Osobne mi pride cena za AS itemy nizsia ako za armor pene item.
League of Legends
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
To hej ale mne sa osvedcila ta penetracia na zaciatku hry. Last whisper potom kupim ak treba ale to sa casto nestava, vacsinou hram champov kde sa mi neoplati a ak niekto zacne velmi stackovat HP a tankovat tak madred bloodrazor to vyriesi 
Kazdy ma svoj styl.Ked ti sedi jedno,tak na druhe kasli a mas to.Jeden cas si pamatam,ked som sa ucil za vlada hrat.som kukal najlepsich hracov s vladom.A aj tak mi doslo,ze nikdy nebudem ako oni a mam vlastny styl hry.Napriklad niekto si brava na carry critical dmg runy ,co je super ked sa dostanes do mid a late hry.Ale castokrat sa stane ,ze sa tam nedostanes a co potom?
BTW
uz ma zacina srat,ze robia novych herov ako keby bez fantazie.Zyra a diana ma vobec nezaujali.Rad by som konecne videl noveho hrdinu takeho,co si poviem ty kokos toho musim mat,tento je taky zvlastny az je nadherny..
BTW
uz ma zacina srat,ze robia novych herov ako keby bez fantazie.Zyra a diana ma vobec nezaujali.Rad by som konecne videl noveho hrdinu takeho,co si poviem ty kokos toho musim mat,tento je taky zvlastny az je nadherny..
-
zeto750
Medium Star
Mne sa diana paci. Ale uvital by som nejakeho vodneho alebo podobne elementovo orientovaneho champa..
-
PhYs0c
King
mna vie dostat ked si niekto ako prvy item kupi nieco na attack speed alebo lifesteal a ma zo zaciatku 60 AD 
Mohli by tu dianu nerfnúť. Ďalší OP hero tak jak každý za posledný čas.
-
zeto750
Medium Star
Myslis ze ak by bola slaba kupil by ju niekto? AJ riot chce zarabat.. co narobime.
oni ju este casom urcite nerfnu... ked si ju vsetci nakupia 
ja si tak kupujem ale kompenzujem to runamiPhYs0c napísal:mna vie dostat ked si niekto ako prvy item kupi nieco na attack speed alebo lifesteal a ma zo zaciatku 60 AD
-
Hotwire
Addict
ty si radsej kupis doran"s sword a chodis kazdu chvilu na base s low hp co?PhYs0c napísal:mna vie dostat ked si niekto ako prvy item kupi nieco na attack speed alebo lifesteal a ma zo zaciatku 60 AD
-
PhYs0c
King
mufazo: ako kompenzujes runami to, ze s takym malym damageom ti je aj lifesteal na dve veci? 
schyzo: samozrejme
-
lekoklatik
VIP
Early game je viac menej o jedinej veci. Mal by si farmit najviac ako sa len da. Ked farmis viac nez enemy tak si mozes povedat ze ti to ide celkom dobre. Ked ti ujde zo 100kripov tak 5 tak si mozes povedat ze vies farmit. Ale ak sa vracias domov po zivot, tak je to blbe. Nepocitam gangy. Byt neustale gangovany a nedostat pomoc od tvojho teamu, tak tam zacne flame ze bot lame noobs a look at AD's cs a tak dalej. Ale toto uz vsetko viete.
Kazdy ma iny styl no, co uz.
Pozeral som Champ spotlight na tu Dianu a vyzera skutocne krute. To pritiahnutie a slow, ultimatka ala Ahri, pasivka ala nocturne ale vylepsena. No co ja viem, tohto champa by som asi v rankede banoval.
Paci sa mi vsak, ze to Q sa hadze oblukom. Je to sice nepatrne, ale je to zmena a vyzera to pekne
Kazdy ma iny styl no, co uz.
Pozeral som Champ spotlight na tu Dianu a vyzera skutocne krute. To pritiahnutie a slow, ultimatka ala Ahri, pasivka ala nocturne ale vylepsena. No co ja viem, tohto champa by som asi v rankede banoval.
Paci sa mi vsak, ze to Q sa hadze oblukom. Je to sice nepatrne, ale je to zmena a vyzera to pekne
kupim lifesteal napr a runy na AD...PhYs0c napísal:mufazo: ako kompenzujes runami to, ze s takym malym damageom ti je aj lifesteal na dve veci?
-
PhYs0c
King
v tom pripade nic nehovorim, ale ked ma niekto 60AD ocividne nema AD runy
ale ked ma niekto v 18 minute 80AD a vsetko attack speedove a lifestealove veci tak..
-
zeto750
Medium Star
Hrali ste uz niekto toho noveho champa? Rengar: http://lol.mobagames.cz/novinky/nda-fre ... atchnotes/
Podla mna skvely aj ked nemam rad non-ranged champs.
To jeho Q ked si nastackuje tu zurivost je dost krute..
Podla mna skvely aj ked nemam rad non-ranged champs.
To jeho Q ked si nastackuje tu zurivost je dost krute..
odkial sa beru tie videa ked to este nema ohlasene riot?
ozaj ako to je s uctom ktory predavaju hraci inym? je s tym problem ako u steam?
ozaj ako to je s uctom ktory predavaju hraci inym? je s tym problem ako u steam?
Son-Goku nie sú to náhodou videá z PBE?
-
zeto750
Medium Star
JAsne, vsetko je to z PBE...
to len mne dnes nedava ziadne body? ci nejaky bug? dost ma to sere som dnes nahral cez 1000 IP
caute, hladam nejaky team, s ktorym by som mohol hravat...lebo tie solo ranked su o nervy...takmer kazda hra je znicena leaverom, flamerom alebo trollom...nikdy sa nedostanem z elo hell...
mam cez 1300 ranked hier za sebou...na WESTe nick "Pan Potkan" ...mi napiste v hre
mam cez 1300 ranked hier za sebou...na WESTe nick "Pan Potkan" ...mi napiste v hre
riesia ten bug, mas to aj hore vlavo napisane, ze sa ti pripocitaju body az po kliknuti na obchod.mufazo napísal:to len mne dnes nedava ziadne body? ci nejaky bug? dost ma to sere som dnes nahral cez 1000 IP