Galaxy nexus, hrkanie fotaku
Galaxy nexus, hrkanie fotaku
Zdravim. Najde sa tu nejaky majitel samsungu galaxy nexus? Chcel by som sa opytat, ci ked zaklepete na fotak trochu prstom tak vydava taky hrkavy zvuk. Diky
Re: Galaxy nexus, hrkanie fotaku
U mna to nerobi ale na mojom sa hybe kryt ak na neho trochu potlacim prstom.
Skusal som to aj na vystavenom telefone v elektro obchode a robilo to tiez. Je to pocut najma ked sa telefon polozi na nieco. Mne to zacal robit telefon hned z krabice, tak neviem ci to je nejaka konstrukcna specifikacia.
Neviem konkretne na aky zvuk myslis. Polozim ho na stol a vyda taky specificky zvuk, kedze na telefone fotak vystupuje z krytu. Od prvej chvile mi to pride normalne.
Chlapik v samsungu mi hovoril najskor, ze to je kvoli fotaku, ze je to normalne a potom povedal po chvili skusania, ze by sa to dalo reklamovat(telefon je vsak zo zahranicia, takze to som dalej neriesil). Ak by sa ti chcelo, pozri sa na toto video ( ), ci je to ten zvuk co myslis aj ty. Ak ano bol by som uz konecne spokojny.
Robil som ho pre reklamacne oddelenie obchodu vo Viedni, kedze sa mi tam nechce zbytocne trepat, ak je to v pohode, ale nic konkretne nepovedali. Dik
Ked to robim ako ty na videu tak vydava rovnaky zvuk, nie az tak vyrazny, mozno to je kvoli mikrofonu, ked si nahraval. Doteraz som to vsak vobec neregistroval.
Skus dat dole kryt a vyskusat ci to bude vydavat rovnaky zvuk.
Jj ten zvuk asi skresluje mikrofon. Robi to aj bez krytu, to som skusal. Ale teda podla vsetkeho, ked to robia tri nahodne telefony, z toho jeden novy, tak je to normalne. Tak ti dakujem pekne, usetril si mi zbytocnu cestu do Viedne. 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Najskôr to bude robiť autofokus. (O polnoci sa mi nechce na nete hľadať, či nexus má AF ale myslím, že hej.)
Na mojom HTC Desire to tiež počuť keď klepnem prstom po sklíčku foťáku.
A počuť to aj pri niektorých aplikáciách, keď mobil zaostruje.
Na mojom HTC Desire to tiež počuť keď klepnem prstom po sklíčku foťáku.
A počuť to aj pri niektorých aplikáciách, keď mobil zaostruje.