Ked uz ta za tu cenu sklamu Fostexy (rec je o zvuku), tak si uz vazne neviem predstavit co by ta nesklamalo. Jedine zeby si bol basshead, kedze u Fostexov sa vyrazneho dunenia nedockas.
Ale nechapem prečo taky zvlaštny vyber?! SJ33 su podstatne nižšia kategoria, je tu aj vyšši model SJ55. Ale na Fostexy ani tie nemaju.
Pozeram na cenu SJ-55 vs Fostex takze si priplatim nic hrozne to nieje
Dakujem velmi pekne za radu.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 14:05)
Nerád ale musím oprášiť tému.
Fostexy nie sú k dispozícií nikde na sklade .. už na ne čakám mesiac a stále to každý odkladá.
Existujú nejaké alternatívy k TH-7B za tú cenu (+- 60€)
playerSC napísal: ale tieto razery by ich podla mna v pohode prevysili.
Toto neobstoji ani ako vtip. Prevyšiť ich môžu akurat tak krikľavosťou.
Skušal si aj muziker.sk? Tam pišu do 5 dni. Alebo skus TH-5B (ak ti niekde maju). Tie su menšie, hraju trošku horšie ako 7 (ale stale v ramci ceny nadpriemerne) a su basovejšie.
Čo sa tyka ďalšich odporučani, zaleži na tom či si otvoreny aj otvorenej konštrukcii.
skúšal som všetky slovenské dokonca aj headphones všetkým nejako viaznú dodávky to isté TH-5
Otvorenej konštrukcii moc otvorený niesom Ak sa ale nenájde nič v tejto kategórií nebudem mať na výber
Mal som v pláne AKG K450 ale potrebujem velke náušniky (zdravotné dôvody)..
Ryan Giggs napísal:
Toto neobstoji ani ako vtip. Prevyšiť ich môžu akurat tak krikľavosťou.
Skušal si aj muziker.sk? Tam pišu do 5 dni. Alebo skus TH-5B (ak ti niekde maju). Tie su menšie, hraju trošku horšie ako 7 (ale stale v ramci ceny nadpriemerne) a su basovejšie.
Čo sa tyka ďalšich odporučani, zaleži na tom či si otvoreny aj otvorenej konštrukcii.
Z uzavretych su dobre Ultrasone iCans Octa, ale nie pre každeho straviteľny dizajn. A tiež je to len supraural (tieto s plochymi naušnikmi). Detto SoundMAGIC P30. Trochu drahšie Audio-Technica ATH-WS55. Tie su už maju väčšie mušle. Alebo mi napada aj taka chuťovka ako Philips SHO9560. Tie hraju celkom fajn a su superodolne. Podobne veľke su aj DENON AH-D510.