Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Osobne by som siel skor do One X. mal som aj One S aj One X no predsa vlajkova lod je vlajkova lod. Aj ked one S bol sikovnejsi do ruky no zase ten mensi displej (4,3). Ak by si sa predsa len rozhodol pre One S daj si pozor pri vybere aby si nekupil ten ktory ma S3 procak. ten kupis u orange ale aj v obchodoch. Ak one S tak jedine s novym krait S4 procakom.
Urcite zober One X. Uz len kvoli displeju.
-
Shamway
Professional
Caute. Potreboval by som poradit s vyberom mobilu. Chcem android okolo 200-230 eur. Pouzival by som ho hlavne na internet, hudbu, nejake tie hry, GPS, obcas nejaky serial pocas cesty.
Mohol by byt Samsung Galaxy ACE II?
Mohol by byt Samsung Galaxy ACE II?
Zdravim poradili by ste my rozhodujem sa medzi samsung galaxy ace alebo htc wildfire s nemozem sa rozhodnut chcem druhy mobil hlavne kvoli netu tak nieco poradte
z tych dvoch ace, inac cenovy strop?
no..z tych dvoch co si dal urcite galaxy ace, k tomu cenovemu stropu...chces telefon na net..skus si pozriet huawei g300 (4") alebo zte skate (4.3") .. pri oboch ti este ostane vo vrecku okolo 50€, obe maju lepsi procesor ako ace, vacsi displej, lepsie rozlisenie, lepsia uzivatelska pamat aj vyssia ram...
tieto znacky sa my nepozdavaju a preco nie ace? procesor je tam celkom dobry alebo preco nie htc wildfire s?
pretoze za tu cenu sa da najst nieco ovela lepsie, v pripade ace aj v pripade wildfire s, wildfire je do ruky malicky, slabucky procesor...
cinsky vyrobcovia isli s kvalitou rapidne hore, ZTE je dnes 5 najvacsim dodavatelom smartfonov... to ze nemas skusenosti nie je dovod...ale to je tak, presviedcat ludi co nemaju skusenosti ...
wildfire s / zte blade ... rovnaka uhlopriecka, rovnaka ram, rovnaky procesor, zte blade o 100€ lacnejsi a aj napriek tomu by som ho volil skor ako wildfire s a verim tomu ze vela vela ludi so mnou tiez
cinsky vyrobcovia isli s kvalitou rapidne hore, ZTE je dnes 5 najvacsim dodavatelom smartfonov... to ze nemas skusenosti nie je dovod...ale to je tak, presviedcat ludi co nemaju skusenosti ...
wildfire s / zte blade ... rovnaka uhlopriecka, rovnaka ram, rovnaky procesor, zte blade o 100€ lacnejsi a aj napriek tomu by som ho volil skor ako wildfire s a verim tomu ze vela vela ludi so mnou tiez
a nieco lepsie vzhladovo nenajdes?
a mas pravdu nemam skusenosti a rodicia budu isto hovorit co za sracky kupujem
a strasne by som chcel SE xperia U o.O ten dizaj procesor ...
Chcem sa opýtať ako to je s MicroSim kartou? Keď mám obyčajnú čo mám robiť? Vymenia mi ju u operátora?
Ano menia, avsak neviem ci sa uctuje nejaky poplatok.
-
uplink
VIP
Ako kde a ako pri akej príležitosti, väčšinou je to poplatok, ale býva aj free. Napríklad mne ku akciovému telefónu vymenili zadara simku, ináč mi dali na faktúru nejaký poplatok XY evri za novú.
A neviete náhodou ako je to u o2? Skúšam hľadať na ich strane ale zatiaľ bezvýsledne. Mobil som nezakúpil u nich, len potrebujem MicroSim kartu, nič viac.
microsim ti vycvaknu aj z klasickej simky nemusis ju hned menit, pokial to nieje nejaka stara 7 rocna sim...
no a teraz podme k cenam v Orange si za vycvaknutie pytaju 3,90€
v O2 to robia Zdarma podotykam ze je to robota asi na 1 min.
(samozrejme vam daju aj ten plast co zostal po vycvaknuti takze je z toho mozne spravit v pripade nudze aj normalnu sim)
ako je to v telekome neviem
no a teraz podme k cenam v Orange si za vycvaknutie pytaju 3,90€
(samozrejme vam daju aj ten plast co zostal po vycvaknuti takze je z toho mozne spravit v pripade nudze aj normalnu sim)
ako je to v telekome neviem
uprimne, ak by som mal nechat orandzovym 4€ za vycvaknutie sim, asi by som si to spravil podomacky pekne s pravitkom a rezakom alebo kupil microsim klieste z ebayu
(ako to pravdepodobne spravili aj oni a kešuju na tom )
ja som siel najprv do orange kedze u nich mame pausaly dobrych 16 rokov cela rodina tak som myslel ze takato banalna sluzba bude zdarma ale ked mi povedali cenu tak som sa rovno otocil od pultu a siel do O2, este uvediem ze to bolo v MAX TN
No napíšem moju skúsenosť. Išiel som do telekomu, povedal, že mi ju môže vystrihnúť bezplatne alebo vymeniť kartu za 4.10 €. Tak som si ju vymenil, predsa mal som ešte EuroTel na SIMke 
zaujimave mne dali v telekome novu "mini" simku zadarmo, a bola to tiez easy karta z eurotelu.
Co hovorite na SE xperia tipo ST25i ? rozmyslam o kupe akurat ten slabsi fotak