Android file system limit
Android file system limit
prosim vas... mam prvy android telefon...
existuje nejaka cesta ako obist file system limit androidu (asi fat32), ktory umoznuje max. file size 4GB ?
chcel by som si tam nahrat nejake filmy v HD... a pouzit to ako externy hdd...
existuje nejaka cesta ako obist file system limit androidu (asi fat32), ktory umoznuje max. file size 4GB ?
chcel by som si tam nahrat nejake filmy v HD... a pouzit to ako externy hdd...
Re: Android file system limit
zazipuj film, rozdel rar na party, skopiruj a nasledne rozpakuj a spoj v telefone, takto z hlavy riesenie ma napada
a bude to fungovat ?CheZteR napísal:zazipuj film, rozdel rar na party, skopiruj a nasledne rozpakuj a spoj v telefone, takto z hlavy riesenie ma napada
rozumies...ze ci to bude vediet rozbalit ? ked to dokopy da viac ako 4gb
jasne, teda malo by, dalsia moznost je zmenit typ sd (mas vobec sd?) na ext2 alebo ext3, nasledne stiahnut a nainstalovat ovladac ext2/3 pre windows (ak nemas linux) a takto by malo dovolit presuvat subory aj vacsie ako 4gb
nemam je to integrovana pamat...
nasiel som toto
http://support.google.com/mobile/bin/an ... er=1120329
http://www.transformerforums.com/forum/ ... limit.html
ale mam windows nie mac.
nasiel som toto
http://support.google.com/mobile/bin/an ... er=1120329
http://www.transformerforums.com/forum/ ... limit.html
ale mam windows nie mac.
a to rozpakovanie win rar partov v telefone si skusal?
neskusal... ale rozumej ze ak tam dam 9GB bluray rip, tak mi jeden film zabere 18GB a to za sa mi nepaci... este hladam ine moznostiCheZteR napísal:a to rozpakovanie win rar partov v telefone si skusal?
ten file limit plati aj pri stahovani z netu?
ak nie tak skus dropbox
ak nie tak skus dropbox
neveim... napojim to na komp... otvori sa zlozka.. a ked tam dam kopirovat tak nejde... napise klasiku ako pri FAT32
ale podla http://www.transformerforums.com/forum/ ... limit.html
je to chyba FILE TRANSFER softwaru tj. windowsu
ale podla http://www.transformerforums.com/forum/ ... limit.html
je to chyba FILE TRANSFER softwaru tj. windowsu
Ja by som mozno skusil streamovanie z compu. Ale pokial nebudes v dostahu domacej wifi tak asi nic z toho
4GB limit nie je vecou Androidu, ale FAT32 file systemu. Kup si usb kluc a ten pouzivaj na prenos, co je to za nezmysel davat 9 alebo 18GB film do telefonu?
ja viem ze 4 GB nieje vec androidu, aj som to pisal, ze to potvrdili aj na inom fore....
teraz normalne prenasam 8GB subor cez wifi a bez problemov... len ta rychlost... takze vnutorna pamat nebude FAT32 ani nic podobne....
problem je asi vo windows prieskumnikovi alebo v inej casti windowsu, ktora si mysli ze pamet je FAT32, po pripojeny telefonu sa neda zistit ani file system, nejde dat vlastnosti nan... a v spracovi diskov tiez nieje ani zobrazeny.
napr. cez total commander telefon nevidim...
test - mam pomaly pocitac, akakolvek konverzia na iny format/rozlisenie by trvala vyrazne dlhsie ako samotny film...
teraz normalne prenasam 8GB subor cez wifi a bez problemov... len ta rychlost... takze vnutorna pamat nebude FAT32 ani nic podobne....
problem je asi vo windows prieskumnikovi alebo v inej casti windowsu, ktora si mysli ze pamet je FAT32, po pripojeny telefonu sa neda zistit ani file system, nejde dat vlastnosti nan... a v spracovi diskov tiez nieje ani zobrazeny.
napr. cez total commander telefon nevidim...
test - mam pomaly pocitac, akakolvek konverzia na iny format/rozlisenie by trvala vyrazne dlhsie ako samotny film...
nebolo by jednoduchsie stiahnut 700 megovy rip?
Teoreticky by si mohol preformatovat internu pamat na nejaky vyssi ext filesystem, ktory uz zvlada vacsie subory. To by si ale asi musel urobit aj reinstall romky.
nejde o to co je jednoduchsie a co nie....
chcel som telefon pouzivat v pripade nudze aj ako externy disk/usb kluc... na rozne data...
novy poznatok ani cez wifi to nejde... skonci to na 3.9 GB... nerozumiem preco hned pri zaciatku kopirovania nenapise nejaku chybu...
z toho pravdepodobne vychadza ze to bude predsa len FAT32..alebo nieco podobne s obmedzenim do 4GB...
Android nepodporuje NTFS takze nerozumiem co za filesystem tam nadzigali. Samozrejme vravim o nerootnotom telefone...
// Numline ano cital som o tom, ale mam Android 2 dni... a rootovat nehccem.... zevraj pri ext filesysteme sa android sprava nestabilne
a este ako vravim, pri zapojeni telefonu na pc nevidim vlastnosti ani moznosti formatovania disku.
chcel som telefon pouzivat v pripade nudze aj ako externy disk/usb kluc... na rozne data...
novy poznatok ani cez wifi to nejde... skonci to na 3.9 GB... nerozumiem preco hned pri zaciatku kopirovania nenapise nejaku chybu...
z toho pravdepodobne vychadza ze to bude predsa len FAT32..alebo nieco podobne s obmedzenim do 4GB...
Android nepodporuje NTFS takze nerozumiem co za filesystem tam nadzigali. Samozrejme vravim o nerootnotom telefone...
// Numline ano cital som o tom, ale mam Android 2 dni... a rootovat nehccem.... zevraj pri ext filesysteme sa android sprava nestabilne
a este ako vravim, pri zapojeni telefonu na pc nevidim vlastnosti ani moznosti formatovania disku.
v tom pripade si volil ale zly telefon, radsej taky, ktory podporuje micro sd a ten s kombinaciou s micro sd adapterom do pc by bol celkom vhodny ako "externy disk"Forsaken napísal: chcel som telefon pouzivat v pripade nudze aj ako externy disk/usb kluc... na rozne data
mam rad ked diskusia zmeni z povodnej otazky na uplne nieco ine...CheZteR napísal:
v tom pripade si volil ale zly telefon, radsej taky, ktory podporuje micro sd a ten s kombinaciou s micro sd adapterom do pc by bol celkom vhodny ako "externy disk"
je tu dost odpovedi z ktorych vyplyva ze sa ti neda pomoct, ak sa aj da, odpovede tu uz padli.
Pokiaľ chceš tie veľké súbory len prenášať, tak nevidím problém v tom, aby si ich cez nejaký archivačný program rozdelil a po prenesení opäť spojil na cieľovej stanici - velkosť (v telefóne) bude rovnaká, keďže v tom telefóne nie je dôvod na spájanie (odhliadnuc od toho, že vzhľadom na obmedzenie filesystemu by to ani nešlo). Bude to síce chvíľku trvať, ale pokiaľ nebudeš dáta aj komprimovať, tak to prebehne pomerne rýchlo...
pokial Android dokaze pracovat su subormi do 4GB, nechapem vyznam 64GB pamatovej karty... ale to je jedno...
chcel som vediet ci sa dakto s tym nestretol... ale pravdepodobne je to tak ako to je 4GB = max
chcel som vediet ci sa dakto s tym nestretol... ale pravdepodobne je to tak ako to je 4GB = max