Môže byť z toho láska?
-
SmutnučkáDievčinka:(
Novice
Môže byť z toho láska?
Mám spolužiaka strašne sa mi páči ale neviem či by sa z toho mohla vykvitnúť láska.Sme deviataci
sme tam hodíme reč ahoj a tak ako sa máš ale inač ani moc nie pozerá sa na mňa a podpichuje ma
neviem či to myslí v dobrom alebo zlom a býva v inom meste ako ja je to neďaleko odtiaľ ale moc tam nehcodím.Prosím poraďte mi ako mám postupovať ďalej.
Re: Môže byť z toho láska?
Nejaky zatrolleny nickname...
Ako mozes vediet ci z toho laska bude alebo nie, ked ste ledva kamarati... Skus s nim travit viac casu... alebo mu naznac, ze sa ti paci a kto vie.. mozno to vyde a mozno nie
ste 9taci a ak nepojdete na rovnaku skolu a nevyjde vam to tak sa nic takeho hrozneho nedeje 
Ja som bol v 9ine rovnako na tom tiez som bol buchnuty do spoluziacky.. nevyslo to.. nastastie sme neboli na rovnakej strednej.. rok sme sa nebavili a nevideli, vobec sme sa nekontaktovali a po tom roku sme znova zacali ako partia chodit von a vidavame sa do teraz (3. na SS). Ale bohuzial tie city tam budu vzdy
Aspon u mna to tak je.
Kazdopadne ak mu nieco naznacis tak nic nestratis podla mna
Ako mozes vediet ci z toho laska bude alebo nie, ked ste ledva kamarati... Skus s nim travit viac casu... alebo mu naznac, ze sa ti paci a kto vie.. mozno to vyde a mozno nie
Ja som bol v 9ine rovnako na tom tiez som bol buchnuty do spoluziacky.. nevyslo to.. nastastie sme neboli na rovnakej strednej.. rok sme sa nebavili a nevideli, vobec sme sa nekontaktovali a po tom roku sme znova zacali ako partia chodit von a vidavame sa do teraz (3. na SS). Ale bohuzial tie city tam budu vzdy
Kazdopadne ak mu nieco naznacis tak nic nestratis podla mna
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Si si istá, že ste deviataci? Lebo to mi vychádza na 15 rokov a podľa profilu na pokeci máš 13. A ani tomu neverím podľa toho čo si dokázala zatial popísať na toto forum. Láska z toho môže aj nemusí byť. Ale dúfam že nebude. Dúfam pre jeho dobro. Resp. nech tá láska ak má byť počká aspoň 10 rokov
-
qwerty-xyz
do prdele audio snad BLOCK nie ???? ..... sme HOJKO ..... nie BIRDZ . . . 
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne maj napamati, sex az po tretom rande!
Skús ho pridať do vzťahu na Facebooku. Ak to potvrdí, je dobre, ak nie, nezúfaj, vyjde to na budúce.
Inak podľa príspevkov čo si pridal/a predpokladám na takého dosť nekvalitného trolla.
Inak podľa príspevkov čo si pridal/a predpokladám na takého dosť nekvalitného trolla.
Venuj mu nejaku knihu alebo aspon list, slecna spisovatelka 
Vy si z toho robíte srandu, no viete čo teraz prežíva to dievča ?