Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie

Príspevok od používateľa hughito »

Kolegovia nado mnou to úplne vystihli, ako uplink tak metthal.

O tej angelo"lógii" by sa dalo diskutovať, ale to by musel Bobala aj nejak argumentovať, nie len metať jeden link a pár plačlivých výcucov.

Mne to príde, že on sám tie texty, resp. knihu nečítal, ale tak možno sa mýlim a Bobala je iba troll.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

hughito napísal:Mne to príde, že on sám tie texty, resp. knihu nečítal
detto - aj na mna posobi, ze si len niekde precital, ze "existencia anjelov je vedecky dokazana" a stacilo mu to

a ak je to troll tak skladam poklonu, sice sa to premazalo ale trolling sa podaril
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

Si mi nenapisal ze co ma jednorozec s kridlami spolocne s obsahom angelologie.
uplink, noze mi posli daco ak sa ti chce, kde je v to v biblii implictne napisane, teraz seriozne vazne ma to zaujima.
Kde Emil Pales pise o ludskych anjeloch ? A kde si sa v angelologii docital o anjelovi informacnych technologii ? Ci uz si sa uchylil k obycajnym dristom, kvazi argumentom ako polovica tych ... uzivatelov tohto fora ? TAk ma prestan osierat srackami, ktore som tu ja v zivote nepostol. A k anjelom sa modlis bohuzial AJ TY lebo pokial viem tak sv. michal archanjel nie je nahodou patronom cirkvi ? Cize ak chodis do kostola, tak mas smolu, prave si si nasral do papule.
Uplink sorry ale nasmiech si tu ty, s tvojou vierou ktora nikoho popravde nezaujima. Ja tu prezentujem(prezentujem ako prezentujem, popravde sa to tu velmi neda) filozofiu ktora ma REALNY VEDECKY zaklad, narozdiel od tvojich chvilkovych, citovych vzplanuti, ktore si pocitil tam a tam,vtedy a vtedy, stym a stym.

Metthal, o akych protiargumentoch tu pises ? o tych od goga? ze on tu knihu cital pred dvadsiatimi rokmi a sa mu to nepozdavalo ? alebo tie od homoša setha ? ze on vie ako vyzera vedecka praca ? alebo tie zborove protiargumenty ze pales sa pomiatol potom co vystudoval ? Vidno ako burlivo uz miekolko stran sledujes, dobre sa neroztrhnes, az nato ze tieto tvoje "protiargumenty" tu uz raz spamoval hughito a neviem kto este. Ale odpoviem ti aby si neplakal. Snazi sa o to viac vedcov, hladaj na stranke ktoru som ti poslal, Pales tam zverejnuje vsetko. Spajani su s palesom preto lebo ON tu knihu napisal. On to "znovuobjavil". Blbečku.

Pales data NEVYBERAL, len ich preberal. Presne stou namietkou prisli viaceri historici, tak ich vyzval, nech zadaju svoje vstupy, a vysli im presnie tie iste krivky co palesovi.
Hughito nie knihu som necital, a ani v blizkej buducnosti neplanujem, nemam nanu teraz moc casu. Zoznamil ma stym kamos, a aj mi o tom dost nahovoril.

Vy Palesovi mozte tak akurat vylizat vajcia a nie vznasat protiargumenty. :dedko: A budte radi ze to necita, lebo by vam aj rozkopal tote vase tucne zadky. Som daco pocul, ze cvicil karate u Frantiska Sebeja. :lol:
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Bobala napísal:Uplink sorry ale nasmiech si tu ty, s tvojou vierou ktora nikoho popravde nezaujima. Ja tu prezentujem(prezentujem ako prezentujem, popravde sa to tu velmi neda) filozofiu ktora ma REALNY VEDECKY zaklad, narozdiel od tvojich chvilkovych, citovych vzplanuti, ktore si pocitil tam a tam,vtedy a vtedy, stym a stym.
Ako sorry nechcel som byť zlý ale na smiech si tu ty. A už nám konečne ukáž ten tvoj "REALNY VEDECKY zaklad".
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ako sorry ja uz neviem co nato povedat. Si postihnuty ??? retardovany ???? SOM TO TU POSIELAL ASI MILION PATSTO TISIC KRAT. http://www.martinus.sk/?uItem=9183&uKolko=10&uOd=0 na tu mas, skratena verzia, listuj objavuj, pochybuj, rob stym co chces
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Bobala - posledné upozornenie, a potom si do tejto témy už nič nenapíšeš.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Takze tebe kamarat nahovoril a ty si mu to zozral aj s navijakom. Vidiet aky mas potom vlastny nazor. Argumentujes tu len jednou vec a to ze "existencia anjelov je vedecky dokazana". Aj to ti povedal tvoj kamarat? Lebo stale neviem o co sa pri tomto tvrdeni opieras, z coho vychadzas. Ziadali ta tu ludia a ziadam ta aj ja, daj mi ten vedecky dokaz existencie anjelov. Lenze ty vzdy akosi tuto cast prispevku vynechas a zamerias sa na urazky, osocovanie a o tom aky si ty nepochopeny spolu s Palesom.

Ludska mysel vzdy vidi to co chce vidiet. Pales chcel vidiet spojitosti v dejinach s anjelmi, tak ich nasiel. A napisem to este raz a farebne. Daj nam ten dokaz existencie anjelov! A pokial odpises zase dalsim odveci prispevkom kde sa vyhybas odpovedi, tak si rovno u mna skoncil a nemam dalsiu snahu s tebou diskutovat. A len tak mimochodom, to ze nam posles link na knihu, ktoru si ani sam necital nie je dokaz.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Necakal som inu reakciu uplink. Vidis ako si lahko precitatelny ? Nemusis mi nanic odpisovat, ak to nedokazes, len mi napis ze co ma spolocne jednorozec s kridlami spolocne s obsahom angelologie. Thx :)

metthal, robis si p**u, vsakze ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak som spravne pochopil, podla teba je vedecky dokaz kniha, ktoru si si ani neprecital a ktora je, mimochodom, momentalne vypredana
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ne vedecky dokaz je periodicita a synchronicita v dejinach, vysvetlena v tej knihe
beardie
Redeemer
Redeemer

ako mozes vediet, ze je v tej knihe nieco take pisane, ked si ju ani necital?

paci sa mi, ze mas taky vyhraneny nazor na nieco, o com ti len rozpraval kamarat a ani si nebol schopny si overit to

si tak presvedcitelny aj v inych oblastiach svojho zivota? :)
Bobala napísal:Hughito nie knihu som necital, a ani v blizkej buducnosti neplanujem, nemam nanu teraz moc casu. Zoznamil ma stym kamos, a aj mi o tom dost nahovoril.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako som cakal. Odveci odpoved. Bohuzial pani, on je strateny pripad.

K tej periodicite dejin som ti povedal svoje. Takychto spojitosti sa da v dejinach najst niekolko, avsak absolutne spolu nesuvisia. To je ako ked niekto veri na osud, spoji si nejake nazavysle javy a hned uz nieco vyssie zasahuje do diania na Zemi.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Bobala napísal:Ako sorry ja uz neviem co nato povedat. Si postihnuty ??? retardovany ???? SOM TO TU POSIELAL ASI MILION PATSTO TISIC KRAT. http://www.martinus.sk/?uItem=9183&uKolko=10&uOd=0 na tu mas, skratena verzia, listuj objavuj, pochybuj, rob stym co chces
Postihnutý a retardovaný si tu asi ty, keďže argumentuješ knihou, ktorú si ani nečítal.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Bobala napísal:Necakal som inu reakciu uplink. Vidis ako si lahko precitatelny ? Nemusis mi nanic odpisovat, ak to nedokazes, len mi napis ze co ma spolocne jednorozec s kridlami spolocne s obsahom angelologie. Thx :)

metthal, robis si p**u, vsakze ?
Jednorožce ako memento, lebo [viď obrázok] a okrídlené preto, lebo Kratos urval krídla Ikarovi a potom ako vybil celý olymp vrátane Dia, tak ich nalepil na jednorožca, lebo ich už nepotreboval. Ja som sčítaný, mňa len tak ľahko neokabátiš.
Prílohy
unicorns.jpg
unicorns.jpg (37.85 KiB) 992 zobrazení
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tak toto su vase protiargumenty ??? Naozaj toto ???? Ze som tu knihu necital taze to neexistuje ??? :D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Este sa chce niekto viac strapnit ?

Uplnik uplnik, aky to ma suvis s obsahom angelologie ???? nie co je to okridleny jednorozec ale suvis s angelologiou :!: :?:

MEtthal jak ty vies ze spolu nesuvisia ?? hmm ako ???

CIze pani, predpokladam ze ani jeden z vas necital darwinovu teoriu evolucie, a vsetci tomu verite. Co ste to za ludia ? Co ked je v tej knihe len rozpravka o babe jage, vidite ako ste sa nechali nachytat ? hahaaa :smt044
beardie
Redeemer
Redeemer

Tak toto su vase protiargumenty ??? Naozaj toto ????
to nie su protiargumenty, protiargumenty su uz od zakladu toho slova proti nejakemu argumentu, ty si sem este ziaden nedal
jedine, coho sme sa dockali, je nejaka kniha, ktora ani nie je dostupna a ktoru si ani necital, na tomto stavas svoje presvedcenie, naozaj na tomto???
Bobala napísal:CIze pani, predpokladam ze ani jeden z vas necital darwinovu teoriu evolucie, a vsetci tomu verite.
Darwinova teoria bola nespocetnekrat dokazana stovkami vedcov a da sa najst vo viacerych knihach, aj dostupnych
Angelologia je tvrdenie jednoho cloveka, zatial si sem nedal ziaden vedecky dokaz, ze ma pravdu
Co ste to za ludia ? Co ked je v tej knihe len rozpravka o babe jage, vidite ako ste sa nechali nachytat ? hahaaa :smt044
ako mozes vediet, ze Angelologia nie je o Babe Jage, ked si ju necital? do tych 646 stran sa da schovat vela rozpravok...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Na to ti mozem odpovedat ze ako vies ze spolu suvisia? Dokazne bremeno je stale na tvojich pleciach, pretoze ty pokial chces dokazat ze nieco existuje, tak daj dokaz. Pokial ho nemame tak ti nemame ako vyvracat ze anjeli neexistuju. Je to rovnaka rozpravka ako s Bohom, mna ako ateistu sa vela ludi spytalo ze ako chcem dokazat ze Boh neexistuje, lenze ja im na to vzdy poviem, ze ako mozem dokazovat ze Boh neexistuje, ak este nikto nedokazal ze Boh existuje, takze nemam sa vlastne coho opierat a nemam ani na com zakladat.

A prestan sa chovat ako dieta a zacni diskutovat ako normalna osoba. Takto strapnujes len sameho seba.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Bobala chod studovat politiku... Mas na to vsetky predpoklady. Cely cas rozpravas len omacky, dokopy nepovies vobec nic. A nakoniec mas pocit, ze si to vsetkym ukazal.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Bobala - prístup do témy zablokovaný na neurčito.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

beardie napísal:si tak presvedcitelny aj v inych oblastiach svojho zivota? :)
aký to len skvelý svet plný záhad musí tam vonku pozorovať.
seriózne, odporúčal by som psychologické vyšetrenie, prípadne preventívnu prehliadku u obvodného, nech ho pošle na odborné vyšetrenie s hlavou, možno mu len niečo tlačí na mozog. podľa Bobalovej logiky je vedecky dokázaná aj existencia lochnesskej príšery a bigfoota, veď periodicky sa zjavovali mnohých ľudom už nejaké to storočie. dokonca sú o tom narozdiel od anjelov aj hmatateľné dôkazy v podobe fotografií a videa.
Napísať odpoveď