League of Legends
Re: League of Legends
A prečo má taký istý avatar ako ja ? 
ehm ehm ty mas rovnaky ako ja
uz tak 4 roky ho mam ale zmenim si ho lebo fakt by sa tu uz ani bordelar nevyznal
Sme trošku off-topic ale nie nemeň si ho !
Ja si ho idem zmeniť 
no takze ale to som nechcel
hravas pravidelne?
ja inak hravam hlavne fizza, teema... apcka, na to mam aj runy nastavene
ale stale budem otvoreny nejakym radam, no hlavne uz sa mi nechce hravat stale sam
ja inak hravam hlavne fizza, teema... apcka, na to mam aj runy nastavene
ale stale budem otvoreny nejakym radam, no hlavne uz sa mi nechce hravat stale sam
Ja si expim account na weste. Na easte mam 30 s vyse 1200 hrami. Jak na easte, tak na weste su polaci. Takze rozdiel tam nevidim. Je ich tam ale trochu menej. Nehravam teraz moc, mam ine zaluby.
286-240 a rating 1015 ... kamarat ma o 7 vyhri viac a ma rating 1480 dalsi 1800 .. sakra podla coho sa to dava? mam omnhoo viac vyhri ako prehry a taky maly rating
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi podla ratingu oponentov, za lepsich ti da viac za horsich menej
samozrejme by to malo pocitat celkovo vase vitaztva a prehry ,ak mate lepsi priemer,mate vacsi predpoklad na vyhru a preto by ste mali dostat aj mensie ELO.Ak vas porazia,dostanu superi viac ela.Raz som dostal 20 inak vacsinou 13,15,18 .. Potom je dost mozne,ze ELo aj pridava podla killov a inych veci,no to neviem isto.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Na zaciatku prvych niekolko hier dava elo +- 50 takze ak na zaciatku ked zacinas hrat ranked hry , vela hier prehras a potom zacnes vyhravat , moze sa stat ze budes mat 100 vyhier a 85 prehier a elo okolo 1200 .. zatial co ten co vyhral vela hier na zaciatku moze mat 100 vyhier 100 prehier a elo aj 1300-1400
btw. mam na predaj jeden ucet na east ak by mal niekto zaujem pm
btw. mam na predaj jeden ucet na east ak by mal niekto zaujem pm
-
aruN
Professional
prvých 10 sa dáva tuším 50 a ak máš viac výhier ako prehier, tak ťa to vynesie na celkom slušný post a ak máš viac prehier, tak ťa to kopne do sračiek v ktorých sa dá pekne dlho motaťNatro napísal:286-240 a rating 1015 ... kamarat ma o 7 vyhri viac a ma rating 1480 dalsi 1800 .. sakra podla coho sa to dava? mam omnhoo viac vyhri ako prehry a taky maly rating
Pripojim sa k diskusii ohladom toho ela. Vyska elo zavisi od toho, s akymi supermi hrate, ak hrate so slabymi dostanete menej, ak porazite silnych, dostanete viac, ako to tu bolo spomenute. Len chcem reagovat na to, ze elo nezavisi od poctu killov alebo inych statistik v hre 
a kedy zacne nova sezona zhruba?
bud rad:D ja som z 1350 spadol na 800 blby tyzdenaruN napísal:prvých 10 sa dáva tuším 50 a ak máš viac výhier ako prehier, tak ťa to vynesie na celkom slušný post a ak máš viac prehier, tak ťa to kopne do sračiek v ktorých sa dá pekne dlho motať, viem to z vlastnej skúsenosti, mal som pomer nejak 3 winy a 7 prehier a skončil som okolo 1050
Prave citam ze druha sezona by sa mala zakoncit finale 13. oktobra ( v LA), tak aspon nejaky orientacny datum 
to aj doexpim do vtedy mozno! 
-
aruN
Professional
momentálne mám 1438 takže npmufazo napísal: bud rad:D ja som z 1350 spadol na 800 blby tyzden
Akoze nechapem ako je mozne,ze ma napoji s hracom ktoreho mam v ignore? to je fakt uzasne ,potom aky vyznam ma to ignore..Fakt uz len nervy z toho rankedu.Bud niekto leavne alebo v 5 minute daju double kill ad carry a hned ma zacnu flamovat,ze negankujem (vsak ja mozem gankovat aj 3 lajny naraz,ze?) alebo si zapnem ad carry a dostanem takeho dementa ,co v 20 minute ma 0/14 a hovori,ze som shi.t ja.Nehovoriac,ze na pingy nereaguju ,wardy nekupi ziadne alebo aj ked ma 3 v inventari ,tak ich nepolozi.Chybu si nikto neprizna kazdy len ukazuje prstom na toho a toho,ze ten je horsi len on je najlepsi..
Ignore len sluzi aby si nevidel so pise, co je skoda, tiez by som uvital radsej to, aby tych hracov nehadzalo do hry....A to co vravis, tak elohell je elohell
lepsie to nebude si myslim, ale s vyssim elom je to stale lepsie a lepsie, myslim tym, ze mantakov ubuda 
ale hore sa dostavas po kusku a velmi tazko nehovoriac o tom,ze musim niekolkokrat leavnut a tym padom cakat a cakat,inak by som stratil elo zbytocne.Teraz zas 4 vs 5,no nastastie sme vyhrali,chytil som feed s vladom zo zaciatku a potom ten plosny dmg vsetkym ,no neskutocne.Aj ked jayce pekne stealoval,no hral som na win a nie na killi.Som si myslel,ze to bude lepsie ako ked som bol v elu 600,ale 1100 tiez za vela nestoji.Ludia nerozmyslaju nieco ako penetracia alebo thornmail ich nenapadne.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
kevyn68 napísal:ale hore sa dostavas po kusku a velmi tazko nehovoriac o tom,ze musim niekolkokrat leavnut a tym padom cakat a cakat,inak by som stratil elo zbytocne.Teraz zas 4 vs 5,no nastastie sme vyhrali,chytil som feed s vladom zo zaciatku a potom ten plosny dmg vsetkym ,no neskutocne.Aj ked jayce pekne stealoval,no hral som na win a nie na killi.Som si myslel,ze to bude lepsie ako ked som bol v elu 600,ale 1100 tiez za vela nestoji.Ludia nerozmyslaju nieco ako penetracia alebo thornmail ich nenapadne.
nechcem ti kazit radost ale aj za leave stracas elo