Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa heker »

icefiresr - Vies co je na tebe najvtipnejsie? Nedavno si tu radil ludom na co si dat pozor pri kupe a teraz sem hodis, ze chces kupit Fabiu Joy 1.2 a nevies na co si dat pozor. To nie je vtipne, to je doslova komicke. Hral si sa na experta pre kupu automobilov, protiargumenty si odbijal slovami, ze sa nebavime o autickaroch a nakoniec sem das to co si si vybral. Si pan expert, congratz!

Fillipes153 - Vybral si si Passat s 270 000km za 3500 eur, trochu prehnana cena na to auto, nezda sa ti? Velmi dobry benzinovy kusok dokazes zohnat aj za 3000 eur s tym, ze bud v top stave.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

heker napísal:icefiresr - Vies co je na tebe najvtipnejsie? Nedavno si tu radil ludom na co si dat pozor pri kupe a teraz sem hodis, ze chces kupit Fabiu Joy 1.2 a nevies na co si dat pozor. To nie je vtipne, to je doslova komicke. Hral si sa na experta pre kupu automobilov, protiargumenty si odbijal slovami, ze sa nebavime o autickaroch a nakoniec sem das to co si si vybral. Si pan expert, congratz!
Rofl? No ty si inak mimo. Pytal som sa na nazor na danu motorizaciu, nikde som nepisal, ze vsetko viem (to nevie predsa nikto). Mas este nejake problemy, ktore ta nenechavaju spavat?
Fillipes153
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fillipes153 »

no za 3000 som faceliftnuty nasiel jeden na nete, ktory ''ma'' 80000km :D ale mozno som hladal malo aj ked si nemyslim, kazdy den pozeram ci neni nieco nove, keby bolo tych benzinov tolko kolko tdi tak by bolo z coho vyberat.. :( pozeral som aj varianty ale te uz B5,5 niesu vobec
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ano, 15 rocne auto ma 80 000 najazdenych, to je krasa. Len dalsich 300 000 mozno stocenych.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Takze aktualna situcia, GT podla mojich predstav asi na slovensku aktualne nenajdem, takze v sobotu idem pozriet cadillaca, ak to nevyjde tak asi potom cesko
PS: a pridavam jednu chutovku :) http://chrysler-300c.autobazar.eu/57i-id1160414.html
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Auto pekne, ale tie kilometre, co ja viem.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

co je s kilometrami? 20 000km rocne je podla mna celkom v poriadku, ci nie?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sice to neni priamo na poradna pri kupe auta, ale myslim ze poistenie je jedna z prvych veci co sa pri kupe auta riesi.

Ak niekto viete odporucit firmu/poistovaka, co vie urobit dobru cenu na havarinku, prosim napiste sem:

http://www.hojko.com/havarijne-poisteni ... 72973.html
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Zdravim vas.

Aky mate nazor na tento inzerat ? Jedna sa o Mazdu RX-8, 170kW , r.vyroby 2004, najazdene 70613 km, cena 7499€.
Moj osobny nazor je, ze to je stocene minimalne o 100 000 km, pretoze sa mi to zda privelmi lacne.
Pravdepodobne sa radsej poobhliadnem po nejakom novsom rocniku a budem musiet najst nejakeho odbornika na wankel, lebo osobne nemam tusenie, co vsetko treba skontrolovat.
Preto nastava otazka: Za aku cenu sa oplati dajme tomu rocnik 2008, s najazdenymi 60 000km ?
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

nepride mi podozriva cena ani nemusia byt stocene km auto ma Wankel=vysoka spotreba,nizsia zivotnost motora,vysoke naklady na udrzbu=nizsia cena pri predaji pouziteho kusu
niekedy sa moj znami motal okolo RX-8 nakoniec ju nekupil ked zistill kolko komplikacii to obnasa
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

manager666 napísal:Zdravim vas.

Aky mate nazor na tento inzerat ? Jedna sa o Mazdu RX-8, 170kW , r.vyroby 2004, najazdene 70613 km, cena 7499€.
Moj osobny nazor je, ze to je stocene minimalne o 100 000 km, pretoze sa mi to zda privelmi lacne.
Pravdepodobne sa radsej poobhliadnem po nejakom novsom rocniku a budem musiet najst nejakeho odbornika na wankel, lebo osobne nemam tusenie, co vsetko treba skontrolovat.
Preto nastava otazka: Za aku cenu sa oplati dajme tomu rocnik 2008, s najazdenymi 60 000km ?
co som pozeral nemcov, tak +- 10 tisic eur myslim ze od toho si mozes odvodit nasu cenu...

inac, presne, myslim ze v dnesnej dobe spotreba je to co tlaci ceny aut dole, ten chrysler 300c je preto tak lacny lebo to zere 20l v meste... takze u tej rx-7 to moze byt rovnaky dovod
matus217
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matus217 »

Zdravim. Potreboval by som radu. Som student a uvazujem nad kupou nejakeho auticka do 2000€. Pripadne do 2500€ ale nech sa to vyplati.
Mam predstavu najlepsie o nejakom hatchbacku. Ale nebranim sa inym navrhom.
Hlavne poziadavky su asi:
- benzin
- 5 dverovy
- central
- ABS
- airbag, el. okna, klima by boli pekne bonusy. Prinajhorsom aspon tie airbagy.
- Trosku hlupa podmienka, ale bol by som rad keby malo v prednych dverach priestor na repro :oops:
Hlavne mi ide o to, aby bolo po motoristickej stranke v poriadku a spolahlive. A taktiez aby som do neho nemusel investovat tazke peniaze. Nechcem aby to bola nejaka starina, rok vyroby tak 96-98+. Aby nejaky ten cas vydrzalo. Viem, ze to je dost nizky rozpocet ale verim, ze sa nieco najde :) Vopred vdaka za vsetky navrhy.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Mňa napadne akurát tak Fabia / Punto / Corsa / Focus
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

matus217 napísal:Zdravim. Potreboval by som radu. Som student a uvazujem nad kupou nejakeho auticka do 2000€. Pripadne do 2500€ ale nech sa to vyplati.
Mam predstavu najlepsie o nejakom hatchbacku. Ale nebranim sa inym navrhom.
Hlavne poziadavky su asi:
- benzin
- 5 dverovy
- central
- ABS
- airbag, el. okna, klima by boli pekne bonusy. Prinajhorsom aspon tie airbagy.
- Trosku hlupa podmienka, ale bol by som rad keby malo v prednych dverach priestor na repro :oops:
Hlavne mi ide o to, aby bolo po motoristickej stranke v poriadku a spolahlive. A taktiez aby som do neho nemusel investovat tazke peniaze. Nechcem aby to bola nejaka starina, rok vyroby tak 96-98+. Aby nejaky ten cas vydrzalo. Viem, ze to je dost nizky rozpocet ale verim, ze sa nieco najde :) Vopred vdaka za vsetky navrhy.
viem Ti odporucit jednu Elantru, splna uplne vsetky Tvoje poziadavky, plus este nieco naviac, je to sedan, plna vybava, rocnik 2004 :) spolahlivy kus, krasna tmavohneda farba, az do cierna, velmi elegantna :) co na to povies?
matus217
Light Expert
Light Expert

Lubenečko napísal:Mňa napadne akurát tak Fabia / Punto / Corsa / Focus
Hej no rozmyslal som tiez nad niecim podobnym :) Napadol ma este Peugeot, nejaka 206ka, a Fabiu nechcem :D
RATZINGER666 napísal: viem Ti odporucit jednu Elantru, splna uplne vsetky Tvoje poziadavky, plus este nieco naviac, je to sedan, plna vybava, rocnik 2004 :) spolahlivy kus, krasna tmavohneda farba, az do cierna, velmi elegantna :) co na to povies?
To znie zaujimavo :) Nemas nahodou nejaky link a viac info prosim Ta ? Vdaka
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

link nemam, este nie je oficialne na predaj... auto poznam, super stav, 1,6l benzin, komplet v elektrike, automat, klima, ma sice tusim 210 000km, ale kilometre su original, velmi pekny interier, hlinikove disky, prvy majitel je automechanik... neviem, co by Ta este zaujimalo, pytaj sa :)

fotky este nie su, ale je to tato farba:
Prílohy
ela.jpg
ela.jpg (49.49 KiB) 1229 zobrazení
matus217
Light Expert
Light Expert

RATZINGER666 napísal:link nemam, este nie je oficialne na predaj... auto poznam, super stav, 1,6l benzin, komplet v elektrike, automat, klima, ma sice tusim 210 000km, ale kilometre su original, velmi pekny interier, hlinikove disky, prvy majitel je automechanik... neviem, co by Ta este zaujimalo, pytaj sa :)

fotky este nie su, ale je to tato farba:
No pekne :) Momentalne ma nenapadaju ziadne otazky, pouvazujem nad tym a ked tak sa ozvem.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

matus217: ok :)

manager666: ak Ta zaujimaju prevadzkove naklady rx-8, precitaj si moje prispevky v tejto teme: http://www.hojko.com/mazda-rx-8-t166624.html

auto v Tvojom inzerate podla stavu interieru pravdepodobne stocene nebude... ak su teda original, stieracie listy motora su v troch stvrtinach, mozno v polovici zivotnosti, viac sa docitas v horeuvedenej teme... ta cena je v poriadku, pozri si ine inzeraty, tieto auta za posledny rok dost zlacneli, a to najma predfaceliftove verzie... pri kupovani odbornika na wankel nepotrebujes, staci, ked skontrolujes dve veci: ci je hladina oleja na budikoch aspon v polovici, idealne uplne na maxime ( MUSI byt pouzity originalny olej mazda dexelia ultra, ziadny iny) a ci nastartujes v pohode aj uplne zohriaty motor... ak su splnene obidve tieto podmienky, motor je v dobrom stave... nie je kazovy, to nie je pravda, iba je citlivy na olej a ma obmedzenu zivotnost stieracich list...

bonno50: ake komplikacie myslis?
matus217
Light Expert
Light Expert

RATZINGER666: tak nic z toho... zasadla rodinna rada a musi to byt hatchback na styl punto/206/polo/golf inak nedostanem financie :? ale aj tak vdaka
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

matus217: tak potom skus popozerat nejake benzinove focusy :)
Napísať odpoveď