TV stanica DAJTO

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

TV stanica DAJTO

Príspevok od používateľa aacid »

urcite ste uz zaregistrovali ze markiza ide do obehu s novou televiznou stanicou zvanou "dajto" a zameranou pre panske publikum.

http://dajto.markiza.sk/

uz tam maju aj program a zatial to popravde vyzera extremne biedne:
http://www.scribd.com/doc/101918974/TV- ... y%C5%BEden

asi si poviete ze nic ine sa ani nedalo ocakavat, ved ide o markizu a sekundarnu tv stanicu, ale ja si proste nemozem pomoct a neporovnavat to s primou cool...

zatial co na prime cool denne chodia big bang theory, how i met your mother, top gear, dexter, simpsonovci, futurama, takeshiho hrad, hviezdna brana a akty x,
na dajto budu chodit chutovky ako aj mudry schybi, kobra 11, animovany jackie chan, walker texas ranger, animovany men in black az po take delikatesy ako jozo procko pokusa, anderov rebrinak alebo deres.

a potom ze nestahuj filmy a serialy, ked v telke chodia taketo sracky...
Naposledy upravil/-a goten v 08 aug 2012, 17:36, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nova tv stanica DAJTO

Príspevok od používateľa Sarger »

Riadny fail. Hlavne že majú práva na Fringe a podobné seriály, ale nie to nepustia do obehu :D Bieda...

Kto sleduje TV a chcel by kvalitný obsah tak si musí jedine doplatiť AMX, už spomenutú Primu Cool alebo HBO.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Stare reprizu idu kazdu noc na Doma, na co k tomu treba dalsiu stanicu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

markíza má aj ženskú variantu - tv doma. A tiež to asi nikto nesleduje, tak skúšajú osloviť opačné pohlavie. Ten program je teda riadna bieda. Neviem či sú oni taký priteplení že si myslia že chlapov zaujíma dereš, aj múdri zchybý, anderov rebriňák, jožo pročko pokúša a walker texas ranger, ale ja som si z tých reklám myslel že tam tam bude celý deň chodiť šport, sem tam nejaký akčný film, a v noci 18+. Toto je teda riadny fail :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aspoň tá reklama dokázala zaujať a pobaviť, to sa o markíze už dlho nedá povedať :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Walkera by som si z nudy pozrel, ale Deres siel vcera ci preevcerom na Doma a to nech pozeraju babky. Tiez som ocakaval sport, nieco akcne, erotiku a nic z toho.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

z nudy by som si walkera pozrel aj ja, ale pochybujem že by som sa nudil 30x do mesiaca aby mi museli púšťať celú sériu
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

:lol: :lol: dereš, aj múdry schybí, walker texas ranger... tak to je teda program pre pánov :D Narkóza je odpad
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ktorá slovenská televízia nie je momentálne odpad? Žiadna...
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Ked sme pri tych "panskych" televiziach, tak neviem ci ste si vsimli, ale NOVA rozbehla novy TV projekt FANDA. Sice tam tiez chodia debiliny ako kobra 11 atd, ale su tam aj veci ako south park, stargate, aj film tam vie ist obcas celkom dobry, dalej myslim ze tam je aj par dokumentarnych serialov z dielne discovery atd. A hlavne je tam vela vela sportu, ci uz nejaky ten futbal (aj predkola ligy majstrov), myslim ze tam bude aj hokej a chodia tam aj kadejake extremne sporty, potom box, mma,... Aj nejaka ta lahsia erotika 8)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja v mojom okoli nepoznam chlapov, ktory by sledovali telku. A ked sleduju, tak povacsine ako ja discovery a ine dokumentarne stanice. Cize podla mna to bude viac nez prepadak a aj im to popravde prajem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ziegel napísal:Ked sme pri tych "panskych" televiziach, tak neviem ci ste si vsimli, ale NOVA rozbehla novy TV projekt FANDA. Sice tam tiez chodia debiliny ako kobra 11 atd, ale su tam aj veci ako south park, stargate, aj film tam vie ist obcas celkom dobry, dalej myslim ze tam je aj par dokumentarnych serialov z dielne discovery atd. A hlavne je tam vela vela sportu, ci uz nejaky ten futbal (aj predkola ligy majstrov), myslim ze tam bude aj hokej a chodia tam aj kadejake extremne sporty, potom box, mma,... Aj nejaka ta lahsia erotika 8)
ten fanda je taky bezpohlavny pokus, ze az...podme skusit oslovit chlapov...niektorych na kusok sportu, niektorych na debilne krimi serialy z nemecka, niektorych na erotiku, niektorych na scifi, niektorych na dokumenty...
cele mi to pripada ako ked prides do restauracie a mas 100stranovy jedalny listok, kde serviruju maso na vsetky sposoby, slovenske narodne jedla, sushi, cinu, hambace, hotdogy, mexicke jedla, pizzu...vysledok je taky, ze to nie je ani ryba ani rak, lebo maju vsetko, ale nic nerobia poriadne.
aby som sa vratil k dajto: :smt096 som zvedavy, kto bude dabovat top gear (este ze mrkviza nema hudaka), lebo musim to priznat nerad, ale cesi to maju nadabovane celkom dobre...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

fanda je ceske dajto, markiza aj nova patria pod CME Group. len vidno ze cesi maju viac penazi a mozu si dovolit lepsie serialy, trochu lepsie.
k erotike a sportu, dajto bude mat sexy sport, je budu nahe moderatorky :D to je asi tak vsetko k erotike a sportu :D

je to proste cista ryza, vsetko uz nakupene veci, teda nulove naklady a aspon to nieco hodi na reklamach...
myslim ze keby sa v tej markize na programovom trosku zamysleli, tak by vedeli zostrojit zaujimavy program pre panov aj za par korun, nemusia nakupovat najnovsie serialy, mozu byt starsie, len nech su kvalitne...

ale v nasej republike ak sa niekto niekedy zamysli, tak jedine ako si bez namahy zarobit.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nevidim v tom zmysel, maju Domu a aj tak tie telenoveli trepnu najprv na markizu a ked sa to nechyti hodiaa to na domu, nemaju co navat na Markize, naco su im 3 stanice. Pre panov je tu Discoveri, NGC, pripadne prima Cool, kde sa najde aj nejaky Top gear a podobne + sportove stanice.

//audiotrack: domu ani nwm na akom cisle mame, cize omylom nanu neprepnem ani nahodou :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

na nejakom webe (neviem či dsl alebo zive alebo niečo také) bolo písané vysvetlenie, že dnes keď je digitálna tv a kopec ľudí ma satelity a podobne, je už ťažké pre väčšie televízie udržať si divákov, lebo je množštvo malých, úzko špecializovaných staníc. Preto čím má tv viac staníc, tým viac divákov si udrží. Tým že prepneš z markízy na doma alebo na dajto (napríklad v čase reklamy na markíze keď ľudia hromadne prepínajú), stále sleduješ ich stanicu
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Jediné čo ťam budem pozerať je asi ten Spartacus, aj to bude už len repríza ..
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

uz lacnejsi nazov kanalu nemohli dat
to rovno mohli nazvat NEPOZERAJTO :D
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Re: TV stanica DAJTO

Príspevok od používateľa evilbanana »

Bol som v domneni ze to bude platene ako voyo, mylim sa?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

podľa toho čo písali, by to malo byť voľne dostupné televízne vysielanie.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Markíza by radšej mohla skvalitniť doterajšie kanály a nie tvoriť ďalšie. :?
Napísať odpoveď