Google Chrome
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Google Chrome
odhlásiť sa z cloudu, všetko zmazať, odinštalovať chrome a znovu nainštalovať. Ak nepomôže tak vypni HW akceleráciu
Mám problém, dnes som otvoril Chrome a tak mi otvorilo niektoré stránky. Čo to znamená? Ako to opraviť?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nanovo otvor danú stránku a pôjde normálne. Pri niektorých stránkach to robí, pri iných nie. Ťažko povedať prečo...
Pri počte otvorených kariet sa ani nečudujem
A ten problém pretrváva alebo čo? Pretože väčšinou pomôže jednoducho stránku otvoriť znova.
A ten problém pretrváva alebo čo? Pretože väčšinou pomôže jednoducho stránku otvoriť znova.
Problém sa už vyriešil a podľa všetkého sám
Skúšal som aj zrušiť a znova otvoriť stránku a aj vypnúť a zapnúť Chrome no stále tam bol ten problém. No asi po 10 minútach surfovania som si všimol že už to je všetko v poriadku, tak neviem kde bol problém.
Bude to nejaká chyba v novej verzii, priamo po aktualizácii mi to spravilo tiež. Ale pomohlo stránku resp. kartu zavrieť a otvoriť nanovo.
Čo je vlastne v novej verzií nové? Nebyť nových ikoniek tak si to ani nevšimnem. V tomto sa inšpirovali od Mozilly ktorá to začala robiť tiež.
Tak nakoniec mi to robí stále ak nanovo otvorím Chrome. Nevie niekto ako to vyriešiť? Zatvoriť a otvoriť stránku na na novo má teda furt nebaví robiť.
-
cikork
Light Expert
toto sa mi stalo a neviem čo mam robiť
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2012, 16:17)
nikto mi nevie poradiť ???
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2012, 16:17)
nikto mi nevie poradiť ???
nerobi niekomu chrome to ze v task managery je otvoreny aj 10x ? ... mam tam napr. 3x chrome ktory ked ukoncim nic sa nestane, 300MB ramky bere kazdy.. je to rozdielne, ako nevadi mi to nebrzdi mi to ani PC ale dost ma to irituje, nejake fixy? dik
mám taký problém s týmto prehliadačom že asi od kedy som si nainštaloval iný antivirák tak mi zvykne chrom na chvílku lagnúť asi tak na pol sekundy ... najviac sa to dá všimnúť keď niečo pozerám na youtube tak zvuk videa ide ale obraz sa približne každých 10 sekund na chvílku zastaví .. na iných prehliadačoch mi to nerobí ale rád by som ostal pri tomto keď že mi najviac vyhovuje ... (neviem či to pomôže s tým antivírusom ale pred tým som mal avast teraz mám aviru)
Vie to niekto vyriešiť?
A toto Ti robí len na tej stránke?
Robí to aj na sector.sk, autobazár.eu, tv-program.sk niekedy aj na mojandroid.sk
Skús tú stránku niekedy otvoriť v inkognito. Môže to robiť aj niektorý z tvojich addonov 
Čo by s tým mal nejaký addon? Dlho som v Chrome nič nemenil a nepridával žiadny addon a išlo to v pohode až teraz z ničoho nič.
Najnovší Chrome odmieta nainštalovať skripty. Nevie niekto ako sa to dá obísť?
Vďaka.
Vďaka.
-
Sarger
Guru wannabe
Stiahni si skript do PC a následne ho pretiahni do prehliadača kde sa nainštaluje.
Aj tak to nefunguje.
-
Sarger
Guru wannabe
Musí, vyskúšal som niekoľko skriptov a šlo to... Keď tak skús otvoriť google obchod s app v chrome a hodiť to tam.