Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

http://kia-rio.autobazar.eu/14-sr-id3133703.html
Mal by som si na niečo dať pozor?

Kód: Vybrať všetko

Dobrý deň,
autíčko je na SK ŠPZ lebo je kupované na SK ako nové nieje to teda dovoz. VIN: KNEDE241286359176 Čo sa týka skúšobnej jazdy nieje žiadny problém treba to dohodnúť priamo s majiteľom motorového vozidla s Ing. xxxxx tel. kontakt xxxxx .
S pozdravom autobazár AMAX
Asi si cez alebo po víkende naplánujem výjazd. Ak ne tak ozaj kúpim to posraté Sandero (nové). Stejne ich v mojom okolí pribúda ako húb po daždi a nielen dôchodcovia.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

begbeee napísal:Elektróny a Defend lock by ma trápil najmenej. Skôr ako či má disky by ťa malo zaujímať či má sezónne prezutie.
Tie autá sú sparťanské, preto každý kúsok výbavy, ktorú využívaš každodenne poteší. Centrál (diaľkové?) je ten najzákladnejší základ spolu s rádiom. Iné moc čakať ani nemôžeš.

Na tej lacnejšej inak..proste 1000 € je na 10 ročnom aute taký rozdiel, že za to opravíš/vymeníš/doplníš všetko a ešte ti zbyde. Ak samoška nie je pozvárané z troch častí... Proste za 1000€ si kúpiš gumy aj s diskami, rádio, vymeníš pár dielov... A ani tá s 40000km nemusí byť bez investícií. Určite chápeš kam tým mierim.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ale ten Erik s tou striebornou bude nejaký kšeftárik, ten predáva kadečo... Nemusí byť chyba, len pozor.
Ta drahsia je na tom lepsie, vpredu uz nema svihadla, central tiez potesi, len ta cena :) Ale inak lak vzera vyborne, chcelo by to este klimu a bolo by to ok. Motor je v silnejsej verzii, co je tiez vyhoda.Ale je z coho vyberat, takze skus este popozerat.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Hmm. 1.2 sice, ale 2005ka: http://autobazar.autovia.sk/skoda-fabia ... m5-1160701

Este mam dve C3ky v hladaciku, ale Francuza moc nechcem.
Fillipes153
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fillipes153 »

davnejsie som sem pisal ohladom focusu ale nakoniec som sa na to vykaslal a auto som nekupil,no momentalne sa obzeram po Passatoch 1.8T rok 2001+ po facelifte.

Konkretne tento:

http://auto.bazos.sk/inzerat/17102145/V ... passat.php

chcel by som vediet vas nazor, viem ze z par obrazkov a dvoch riadkov sa toho moc povedat neda.co ma zaujima je tych 270000km ak by boli nestocene (teda ak by aj boli), kolko taky motor znesie a ci uz to neni vela, je mi jasne ze dolezite je to v akom stave to auto je. dalej neviem ci sa mi len zda alebo na tej druhej fotke v lavej casti ma osuchany ten naraznik? sam neviem co od passata v tejto cene cakat
buduci tyzden mam v plane mu zavolat a ist sa na to pozret.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

"Zimné + letné cuvacie senzory" :|
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

Fillipes153: ak budes rad vyuzivat turbo (ver ze budes :D) spotreba 10+ l/100km stryko kvoli tomu auto predal pred 2 rokmi
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Scorpion90 napísal:"Zimné + letné cuvacie senzory" :|
myslim ze mu tam vypadla ciarka.... malo byt to byt "Zimné + letné , cuvacie senzory" ;)
mne sa tieto passaty B5,5 pacia doteraz asi najviac zo vsetkych(aktualna B7 je tiez pekna)... aj som v minulosti po jednom pozeral, ale jednej znamy policajt ma potesil, ze po skodovkach boli passaty najkradnutejsie auta v Bratislave... a kedze mam stastie na toto(uz mi 2 auta ukradli) tak som sa rozhodol ze ee...

tymto samozrejme netvdim ze sa to stane teraz ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

2 prípady kupovania Passatu v mojom okolí:
a) auto bolo zaťažené vecným bremenom aka leasingom, bazár predával to, čo ani nevlastnil
b) "nemecký dôchodca nefajčiar" má pochybnú históriu a nevedia sa dopátrať k ničomu, dokonca ani v autorizovanom s nimi nechcú o tom konkrétnom aute komunikovať, majiteľ skrytý lepšie ako Mello

Passaty sú fajn autá, ale ojazdený skrýva toľko rizík ako žiadne iné auto.

:minus: Nie, že nemôže, ale napr. práve tým, že "každý" chce Passata sa napr. riziko krádeže zvyšuje. To je jedno. Každý si kupuje auto aké sa mu páči, aké mu vyhovuje a na aké má.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

icefiresr napísal:Hmm. 1.2 sice, ale 2005ka: http://autobazar.autovia.sk/skoda-fabia ... m5-1160701

Este mam dve C3ky v hladaciku, ale Francuza moc nechcem.
Podla prveho dojmu auto mladeho tuzera. Plynovy pedal a rychlostka spravena zo zvyskov nejakeho vraku, predne svetla este ako tak v pohode ale na zadnych sa uz prejavuje starnutie ciernych plastov. Zaujimal by som sa preco nema zadne lapace necistot. Km mozu byt realne ale myslim si ze tomu auto bolo fest nakladane.
Fillipes153
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fillipes153 »

no ta spotreba je celkom dost to je pravda ale co som sa o tych 1.8T docital a pod. mali by to byt kvalitne motory a kedze uz jeden 1.2 motor doma mame tak dalsi taky maly objem uz nie :) te B5,5 sa pacia aj mne aj ked som predtym pozeral starsie B5ky tak tie novsie sa mi pacia o dost viac aj ked samozrejme zalezi od stavu auta. ohladom rizika no pise tam ze je tam nova predna naprava, ktora pri tychto verziach je vraj dost kaziva tak to uvidim a este mozno este Turbo? tiez skoda ze tam niesu fotky z interieru
ako som uz pisal chcel by som ho ist pozret buduci tyzden a dam potom vediet :)
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Zdravim pani,rozhodol som sa kupit svoje prve auto a vyslovene sa mi paci vw golf 4,zatial poskulujem po:
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/lim ... 80032.html

alebo

http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 89126.html

coho by som sa mal vyvarovat? este som pozeral seat leon, cena cca do 4500e
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to prvé má minimálne druhého majiteľa, najskôr bolo na značkách NZ440DL, poistené od 15.7.2009 do 28.6.2011 v AXA...ďaľšia zmluva platí od 20.6.2011 na tých istých značkách...prepokladám, že ide o kšeftára s autami, lacno kúpiť, troška poleštiť a polepiť a draho predať...pozeral som jeho telefónne číslo na nete...je to kšeftár...len si pozri, koľko inzerátov ti to vyhodí...NEBRAŤ!
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a k druhemu - na AUTORUSNAK som este dobreho slova nepocul - skus troska pogooglit (minimalne na bmwklube cosi najdes)
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

diky tak mozem hladat znova
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Chcel by som vedieť váš názor na toto auto http://renault-safrane.autobazar.eu/30- ... 74312.html
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

mato951 napísal:Chcel by som vedieť váš názor na toto auto http://renault-safrane.autobazar.eu/30- ... 74312.html
Auto ma lpg ale nieje zapisane v tp
toto zavana celkom pruserom....
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ešte tak som zabudol dopísať že to lpg si nevšimajte ako keby tam nebolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale je...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pamatam si este inzerat predchadzajuceho majitela zo SNV, vtedy ma ten inzerat zaujal (nie, zeby som mal zaujem o kupu, len to bol ukazkovy inzerat) - perfektny a obsirny popis, mnozstvo fotiek a bolo mi sympaticke, ze uvadzal aj (prevdepodobne) realny stav KM, cez 400 tis, tusim nejakych 450...

ale si si isty, ze chces safrane? neviem ako je na tom druhovyroba, ci uz dostupnostou alebo aj cenou, ale radsej si to zisti vopred

// a k cene - bola cca taka ako teraz, resp. max 200e viac
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak tie kilometre tam on ani neuvádza takže neviem presne koľko tam je teraz nabehané......zatiaľ som si nie celkom istý či by som ho zobra...náhradné diely na toto auto vyjdu iba o niečo viac ako na normálne auto už som si to aj zistoval kedže som bol už jedného šafrana pozrieť (http://renault-safrane.autobazar.eu/22- ... 16170.html) ale toho som celkom vylúčil zo zoznamu.
Napísať odpoveď