thehut

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fanko
Amateur
Amateur

thehut

Príspevok od používateľa fanko »

Zdravim priatelia, ako je to z nakupovanim na thehut.com ? niegde som cital ze sa da nakupit a zaplatit to az doma ... nieje to nahodov blbost nakolko je to zahranicny obchod ? ma niekto nejake skusenosti, pripadne nejaky eshop na konzolove hry ,,lacne" kde by to slo zaplatit az doma ? dakujem za kazdu radu :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: thehut

Príspevok od používateľa hojko »

Co znamena zaplatit az doma, ze ti to poslu, ty to skusis a az potom to zaplatis??? Ved sme na Slovensku, to by nikto neplatil a je jedno, ci ide o nas obchod alebo zahranicny.
fanko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fanko »

hojko napísal:Co znamena zaplatit az doma, ze ti to poslu, ty to skusis a az potom to zaplatis??? Ved sme na Slovensku, to by nikto neplatil a je jedno, ci ide o nas obchod alebo zahranicny.
boze moj nie :o ako ta to napadlo :idea: ze to zaplatim doma postarovy a nemusim to platit popredu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak to napis zrozumitelne nabuduce. To co myslis sa vola dobierka, treba hladat obchody, ktore umoznuju platit kurierovi, teda zo zahranicia asi UPS a DHL, ale vsetko zalezi od obchodnika. Myslim si vsak, ze kedze ide o medzinarodnu prepravu, ktora je niekolkonasobne drahsia ako tuzemska, tak to nikto nebude posielat cez dobierku.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Na dobierku len zo slovenskych obchodov a z thehut som objednaval a nemal som najmensi problem.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

hojko: z thehut je posta 0.99Libry, čo je menej ako vnútroštátna doprava
Napísať odpoveď