Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa chlapec10 »

RATZINGER666 napísal:chlapec10: ako si dosiel na tie kilometre? inak nechcel si aj kozu? :)

xH4wK: mne sa farba praveze nepaci vobec...
stale chcem :) to len tak bokom... dosiel som na to tak, lebo pred mesiacom tu alfu predaval sukromnik, a mal vsetko vydokladovane ohladom tych kilometrov... nakolko som bol s nim v kontakte, kedze v inzerate nebol odfoteny interier, ale uvadzal ze tam je koza...

Ano, farba sa aj mne celkom paci... ale bohuzial ziadna koza :( takisto, aj ked to je absolutny detajl, nema ovladanie na volante...
Grim napísal:...ty si skadiaľ prišiel, aby sa na koze vozil??? :shock: Čo je nejaký sedlák? A to už radšej oslíka alebo koňa...na tom sa lepšie vezie ako na koze...koza nemá takú nosnosť...ani výdrž...
ok, toto sa ti podarilo, 3 minuty som rozmyslal o com tocis.. a potom :idea: :hehe:

//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 10:52)
Lubenečko napísal:No, ... tá cena tej Alfy sa mi zdá až podozrivo dobrá :roll: ... a ísť sa presvedčiť cca 600km ďaleko :?
dnes som im volal... zdvihol mi typek s tureckym prizvukom.... zevraj auto bolo novo prelakovane kvoli skrabancom, ziadne vacsie poskodenia, a ze na vymenenie je klb (pouzil slovo gelenk)... takze v kombinacii s cenou to trocha smrdi
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

chlapec: tá alfa bude pasca

Grim: tak toto je proste TOP :lol: a ešte ako ju opisoval, že málo vydrží :mrgreen:
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

chlapec10: http://sportivo-leipzig.de/page/FAHRZEUGBESTAND.html tu som mal dávnejšie obhliadnutú jednu alfu, ale žiaľ neboli vtedy financie.
V každom prípade bol prístup korektný, všetko v pohode. Zameranie z 90% na Alfy. A obmieňajú sa im tam modely. Okrem tých 159 novších drahších sa tam objavia aj GTčka alebo staršie 159 za super ceny. Tak treba sem tam mrknúť a možno sa pošťastí :) ... nikdy nevieš
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3559853
Zmiešané dojmy. Týpek je asi závislý na káve a superčasto používa spojenie "svojím spôsobom". Takže svojím spôsobom je to dobré auto aj km sú reál, potrebuje sa ho zbaviť, lebo rozbieha nejakú živnosť odťahovaciu a kecy, ale veriť sa mu dá, lebo aj v Kii prevážal spústu vecí, čoho dôkazom je chýbajúci dekel na kufor (viete čo myslím?) a odlomená jedna drážka na ňom...
Čo ma zarážalo, ale je, že chlapík jazdí ako prasa, t.j. štýl brzda-plyn, využíva 97 koní.. To by mi až tak nevadilo, motor bude aspoň živý a benzínu to veľmo nevadí. Horšie je, že týpek je domáci kutil alebo si aspoň myslí... všetko opravuje domácky žuvačkou. Dole je asi 1cm štvorcový preliačená kapota.. "ja som to robil len tak aby bolo".. Otázka na olej.. ja som tam dal longlife (skoro ma je*lo) ešteže je tam len 15 000 km. Pýtal som sa na servis a tak.. on vymieňa až keď sa pokazí on sa neriadi servisnou...

Hlavne, že je tam hruška a auto má super zvuk.... Inak nebolo zlé, aj celkom slušne zachovalé a fungujúce. Ale jazdí na tom typické (tipujem) taxikárske prasa...

Na novom Citróniku C4 1.6 sme dnes urobili 250 km, Bystrica, diaľnica, okresky... Vyzerá to byť veľmi dobrá kúpa. Samozrejme pár chybičiek sme odhalili, ale to sú skôr prktoniky, napr. silnejšie vŕzgajú obe zadné dvere a neurobí to ani WD-40 :D + brzdy pískajú riadne, treba vymeniť doštičky, ale to sme vedeli už pred kúpou. Inak motoricky ako hodinky a kasňa super...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No ja som prave dotelefonoval ohladom jednej Fabky.

Predavajuci ma oslovoval pane, nepustil ma ani poriadne k slovu kym nevymenoval skoro vsetko, co som sam videl v inzerate a auto oslovoval titulom vozidlo.

Tiez vravel, ze ho ako prveho majitela stalo 345 tisic.

Tak isto vedel, kedy menit rozvody. Ked hucia. Doteraz ich nemenil.

Ten telefonat bol moc pekny na to, aby bol realita lol.

Co vy na to?

http://skoda-fabia.autobazar.eu/joy-12- ... 62303.html

Preco je ten priestor motora taky sakra cisty?
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Nevidim dovod preco by to realita nebola... Co sa tyka kilometrov tam je to samozrejme diskutabilne. Ale na 99% sa ten predajca o to auto staral a to, ze sa vyznal to je ako zle? A motor mohol vystriekat vapkou aka tlakovym cisticom :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja ti z telefónu moc takto vyzistiť neviem, týpek môže byť len ukecený a snažiť sa predať. Dôležité je vidieť reakciu na konkrétne veci a najmä chyby.
Podľa mňa (ale to môže byť len mojou antipatiou k Fabkám) je to typický týpek, ktorý bol neskonale hrdý na svoju škodofku. Taký typický pantáta. Čo na tom, že 1.2 Fabky majú otrasný motor a sociálnu výbavu. Hlavne, že pred 10 rokmi stálo 10 000 €, tak to je proste KUS.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

pri 1.2 by sa rozvody za normalnych okolnosti menit nemali (retaz) a k tomu cistemu motoru, v lepsom servise ti pri garancnom servise vycistia aj motor, alebo si na efekt zaplatil za rucne umytie, je to jedno
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

begbeee: to Rio by som teda nebral ani náhodou. Majiteľ podla toho čo si opísal je typický blb ktorý využíva auto na maximum ale dáva mu minimum. Skôr či neskôr sa to niekde prejaviť musí. Najhoršia kombinácia. Fakt si daj na to bacha.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Trapi ma jedna vec ... ako to je s odpruzenim E90 LCI.. lebo auto ktore planujem brat dalsi tyzden ma 18" runflaty a m packet podvozok ... to moze byt velmi zaujimave a nechcem dopadnut tak ze budem zhanat 17tky non-run-flat :) a dalsia vec pokial viem do novych E90 sa uz nedava rezerva takze len run flat ? alebo je tam miesto pre rezervu ci jak ?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

icefiresr: Podla mna by si si mal ist auto minimalne pozriet a ak sa ti podari este nieco z ceny zrazit tak by som asi nevahal a vzal to. Nad km nepremyslaj. Mame doma rovnaku Fabiu vybavou az na par detailov to iste (iny motor akurat), pouzivame ho cez vikendy, obcas cez tyzden raz za mesiac dlhsia trasa (mame vsade blizko). Nalietane je o 5t km viac a staram sa o nho podobne. Auto vzdy v garazi, umavane vylucne rucne a skoro vzdy aj motorovy priestor. Pichni to auto este na VAG a skoc s tym do servisu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

icefiresr
Addict
Addict

GothaR ja viem, ze to ma problem. Ale olej mi nerobi problem menit, rozvody a nove listy tiez nie, a ked je motor v poriadku, preco nie.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

necital som ake mas poziadavky na auto, ak planujes len do mesta tak ok, ale na dialnicu urcite nie, predsa ma uz nejaky rok tak pred kupou aspon zmerat tlaky ci niesu chytene ventily
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Preco nie? Pretoze Fabie sa robili aj so spolahlivejsimi motormi, napriklad spominany 1.4 MPi. Ma mozno o kusok vyssiu spotrebu ako HTP, ale vela usetris na servise.
icefiresr
Addict
Addict

Ok, presvedcili ste ma, cize 1.2 su mimo ringu. Este som nasiel jednu C3ku, uvidime.

Co toto:
http://auto.bazos.sk/inzerat/17234814/S ... 14-MPI.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/17271271/S ... BIA-14.php
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Paradoxne sa mi viac pozdáva tá s 155k km. Vyzerá, že sa starali o obe, ale je to rozdiel 1000 € a ak vymeníš nejaké veci na tej ojazdenejšej, ešte furt ti ostane 500 na benzín. A už tam máš rádio :D

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ale inzeráty sú dosť chudobné na informácie, napríklad centrál sa nespomína a to je vec, ktorý by som neoželel ani na 10 ročnom aute.
icefiresr
Addict
Addict

Radio mam, prave preto som inak uviedol tu lacnejsiu, lebo sa pozdavala aj mne. Plus ma elektrony a defend (teda nie, ze by to bol nejaky rozhodujuci prvok na 10 rocnom aute).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Elektróny a Defend lock by ma trápil najmenej. Skôr ako či má disky by ťa malo zaujímať či má sezónne prezutie.
Tie autá sú sparťanské, preto každý kúsok výbavy, ktorú využívaš každodenne poteší. Centrál (diaľkové?) je ten najzákladnejší základ spolu s rádiom. Iné moc čakať ani nemôžeš.

Na tej lacnejšej inak..proste 1000 € je na 10 ročnom aute taký rozdiel, že za to opravíš/vymeníš/doplníš všetko a ešte ti zbyde. Ak samoška nie je pozvárané z troch častí... Proste za 1000€ si kúpiš gumy aj s diskami, rádio, vymeníš pár dielov... A ani tá s 40000km nemusí byť bez investícií. Určite chápeš kam tým mierim.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ale ten Erik s tou striebornou bude nejaký kšeftárik, ten predáva kadečo... Nemusí byť chyba, len pozor.
icefiresr
Addict
Addict

Hej, prave som to pozeral. Cisty autickar.
Napísať odpoveď