne, ale rad sa dostanes do toho bodu, ze budes musiet zabezpecit seba a rodinu, co sa ti v tom vyssom veku bude chciet este menej ako teraz... ako potom s peniazmi nalozis je uz tvoja vec, nikto ti nekaze za ne rozmaznavat decka, ale aj v styriciatke sa daju zazit krasne veci, ktore budu prave s tym zabezpecnim este lahsie ako zamlada
znie to sice pekne, ale rad sa dostanes do toho bodu, ze budes musiet zabezpecit seba a rodinu, co sa ti v tom vyssom veku bude chciet este menej ako teraz... ako potom s peniazmi nalozis je uz tvoja vec, nikto ti nekaze za ne rozmaznavat decka, ale aj v styriciatke sa daju zazit krasne veci, ktore budu prave s tym zabezpecnim este lahsie ako zamlada
vendo napísal:takze vravis ze ak je niekto nadstandardne zabezpeceny tak ma viac casu, suhlasim
ALE
S tym s tebou suhlasim... ano na jednej strane je pravda, v dnesnej dobe sa velmi nezaobides bez penazi - musis si nieco kupovat potrebne, pri najhorsom aj drevo na dom
-
TommyHot
Addict
A ty uz zijes sama, alebo kde si dospela k takymto naivnym predstavam?Air-07 napísal:S tym s tebou suhlasim... ano na jednej strane je pravda, v dnesnej dobe sa velmi nezaobides bez penazi - musis si nieco kupovat potrebne, pri najhorsom aj drevo na dom... alebo len tie dane...
no casom sa da bez nich zaobist este menej - stat sa sebestacnym a vazne minat ich len na tie veci potrebne platit...
V skratke povedane... vsetko sa da ked clovek chce...
si objavila ameriku
-
vendo
Guru
re kabul
flakat cas chodenim po prirode, to chodenie po prirode je jedina vec snad co dokaze mlady clovek robit?
ty nemas vobec asi pojem o tom co je clovek schopny spravit/vybudovat ak ma cas rozum a chut (a trochu penazi, rozumej priemerny plat)
flakat cas chodenim po prirode, to chodenie po prirode je jedina vec snad co dokaze mlady clovek robit?
ty nemas vobec asi pojem o tom co je clovek schopny spravit/vybudovat ak ma cas rozum a chut (a trochu penazi, rozumej priemerny plat)
Ako Hobbit