nVIDIA GeForce Go 6100-METRO 2033
Re: nVIDIA GeForce Go 6100-METRO 2033
Dovolim si nesuhlasit.Notebook ma viacero vyhod pred stolnym PC-je pravda ze si ho mozes priniest do skoly a pochvalit sa s nim,ale tiez s nim mozes ist na dovolenku,pripadne ked ti nejde internet (co sa stava dost casto),mozes sa pripojit na susedove wifi
alebo ist do nejakej kaviarnicky,kupit si kavicku a pod.A ak si kupis poriadny herny NTB,nepojde ti tam len CSko,ale aj battlefield,blacklight:retribution a aj narocnejsie.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
smrt18 - na susedovu wi-fi sa napojíš aj zo stolného PC, notebook ktorý rozbehá ekvivalentne hry hernému PC [detaily, fps] je 2-3x taký drahý ako stolný PC. Čo za chu*a si nosí notebook na hry na dovolenku? Len nejaké rozmaznané decko, na dovolenke si obvykle na to, aby si si od vecí ako iT, hry a práca oddýchol. Tak isto výkonné herné notebooky väčšinou nie sú zrovna najmenšie.
Tie Tvoje výhody čo si vymenoval sú vlastne nevýhody, gj.
Tie Tvoje výhody čo si vymenoval sú vlastne nevýhody, gj.
Na co by mi bol notebook na dovolenke? Idem dovolenkovat, oddychovat a nemienim travit cas za pocitacom. Na mail postaci mobil alebo tablet.
uplink-nemyslim dovolenku ako ked ides dakde do zahranicia,myslel som,ked musis ist dakde na chatu,napriklad ked ju prestavujes,a aj ked ides na nejaku ozajstnu dovolenku,vela krat naozaj nemas cas sa furt len vyvalovat na plazi,a vela krat potrebujes zistit nejake informacie na nete,ako napriklad odchody lietadiel,pripadne pohladat hotel,dobru plaz,nejake turisticke atrakcie,alebo prelozit nejake prilis odborne slova.Alebo firemny NTB na pracu doma-nebudes pracovat na stolnom PC a potom ako nejaky dement to zase kopirovat na pracovny NTB.
Na pracu a prenos dat mozem pouzit usb kluc alebo online sluzby ako Drive, DropBox alebo ine.