EDIT: ešte by som chcel jednú verziu, ktorá bude zrejme najľahšia. Odseknúť Nápis RISE a dorobiť ten tieň na odseknuté miesto
Úprava obrázku na nálepku
Úprava obrázku na nálepku
Chcem si nechať vytlačiť tento obrázok Banea ako nálepku ale nechcem tam mať ten nápis RISE a ani to biele okolo čierneho. A chcel by som dve verzie obrázku. Jednú, že ostane v obrázku ten efekt bielej a druhý by som chcel čisto čierny. Nie je to logo ani avatar ani banner tak som nevedel či to mám niekam hodiť alebo vytvoriť novú tému. Dúfam, že som to urobil dobre
za pomoc vopred ďakujem a bude aj K+
EDIT: ešte by som chcel jednú verziu, ktorá bude zrejme najľahšia. Odseknúť Nápis RISE a dorobiť ten tieň na odseknuté miesto
- Prílohy
-
- Bane.png (89.53 KiB) 1021 zobrazení
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Úprava obrázku na nálepku
tým že "ostane efekt bielej" neviem čo myslíš
- Prílohy
-
- Bane.png (38.36 KiB) 1001 zobrazení
-
- Bane.png (47.99 KiB) 996 zobrazení
super sú obidva ale nedalo by sa to trochu zarovnať tá odseknutá časť ? tak aby to bolo rovnaké ako je aj na zvyšku obrázku
Prekreslil som to aj do kriviek, keby niekto chcel napr. na tricko a pod.
- Prílohy
-
- bane krivky ill.pdf
- (305.86 KiB) 103 stiahnutí
ahojte,
je tu niekto, kto by mi vedel prerobit tento obrazok aby sa mohol dat ako podtlac na tricko (chrbat) ? Neviem co vsetko to obnasa tak ak nahodou sa niekto najde tak vopred dakujem.
je tu niekto, kto by mi vedel prerobit tento obrazok aby sa mohol dat ako podtlac na tricko (chrbat) ? Neviem co vsetko to obnasa tak ak nahodou sa niekto najde tak vopred dakujem.
- Prílohy
-
- POWER_SPORT_4bbf6ce43f4d3.jpg (37.1 KiB) 780 zobrazení
-
lekoklatik
VIP
No hlavne potrebujes kvalitnejsi obrazok (vacsi/dpi)