PayPal
-
HiddenUser
Medium Star
Re: PayPal
Vyskusaj este raz asi zlyhala platba. A ludia, prave som si dal z jednej klikacky vyplatit 50 centov (USD). a ukazalo mi ze poplatok 31 centov. bola to prva prijata platba. vam to kolko strhlo? dik
@Shwollo: hm... divny error. Pozri sa ci akceptuje platby z krajny (adresy) ktoru mas nastavenu ako primary na PayPale. Neakceptuje len platby z PayPal funds t.j. proces ze PayPal najprv strhne z tvojej karty a potom posle na jeho PayPal ucet nieje dovoleny (uz aj s takou situaciou som sa stretol). Proste musis mat na PayPal ucte priamo nejake funds.
TCM: tak ti treba, to mas za tvoju naivitu ked si myslis ze sa na tom da zarabat. Jediny, kto na tom zarobi je majitel webu.
Najdi si brigadu radsej
EDIT: dakujem za minusko karmista, napisal som ti pravdu
aspon sa podpis hrdina
Najdi si brigadu radsej
EDIT: dakujem za minusko karmista, napisal som ti pravdu
dik. nabudúce budem vedieť. Zaujívamé je, že tak cca dve hodiny po tom errore mi došiel mail, že už je to zaplatené. Aj v ebay som už videl "paid"Dedomil napísal:@Shwollo: hm... divny error. Pozri sa ci akceptuje platby z krajny (adresy) ktoru mas nastavenu ako primary na PayPale. Neakceptuje len platby z PayPal funds t.j. proces ze PayPal najprv strhne z tvojej karty a potom posle na jeho PayPal ucet nieje dovoleny (uz aj s takou situaciou som sa stretol). Proste musis mat na PayPal ucte priamo nejake funds.
btw ako dostanem € z učtu na paypal?
@Shwollo: https://www.paypal-dobijanie.sk/
@uplink: niektory predajcovia takuto platbu neakceptuju, ze najprv ti paypal strhne peniaze z karty a potom posle na jeho paypal ucet.
@uplink: niektory predajcovia takuto platbu neakceptuju, ze najprv ti paypal strhne peniaze z karty a potom posle na jeho paypal ucet.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Shwollo - paypal automaticky cucne z Tvojho účtu, ktorý je prepojený na kreditku/debetnú kartu, vezme si čo potrebuje, keď tam sú prostriedky.
Dedomil - zbytočný medzikrok, ktorý Ťa stojí prachy.
Dedomil - zbytočný medzikrok, ktorý Ťa stojí prachy.
uplink napísal:Shwollo - paypal automaticky cucne z Tvojho účtu, ktorý je prepojený na kreditku/debetnú kartu, vezme si čo potrebuje, keď tam sú prostriedky.
uplink: o toto mi šloDedomil napísal:@Shwollo: hm... divny error. Pozri sa ci akceptuje platby z krajny (adresy) ktoru mas nastavenu ako primary na PayPale. Neakceptuje len platby z PayPal funds t.j. proces ze PayPal najprv strhne z tvojej karty a potom posle na jeho PayPal ucet nieje dovoleny (uz aj s takou situaciou som sa stretol). Proste musis mat na PayPal ucte priamo nejake funds.
lebo problém som mal len pri tej jednej platbe. Pri zvyšných to prešlo hneď na prvý krát tak, ako píšeš
za to sa platí?uplink napísal: Dedomil - zbytočný medzikrok, ktorý Ťa stojí prachy.
-
uplink
VIP
Tak pokiaľ sa paypal nepremenil počas noci na dobročinnú organizáciu, tak za každý vklad peniažkov si pýta nejaké to evri, ale môžem sa mýliť, možno to majú nejako prešpekulované.
@Shwollo:
7. Ako je spoplatnené navýšenie prostriedkov na mojom PayPal účte? (paypal-dobijanie.sk)
Navýšenie prostriedkov na vašom PayPal účte je bezplatné.
Co sa tyka ostatnych prevodov ako napr. ked niekomu posielas prachy alebo dostanes vyplatu z roznych sluzieb tam zalezi ako to maju nastavne t.j. kto plati PayPal Fee.
7. Ako je spoplatnené navýšenie prostriedkov na mojom PayPal účte? (paypal-dobijanie.sk)
Navýšenie prostriedkov na vašom PayPal účte je bezplatné.
Co sa tyka ostatnych prevodov ako napr. ked niekomu posielas prachy alebo dostanes vyplatu z roznych sluzieb tam zalezi ako to maju nastavne t.j. kto plati PayPal Fee.
Potreboval by som trochu poradiť. Chcel som kúpiť zopár vecí z USA a platiť Paypalom, lenže stále, keď chcem skompletizovať platbu, vyhodí to tento error:
Kontaktoval som predajcu a odpovedali, že to bude chyba niekde na mojom Paypal účte. Jedná sa o pomerne vysokú sumu (cez 100 € ). Netuší niekto, kde môže byť chyba? Nemá PayPal defaultne nastavené nejaké povolené platobné limity, ktoré nemôžem prekročiť? Totižto PayPalom som platiť asi 2 razy, aj to pred dosť dlhým časom nejaké smiešne sumy a o fungovaní toho celého mám veľmi biedne znalosti.Error from gateway:
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.
Ak nemáš na paypale peniaze, tak sa sťahujú z pridelenej karty, na ktorej môžeš mať nastavený limit (u mňa v slsp sa to volá tuším Platby na internete)...Cez internetbanking by si si mal vedieť tento limit skontrolovať a v prípade potreby aj zmeniť...
@Muffi: moznosti preco to nejde tam je viacej. Prekontroluj vsetky veci co tu ludia pisu snad nato prides.
Je možné previesť platbu cez Paypal tak, že časť mi bude strhnutá z "Account balance" a zbytok z môjho bankového účtu? Rád by som sa totiž zbavil nejakých peňazí, čo mám na Paypale.
-
audiotrack
VIP
nie, nedá. Ak sa ich chceš zbaviť, pošli si ich späť z paypalu na bankový účet
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ale keď som raz niekde platil, tak mi strhlo pár drobných, čo som mal na paypale a zvyšok z účtu.
-
PhYs0c
King
Áno je to možné.Pilifo napísal:Je možné previesť platbu cez Paypal tak, že časť mi bude strhnutá z "Account balance" a zbytok z môjho bankového účtu? Rád by som sa totiž zbavil nejakých peňazí, čo mám na Paypale.
-
Jaccobinho
Medium Star
Presne tak, ja len upresním že PayPal je nastavený tak, že primárne platí všetko z Account Balance (ak nejaký je) a až potom získava prostriedky z karty.