Totiž na BD PrinstScreen nefunguje
Blu-ray Screenshot
Blu-ray Screenshot
Zdravim, nevedel by niekto o nejakom schopnom programe ktorý dokáže robiť screenshoty z Bluray diskov?
Re: Blu-ray Screenshot
aj Fraps je bezradný
Len čierna obrazovka po vyfotení
Len čierna obrazovka po vyfotení
-
lekoklatik
VIP
Pockaj ci rozumiem tomu "z blu-ray diskov".
Akoze screenshot z filmu vo vysokom rozliseni?
Ak ano, tak KMPlayer. Pusti si film a stlac CTRL + E (obrazok v povodnej velkosti, vid priloha).
Akoze screenshot z filmu vo vysokom rozliseni?
Ak ano, tak KMPlayer. Pusti si film a stlac CTRL + E (obrazok v povodnej velkosti, vid priloha).
Nebudeš vedieť ešte o nejakom inom, mne ten program proste nefunguje.
Keď dám otvoriť BD z mechaniky respektive Otevřít CD lebo BD možnosť tam není tak sa nedeje nič.
Ale inač ďakujem za ochotu
Keď dám otvoriť BD z mechaniky respektive Otevřít CD lebo BD možnosť tam není tak sa nedeje nič.
Ale inač ďakujem za ochotu
KMPlayer podľa changelogu až teraz v najnovšej verzií vyšiel s podporou prehrávania BR diskov, takže skús tú úplne najnovšiu verziu, priamo z ich stránky.
Používam verziu 3.3.0 takže najnovšiu, tebe to ide bez problémov?
-
lekoklatik
VIP
Normalne si otvor "Tento Pocitac", na mechaniku v ktorej mas disk klikni pravym tlacidom, daj "otvorit".
Potom si vyhladaj najvacsi subor na tom disku v zlozkach (keby som bol na svojom PC tak ti napisem presnu cestu), na ten subor klikni pravym tlacidlom, daj otvorit v programe kmplayer.
Pripadne mi napis o aky film sa jedna, mam par kuskov.
Potom si vyhladaj najvacsi subor na tom disku v zlozkach (keby som bol na svojom PC tak ti napisem presnu cestu), na ten subor klikni pravym tlacidlom, daj otvorit v programe kmplayer.
Pripadne mi napis o aky film sa jedna, mam par kuskov.
Neviem aké maš sním skusenosti stym program ale absolutne mi nefunguje.
Skušal som aj cez neho otvorit ten najvačší subor tak mi napiše niečo so streamovanim a sekvenciou.
Nebudeš mať niečo ine a spoľahlive?
Skušal som aj cez neho otvorit ten najvačší subor tak mi napiše niečo so streamovanim a sekvenciou.
Nebudeš mať niečo ine a spoľahlive?
-
lekoklatik
VIP
nainstaluj kodeky, s KMPlayer som nemal jediny problem.
No cez ine programy mi prehrat BD ide takže pochybujem že to bude kodekami, a ked dam stiahnut kodeky cez KMPlayer mi to napiše hned že stahovnie zlyhalo.