HTC One S vs Samsung Galaxy S3

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hellwet
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: HTC One S vs Samsung Galaxy S3

Príspevok od používateľa hellwet »

no to viem ale ja len, ze ci si tiez myslite, ze je to pravda alebo nie. Lebo zas ten kamos ma iphone 4S a uz mu aj par krat spadol a zevraj nemal sklo rozbite. Co aj mne je celkom cudne. Sak iphone je vyrobeny zo skla ak sa nemylim
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

To vsetko zalezi od toho ako ti spadne a hlavne v akom uhle a na co dopadne. Pokial sa k telefonu spravas aspon trocha normalne tak ti vydrzi. Ja mam iphone 4s (predtym 4) kamarat ma galaxy s2 a ja ze cely cas nic a on ma prasknuty displej. V neprospech iphonu hovori to, ze je cely zo skla a v neprospech galaxy zase, ze ma vacsi displej, takze skor moze prasknut pri dopade. Ale s tymto musis jednoducho ratat pri smartfone. Celu prednu cast tvori takmer iba displej, tak sa niet co cudovat. Kup si na to nejake folie alebo obal ked ti telefon pada casto z ruky.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

hellwet napísal:no to viem ale ja len, ze ci si tiez myslite, ze je to pravda alebo nie.
Riešiť taketo veci je uplny nonsens. Pokiaľ to spadne na to "spravne" miesto, tak môže byť kľudne cely hoci aj z betonu, aj tak sa rozbije. Pokiaľ sa toho tak bojiš, tak si nevyberaj telefon v takejto kategorii. Kup nejaky z tych odolnych, tam je predpoklad, že to vydrži viac.
hellwet
Star
Star

no ale orange tusim ziadny odolny mobil nema v ponuke, ktory ma dobru vybavu. Ale radsej by som ked tak kupil potom na S3 tu spomenutu foliu alebo obal. Teraz som mal evo a to mi na zem ani raz nespadlo ale zas momentalne ako nahradny mobil se vivaz a ten uz mi spadol :D ale to v prospech :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

hellwet napísal:no ale orange tusim ziadny odolny mobil nema v ponuke, ktory ma dobru vybavu.
Tak potom sa tym nema zmysel zaobrať.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Uplne by stacila ochranna obruc alebo ako to nazvat. Mala to Nokia 5800,5230,X6,N97.... Je obrovska skoda, ze vela vyrobcov na to kasle a nechrani displej
Hope1202
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hope1202 »

Hellwet za koľko si sa zbavil eva?
hellwet
Star
Star

tak moja dilema je uspesne doriesena :D Nakoniec som kupil Galaxy S3 a zatial som s nim maximalne spokojony a velmki prekvapeny :D
Napísať odpoveď