HTC One S vs Samsung Galaxy S3
Re: HTC One S vs Samsung Galaxy S3
Hellwet prečo nie si spokojný s EVO 3D ?
kamarat ma evo 3D a nevydrzi mu ani jeden den, sa na nom smejem lebo nosi so sebou nabijacku vo vrecku a ked sadne ku mne do auta okamzite nabija
sice telefon ma za tu cenu celkom dobry vykon, ale ta vydrz je viac nez zalostna
presne tak zober si S3, zvukovy cip je na uplne inej urovni ako na htc, kvalita fotaku taktiez, vydrz neviem, ale jeden ti vydrzi....
presne tak zober si S3, zvukovy cip je na uplne inej urovni ako na htc, kvalita fotaku taktiez, vydrz neviem, ale jeden ti vydrzi....
čo sa týka výdrže treba s telefónom vedieť aj narábať. Treba si nastaviť, aby displej zhasol bezprostredne po práci s telefónom, znížiť jas displeja, vypnúť 3G sieť ak ju nie je treba, povypínať všetky aplikácie bežiace na pozadí (taskiller). Mám Desire S a batéria mi niekedy vydrží aj 4 dni. A GSIII má 2100 mAh, takže aj s tým sa bude dať niečo ušetriť..
Ved displej zhasuje po bezprostrednej praci s telefonom, lebo ked s nim dorobim ho hned zamknem. 3G vypinat a naco, ked zijem v oblastis dobrym pokrytim? Ja nevravim, ze telefon nedokaze vydrzat dlhsie, ale ked ho clovek vyuziva, tak vydrz den, max dva. Samozrejme kebyze nevyuziva clovek na nom mobilny internet, tak vydrzi dlhsie, ale bez mobilneho netu funguju akurat tak deti, ktorym taky telefon ani netreba...
ak ti smartfon vydrzi 4 dni tak ho proste nevyuzivas ako smartfon, vyuzivas ho ako mobil - cakas kym zazvoni...kazdy smartfon nezavysle od baterie ti vydrzi maximalne den a pol pri normalnom smartfonovom vytazeni a nepomoze tomu ani jas a ani taskkiller
to ze niekomu vydzri smartfon 3-4 dni..dobre..ale nerobi s nim absolutne nic...a predsa nebudem kupovat one s, one x, evo 3d alebo s3 za 600€ aby som s nim nic nerobil
to ze niekomu vydzri smartfon 3-4 dni..dobre..ale nerobi s nim absolutne nic...a predsa nebudem kupovat one s, one x, evo 3d alebo s3 za 600€ aby som s nim nic nerobil
zato nie som spokojny s Evom 3D lebo ako tu bolo pisane ma dost mizernu baterku a niekedy mi nevydrzi ani den uz ked som v buse, ze idem zo skoly domov co je cca tak 14:30, tak ma uz baterku orandzovu. Ano je to super mobil co sa tyka cena/vykon ale nac ti je dobry vykon, ked ho vymlatis za par hodin?
-
Ryan Giggs
VIP
S tym zvukom to sice pravda je, ale pokiaľ nemaš poriadne sluchadla, zmysel to žiaden nema.laforez napísal:zvukovy cip je na uplne inej urovni ako na htc
Ako piše Chezter, kto chce 4" displej a chce ho využivať naplno, s každodennym nabijanim musi ratať.
ked si v skole rano na prednaske zapnem operu na wifi, na obed ho mozem v aute nabijat a to nevravim o hrani hier, ak ti evo pri nic nerobeni nevydrzi 10 hodin jednoznacne nieco nie je v poriadku z tvojim telefonom a neodsudzoval by som cely model, v tomto ti taskkiller moze pomoct a moze ti pomoct aj taktovanie procesora no je nutny root, ja som si 245mHz - 797 nataktoval na 142 - 997 a v pokoji to zere ovela menej baterky...o vypnutom 3g, wifi, gps nemusim rozpravat
Neviem aky je konkretne chip v tom htc, ale raz som pocuval na jednom htc, co sa chvalilo "beats audio" kvalitou
a normalne ked bol prechod medzi pesnickami, alebo ked skoncila pesnicka tak ta ticha pasaz normalne tak chrcala, na iphone s tou istou mp3 nic, s3 ma rovnaky zvukovy chip ako iphone.
-
Ryan Giggs
VIP
To beats audio je len "vyčačkany" ekvalizer, aj keď funkčny. Čip to ma len nejaky obyčajny. No len s original pribalenymi sluchadlami funguje dobre.
Iphone ma čipy od Cirrus Logic, S3 od Wolfsona.
Iphone ma čipy od Cirrus Logic, S3 od Wolfsona.
u HTC teda u HTC One S je tiez beats audio. Akoze je v S3 ten isty zvukovy cip co u iphonu. Sak su to uplne ine mobily aj ked Samsung dava procesory do iphonu ale aj tak sa cudujem, ze ho malaforez napísal:Neviem aky je konkretne chip v tom htc, ale raz som pocuval na jednom htc, co sa chvalilo "beats audio" kvalitoua normalne ked bol prechod medzi pesnickami, alebo ked skoncila pesnicka tak ta ticha pasaz normalne tak chrcala, na iphone s tou istou mp3 nic, s3 ma rovnaky zvukovy chip ako iphone.
-
Michaelo105
Light Professional
To nemyslíš vážne, že potrebuješ, aby niekto za teba vybral ešte aj farbu........
Sprav nato anketu a ja ti tam ťuknem modrú, lebo MNE sa viac páči!!!
to sa da odporucit farba? ved to je cisto o tom co sa komu paci... za mna modra...
ja viem, ze dost asi de*ilna otazka ale tiez si myslim, ze skorej ta modra aj ked bude vidiet zo zadneho krytu na nej dost otlackov
Ako vieš, výber farby je veľmi subjektívna vec a ako taktiež vieš, ak ťa trápi to, že tam budú odtlačky, môžeš si kúpiť gumené púzdro. Ako vieš...
sak s farbou to uz sa rozhodnem sam aku farbu zobrat. Ale zas niekde som cital, ze One X ma 4 alebo 5 jadro teraz neviem presne ake, ktore ma nastorosti najme tu vydrz, ze diky tomu moze One X dlhsie vydrzat ale tiez neviem kolko dni
S3 ma lepsiu vydrz ako One X a potom ked si do neho nahrajes vlastny kernel a ROM-ky tak budes mat este lepsiu vydrz.
A ku tej farbe: Na ktorom mobile nevidno odtlacky ? Aj biela farba ma nevyhody. Zober co sa ti viac paci. A ze biela je dievcenska farba, to snad nemyslis vazne ?
A ku tej farbe: Na ktorom mobile nevidno odtlacky ? Aj biela farba ma nevyhody. Zober co sa ti viac paci. A ze biela je dievcenska farba, to snad nemyslis vazne ?
no ale vcera som sa dozvedel, ze S3 toho moc pri pade nevydrzi. Co mi hovoril kamos, tak jeho kamosi co mu S3 dvom padli na zem tak obe mali rozbity displej. Ale zevraj nepadli na zem z niakej velkej vysky. No ale zas pravda je ze neviem aka to bola vyska ako silno padli na zem
To plati aj pre One X a vsetky ostatne dotykove mobily s velkym dispejom. Bratovi spadla SGS3 na podlahu a nic sa mobilu nestalo. Navyse mas moznost kupit si na mobil nejaky kryt, ktory ti ochrani displej pri pade.
Tomu sa pri smartfone nevyhnes...