Čaute,
normálne som vypol PC a v pohode potom som ho onedlho chcel zapnúť a pozerám: nejdú USB, keďže mám myšku, klávesnicu aj USB WiFi tak je to problém.
Lenže keď som v Biose, alebo v núdzovom režime, tak idú bezproblémovo. Keď zapnem núdzovy režim s internetom tak už nejdú a taktiež keď ho pustím normálne, keď vytiahnem káble(myš, klávesnica) a znova ich vpichnem tak to opäť ide, ale iba klávesnica a myš WiFi adaptér nejde, ale zväčša na pár minút. A keď to nejde tak normálne svietia.
Samozrejme Win už preinštalovaný, nepomohlo, čím to môže byť?
Jáj ešte pred tým mi nechcelo zapnúť PC a potom napísalo nejaký BIOS failure, že recovery a obnovoval to z 2 zdrojov asi, jeden nebol dostupný, druhý áno. Pár krát sa reštartol a ide zapnúť, len tie USB, ....
Vopred dik
Nejdú USB
Re: Nejdú USB
Bios alebo mozno aj cela doska...
Len tak pre istotu. Ide ti myska, klaveska a wifi v inom PC?
Len tak pre istotu. Ide ti myska, klaveska a wifi v inom PC?
Samozrejme,
netreba v tom Biose niečo nastaviť, ak sa niečo zmazalo, alebo nemôže to byť CMOS-om?
netreba v tom Biose niečo nastaviť, ak sa niečo zmazalo, alebo nemôže to byť CMOS-om?
Moze byt ze sa resetol bios na default ako na mojej starsej doske.Tam bolo treba zapnut v nastaveniach USB legacy mode onn/off alebo nieco take neviem naisto.Dalej moze byt ze sa tri posral bios a nabezol zalozny.Ak je to starsia verzia biosu nemusi bit kompatibilna s niektorymi usb zariadeniami presne takymi ako klavesnica mys.Niekedy sa ta kompatibilita pridava s novsimi verziami biosu.Tak by som skusil este upgrade.
OK
trebalo update BIOS-u .
Dik
trebalo update BIOS-u .
Dik