League of Legends
Re: League of Legends
to bolo pred tym nie? uz to spravili inak s poslednym patchom alebo sa mylim? viem,ze predtym som to furt leavoval a stratil som cca 200-300 ELo.Teraz odides a cakas 30 min.Odides druhykrat 1h atd.. cize kazdy den ked opustim 1-2x tak pohoda..
hej hej, teraz to je bez straty ela
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
aha , moze byt , dlho som nehral
jo,je to tak,ale aj tak ked ti leavnu v hre hraci,tak to je na prd a nespravis nic.Takze..v ELu 1000-1100 hraju hraci,co maju odohrate tak 700 hier dokopi a v enemy teame 1500 to je ta balancia hej? a stratim 12 ela..
-
lekoklatik
VIP
Nejde o to kto ma kolko odohranych hier. Co ak je jeho win/loss ratio negativne?
12 je mimochodom taky standart. Najmenej som dostal +8 a najviac -15.
Inak som sa vzdy drzal na tej 12tske.
12 je mimochodom taky standart. Najmenej som dostal +8 a najviac -15.
Inak som sa vzdy drzal na tej 12tske.
ja si myslim,ze dost natom zalezi,ked ma niekto odohrate 700 a druhy 2000..SKusenosti,skusenosti a skusenosti ,pokial ten hrac s 2000 hrami nema v hlave nasrate,tak predsa musi vediet lepsie odhadnut situacie.Ja si pamatam,ze s 700 hrami som este nevedel poriadne ,co kupovat a ani zdaleka poriadne hrat..Samozrejme je vela lepsich hracov,co maju na toto talent,ale zatial,co som videl,tak aj ostatni si vedu asi tak ako ja,ked som mal odohrate tolko.
takze mozem leavovat hry ktore su uz pravdepodobne prehrate a neznizi mi elo?LukasqoO napísal:hej hej, teraz to je bez straty ela
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
neblbne vam to ? neslo mi spustit hru a teraz mi nejde lognut
ano mozes leavovat,ak sa ti chce cakat..Niekedy je to fakt uz prehrate v loby.
BTW
nejde lognut,takze daky problem u nich..
BTW
nejde lognut,takze daky problem u nich..
-
zeto750
Medium Star
ale leavnut mozes len v lobby nie? v hre ti uz uberie elo...
Jasne ze len v lobby...
To by potom ako vyzeralo keby si mohol leavovat v hre? Ked leavnes v hre Elo ti nestrhne (ak tvoj team vyhra,ak prehra samozrejme hej) ale mozes dostat ban.I ked vzhladom nato ,kolko ludi leavuje hru mi pride,ze riot s tym vela nerobi.
Ale robí...lenže nespozoruješ to, keď LoLko hrá 30 miliónov ludí 
-
zeto750
Medium Star
Ja som vedel ze v hre znizi elo, len aby aj ostatny pochopili.
Ja osobne ranked ani velmi nehram radsej normal a tam sa dame dokopy 3-4-5 a je to
Ja osobne ranked ani velmi nehram radsej normal a tam sa dame dokopy 3-4-5 a je to
Neviete ako vyriešiť prázdny chat ? Vypnutie a zapnutie lolka nefungovalo...
maju problemy v hre.. aj hore to pise
-
zeto750
Medium Star
Hravate niekto jaxa? Prave som si ho kupil a hned na prvu supu 10/3/11
Strasne sa mi pozdava len do 5-6 lvl je to strasna bieda..
Aj ked som skoro nefarmil ked som kupil trinity force uz to slo samo a ked som dokupil hextech gunblade uz som si daval aj tankov
nejake rady?
Strasne sa mi pozdava len do 5-6 lvl je to strasna bieda..
Aj ked som skoro nefarmil ked som kupil trinity force uz to slo samo a ked som dokupil hextech gunblade uz som si daval aj tankov
nejake rady?
iteami kupovat vzdy podla enemy teamu,ja ho hravam na off tanka cize 1-2 iteami su defensivne.Trinity force je klasika.Ked mas zapnute E (dodge) ,tak ti autoattacky nedavaju dmg ,zapinam to vacsinou v teamfighte ,ked ma focusuje ad carry a nechavam zapnute a hned skacem po nom aj.Jax dokaze skvelo odstavit AP/AD carry.V rankedoch casto aj banovany,ale vela jaxov je ubohych takze tak :DAko prve maxovat W a potom si zvyknem Q.E si davam od 4,ked s nim junglim tak od 2.Jax je v tom super,ze ked vidis,ze enemy tanci maju prevazne armour,tak ides skor do AP a zas naopak.Runy pouzivam klasicke 13 armour 24 mr lvl 18 10% AS,+ 9 AD.
-
zeto750
Medium Star
Runy mam podobne len idem MR,Armor,armor pene... tieto pouzivam skoro vsade ak nehram ap carry.
Armour pene pouzivam niekde,kde nepotrebujem tak ten AS.Nocturne napr.lebo on ma passivku AS z w,Lee sin atd.. Inak stale ak potrebujes penetraciu ,tak najlepsie last whisper ,ci ako sa to pise.. alebo este the black cleaver..