jedine bol vacsi stol na techniku .... inak vypadaval odposluch a podla mna bol naslabo zosik ... no nič moc čakala som viac podla tej propagacieViem, ale urcite lepsie ako minuly rok, technaci boli na tom aj tak najhorsie
Letne festivaly 2012
Re: Letne festivaly 2012
Na červeník sa nikto nechystá ? 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Cognon Slizovica nikto?
Sice corgon sa neda pit, ale jednodnovy festik je akurat http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17074
Samozrejme su tam aj otrepane kapely, ale taka Slobodka a mlade neznamejsie kapely budu do pohody
"Okrem Horkýže Slíže vystúpia aj ich spriaznené kapely: Polemic, Divokej Bill, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Plus Mínus, Zoči Voči, Bijou Terrier, Borra, Známe Tváre, Ranná nevoľnosť, Jamestown, Trafika a ďalší"
Samozrejme su tam aj otrepane kapely, ale taka Slobodka a mlade neznamejsie kapely budu do pohody
"Okrem Horkýže Slíže vystúpia aj ich spriaznené kapely: Polemic, Divokej Bill, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Plus Mínus, Zoči Voči, Bijou Terrier, Borra, Známe Tváre, Ranná nevoľnosť, Jamestown, Trafika a ďalší"
-
retsil
Light Star
cez vikend som bol na setkani svobodnych dusi, jedna z mojich najsrdcovejsich zalezitosti 
Terrier a Borra (hlavne spevacky u nich) stoja za pozretieSoviet napísal:Cognon Slizovica nikto?Sice corgon sa neda pit, ale jednodnovy festik je akurat http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17074
Samozrejme su tam aj otrepane kapely, ale taka Slobodka a mlade neznamejsie kapely budu do pohody![]()
Rock pod Kameňom
Ja som zamietol ten budzogan, Zrce ma dost financne vycerpali :Da okrem toho ma rozculilo, ze sa tam zacina platit za vsetko: za auto, za stan, za osobu... atd. pritom to stanovanie na zjazdovke nieje bohvie co 
na grejpe nikto nebol ? :O
tiež sa dosť čudujem.
ty áno? ak áno, aký bol koncert NOISECUT?
ja som bol 
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 22:52)
ale na modestep som nebol, nejak to nevyslo ale vraj boli perfektni
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 22:52)
ale na modestep som nebol, nejak to nevyslo ale vraj boli perfektni
-
spojka13
Darca
no, po prečítani neakych názorov (nietu) a po pokece s ludmi čo boli na GRAPE, až tak nelutujem, že som tam nebol... bol som v tom čase na v Snine Na Sninských Rybníkoch - Rock pod kamenom, kedže minuly rok som nebol, a inak som na každom ročniku bol... klobuk dolu pred organizatormi, to bol posun v pred, a neviem sa dočkat buduceho ročníka... všetko tip top zvladnute... aparatura, načasovanie skupin, stanovanie(sice som nestanoval, ale fajnovo bolo v stanovom) a nebojim sa ho už ani ja označit ako najvačší Rockovy festival na Slovensku... 
Tiez by ma zaujimalo ako hrali modestep ak tam niekto bol a zastihol ich. Tiez sa divim, ze co tam robila dubstepova skupina popri tolkych odlisnych zanrovych skupinach.
ale ved predsa je to multižanrovy festival ... po modestep hrali skyline, lixx a olis bakulu takže DNB ... a minuly rok tam boli the qemists takže to nepokladam za nejaku čudnu vec
-
Andi_Cibula
Addict
noisecut super, najlepsi koncik podla mnaRayiner napísal:tiež sa dosť čudujem.
modestep - neviem sa adekvatne vyjadrit, podla mna to bolo hrozne, a hlavne zvuk(vseobecne zvuk na ibiza stagei bol strasne na pi*u).. kazdopadne si to plno ludi vychvalovalo,
O rok sa tam chystám, tohto roku my vyšli peniaze "iba" na Rock pod Kameňom.Racius napísal:No kto bol na Brutali ?
-
spojka13
Darca
a akože "Pod Kameňom nebolo dobre"?
Tento rok som bol na podhajska feste a keby tak neprsalo tak by bolo uplne najlepsie ale aj tak bolo super a este ma caka Corgon slizovica 
Terchovský budzogáň 2012, bolo super, len keby nepršalo...
Pod Kameňom bolo vynikajúco. Ale Brutal Assault, je Brutal Assault..spojka13 napísal:a akože "Pod Kameňom nebolo dobre"?