I/P: Macbook white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HDD

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

I/P: Macbook white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HDD

Príspevok od používateľa Petoo »

Predam biely pouzivany Macbook White, model z roku 2008. Procesor Intel Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB Ram (1GB 667mhz modul & 2GB 800mhz modul - da sa rozsirit na 4GB, system aj doska podporuje), 320GB HDD, 2x USB 2.0, Firewire 800, ethernet, mini DVI, webcamera s mikrofonom, druha bateria (jedna health 90%, druha daco cez 80%, na oboch vydrzi medzi 2-3 hodinami, podla pouzivania - napr. MS Word so stiahnutym podsvietenim vydrzi aj 3.5. Mam k nemu komplet instalacky so systemom Mac OS X Leopard (momentalne nainstalovany).

-Notebook javi pre tento model typicke znamky pouzivania, a to odlupnute z plastu na miestach, kde sa zatvara displej. Notbuk sa nerozpada ani nic take, cisto esteticka zavada.
-Combo mechaniku absolutne nepouzivam, no pri prehravani filmov dlhsie ako zhruba 30 min zacne blbnut a skipovat DVD, preinstalovat system sa s nou v pohode da, taktiez, kopirovat data na disk a podobne, cisto pri dlhom pouzivani pri pozerani dvdciek skippuje.
-notbuk je bez nabijacky (zabudol som ju na letisku a kedze mam viac MB, novu som nekupoval)
-displej ok, 1 jediny mrtvy pixel na spodku co bol od novoty, jediny problem je, ze niekedy sa pod urcitym uhlom vypne podsvietenie - staci nim pohybat/zmenit naklon o par stupnov a ide ok. pravdepodobne nieco s kablikom/kontaktom v klbe, sikovny clovek by si to podla mna vedel opravit.

CENA: PONUKNITE (zatial najvyssia ponuka 185 euro)
Prílohy
screen-capture-2.jpg
screen-capture-2.jpg (30.03 KiB) 945 zobrazení
screen-capture-3.jpg
2012-07-20-274.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: P: Macbook, white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HDD

Príspevok od používateľa uplink »

Zmeň si prefix + si dopln bydlisko.
Petoo
Star
Star

Re: P: Macbook white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HDD

prepac, ale aky prefix?

// aha, uz rozumien. no je to dobra blbost, lebo ja sa nechcem informovat, viem aku ma zhruba hodnotu. ja ho chcem predat za najvyssiu ponuku... :-|
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: I/P: Macbook white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HD

Príspevok od používateľa Arkaz »

Teoreticky by som mal zaujem (zalezi od financii) no chcel som sa spytat ci nemas kvalitnejsie foto. hlavne foto tych nedostatkov. popripade pis SS poskytnem mail.
Petoo
Star
Star

Re: I/P: Macbook white, Core 2 Duo 2.0ghz, 3GB RAM, 320GB HD

mam, napis mi do ss svoj email, preposlem ti

-- 16 Aug 2012, 1:55 --
up.. chce ho niekto za 185 euro?
Napísať odpoveď