nakolko moje povodne sluchadla k telefonu pomaly, ale isto ukoncuju svoju zivotnost, rad by som kupil earplug sluchadla s mikrofonom s 3,5mm jackom s rozumnou dlzkou kabla vhodne k android telefonu, nepotrebujem ziadne sennheiser ani koss sluchadla, staci hocico lacne a funkcne, verim tomu, ze sa niekomu doma povaluju prebytocne sluchadla a je ochotny ich strelit za symbolicku cenu (tak do 5eur)
(pripadne, ak ma niekto skusenosti s nakupom takejto serepeticky z ebayu, kludne odporucte)
I/K: sluchadla k mobilu (earplug, mic, 3,5mm jack)
-
Ryan Giggs
VIP
Re: I/K: sluchadla k mobilu (earplug, mic, 3,5mm jack)
Sice nepredavam, ale jedno upozornenie. Na slepo by som to nekupoval resp. ak, tak len od vyrobcu telefonu. Vyrobcovia totiz osadzaju piny rozne (na 4 piny nie je ziadna norma, standard), preto ti nemusi fungovat mikrofon, resp. sluchadla. Vyrobky roznych firiem nemusia byt v tomto kompatibilne.
co mas za telefon?
mam doma nepouzite sluchadla od zte, vraj hraju hrozne tak som ich ani neskusal a rovno kupil ep-630
mam doma nepouzite sluchadla od zte, vraj hraju hrozne tak som ich ani neskusal a rovno kupil ep-630
-
mirak2
Hardcore addict
mam orange bullcrap, ehm, orange boston, nie je to sice zte, ale vyskusat mozme.