photoshop
photoshop
cawte .. neviem ci sa to da ale tak asi hej ... chcel by som zarovnanie textu ale podla rezu .. cize mam rozdeleny objekt na viac rezov .. a chcem zarovnat text do jedneho znich na stred ... a potrebujem to na napojovy listok .. jedna A4 ... a hladal som ze ci sa neda v exceli dat do pozadia obrazok ale neda sa (aspon co som nasiel) .. tak sa musim trapit cez photoshop .. tak aspon takto mi prosim pomozte ak sa to da alebo ak mate nejake lepsie napady ...
Dakujem
-
lekoklatik
VIP
Re: photoshop
Mozes pouzit pravitka (CTRL+R)
V Exceli sa obrazok do pozadia da dat. Jedalny listok sprav napr. cez Corel alebo Adobe Illustrator. Pripadne si sprav papier s obrazkom, ten sa vytlaci a potom ten papier vloz spat do tlaciarne a daj text tlacit z Excelu.
-
lekoklatik
VIP
Tlacit grafiku v excely a este k tomu takto "komplikovane", tak to veru nenapadne hocikoho
Ked uz, tak pouzi InDesign pre boha.
Ked uz, tak pouzi InDesign pre boha.
Predpokladam, ze InDesign mas legalny ked ho odporucas... 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Palik - do chvíľe kým ten soft nie je používaný za komerčnými účelmi, je človek prakticky nestíhateľný za používanie cracknutého SW od Adobe. Človek musí byť najskôr podnikateľ/s.r.o. aby bol zaujímavý pre niekoho ako osoba, tak isto musí mať BSA tip na nejakú veľkú rybu. Čiže Tvoja sarkastická poznámka je úplne zcestná.
P.S.: Som majiteľom legálneho CS.
P.S.: Som majiteľom legálneho CS.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Palik & uplink: Este dodam, ze Adobe ponuka svoje produkty aj v trial verzii, takze sa to da spravit v trial verzii legalnou cestou.