win xp profesional

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
32jojo32

win xp profesional

Príspevok od používateľa 32jojo32 »

Ahojte mám menší problém mám počítač s win xp a pri načítaní mi píše chyba lssas.exe niečo v tom zmysle. Počítač mi nejde pustiť ani safe mode stále tam píše to isté. Čítal som si o tom a je rozdiel či je to issas.exe alebo lssas.exe, že jedno s toho je vírus len neviem rozoznať či je to i či l. Stiaho som si live cd kaspersky Rescue Disk 10 nabootoval stiahol aktualizácie a dal hladať vírus lenže seklo mi to na 20 % a a dlho nič potom mi obrazovka dala no signal ale počítač išiel a aj cd načítavalo tak som to ešte 10 min nechal ísť či to náhodou niečo ešte nerobí a nič tak som to reštartoval a znova to isté urobilo.Prosím o rady.Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: win xp profesional

Príspevok od používateľa heker »

Ako vzdy v podobnych pripadoch, treba skusit prebehnut pamate cez MemTest86 a bolo by dobre hodit disk do ineho pocitaca, tam spravit kompletny test disku cez HD Tune a oskenoval by som to rovno v inom pocitaci. Ak nepomoze, tak rovno zalohovat, formatnut a dat novy Win.
32jojo32

ten memtest86 si akurát sťahujem to mám nabootovať a pustiť načo to je dobré a nedalo by sa to nejak bez vyťahovania disku atď. Našiel som ešte programy avira rescue disk a avast rescue disk či to nepomôže ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

MemTest86 stiahnes a napalis ako bootovacie CD, pripadne z toho spravis bootovaci USB kluc. Je to na test pamati. V biose zapnes bootovanie na mechaniku alebo usb a nechas to bezat aspon 15 minut. Ak sa tam nic neobjavi (cervene ci akej farby riadky), tak su pamate v poriadku. Mas problem s vytiahnutim disku alebo v com je problem? Mozes skusit aj tu Aviru alebo Avast, ale je otazne v akej verzii su a ci obsahuju aktualnu virusovu databazu, pretoze ak je to mesiac stare a dostal si novy virus, tak to nemusi nic najst.
32jojo32

A keď pamäťe nebudú v poriadku tak to treba preinštalovať ? Skúsim a uvidím a dám vedieť. Dik zatiaľ...
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Ak by boli zlé pamäte, tak ich iba vymeníš. Memtest nechaj bežať na jeden celý "Pass" (stĺpček Pass bude obsahovať hodnotu 1).
Čo sa vírusov týka, prebehni to Eset Online Scannerom a s Malwarebytes Anti-Malware.
Napísať odpoveď