Aplikacia pre motoristov
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Aplikacia pre motoristov
Ahoj!
Na fakulte informatiky Masarykovej univerzity pracujeme na mobilnej aplikacii pre motoristov pomocou ktorej jednoducho najdete cerpacie stanice vo svojom okoli spolu s cenami paliv ktore sa tam daju kupit.
Umozni tak motoristovi vyber najlacnejsej/najblizsej cerpacej stanice.
zaujima ma, ci by ste takuto aplikaciu vyuzivali,pripadne ako casto.
Bude zdarma dostupna na Apple Appstore
dakujem za hlasy
Na fakulte informatiky Masarykovej univerzity pracujeme na mobilnej aplikacii pre motoristov pomocou ktorej jednoducho najdete cerpacie stanice vo svojom okoli spolu s cenami paliv ktore sa tam daju kupit.
Umozni tak motoristovi vyber najlacnejsej/najblizsej cerpacej stanice.
zaujima ma, ci by ste takuto aplikaciu vyuzivali,pripadne ako casto.
Bude zdarma dostupna na Apple Appstore
dakujem za hlasy
-
Grim
Darca
Re: Aplikacia pre motoristov
...ale veď to už existuje...myslím, že pod krídlami portálu natankuj.sk...
skusit by som skusil urcite, lenze neskusim, pretoze nemam iPhone, a myslim ze vela ludi to neskusi presne pre tento isty dovod tiez 
/ grim, to je pravda, ale tie ich aktualizacie stoja za ...
/ grim, to je pravda, ale tie ich aktualizacie stoja za ...
-
chrobakos
Light Star
Grim napísal:...ale veď to už existuje...myslím, že pod krídlami portálu natankuj.sk...
Ano mas pravdu, ale len pre platformu android.
pre iOS ziadna obdobna aplikacia pre nas region neexistuje.
-
manager666
Star
Najdenie najblizsej cerpacej stanice je fajn. Mna by zaujimalo ako chces dosiahnut aktualnost cennika pohonnych hmot ?
-
hojko
Site Admin
Treba tie ceny niekde brat, ci benzin.sk alebo natankuj.sk, odtial si ich hodit k sebe na server a potom sa aplikacia pripoji na moj server. Ak sa vsak na to pride, tak s tym budu problemy, pripadne to zmenia a aplikacia az do updatu bude nefunkcna...
-
Shark NX
Addict
Chrobakos idete/ides s tym napadom trochu neskoro.
Waze v priebehu mesiaca nahodi tuto funkciu na starom kontinente (USA uz to ma mesiac) spolu s nejakymi mini vyhodami (redeem).
Uzivatelia mozu sami aktualizovat ceny a dostavat za to body v hodnotiacom systeme.
Waze v priebehu mesiaca nahodi tuto funkciu na starom kontinente (USA uz to ma mesiac) spolu s nejakymi mini vyhodami (redeem).
Uzivatelia mozu sami aktualizovat ceny a dostavat za to body v hodnotiacom systeme.
-
chrobakos
Light Star
Mame partnera ktory nam poskytuje databazu stanic spolu so stovkami aktualizacii denne. Je to obrovska komunita ludi ktora aktualizuje denne ceny benzinov za moznost pravidelnej vyhry hodnotnej ceny. Uzivatelia nasej aplikacie sa budu moct zapojit tiez.manager666 napísal:Najdenie najblizsej cerpacej stanice je fajn. Mna by zaujimalo ako chces dosiahnut aktualnost cennika pohonnych hmot ?
My sa chystame sluzbu spustit tiez do mesiaca avsak nasa komunita uz aktualizovat ceny benzinu naucena je, ako je na tom Waze v nasom regione je otazne.Shark NX napísal:Chrobakos idete/ides s tym napadom trochu neskoro.
Rozhodujuce teda je, kto bude mat aktualnejsiu a rozsiahlejsiu databazu.
otazne podla mna je, kolko ludi pouzivajucich iphone na cestach to bude vyuzivat
-
PAuLi3
Darca
a sak GPS-ky vyhaldavaju cerpacky, tak v com je ta novinka a co sa tyka cien, tak to je uz v podstate jedno, ci zaplatis na cerpacke 1,5€ za benzin, alebo o 15 km dalej na inej 1,498€
-
audiotrack
VIP
presne toto som chcel napísať. GPS ukáže benzínky a tie rozdiely sú minimálne. Osobne by som to nevyužil (nemám iphone, ale aj keby mám tak mi to príde zbytočné). Takýchto vecí tu už je mrte, nie len tankovanie ale aj kamnapivo.sk, napizzu.sk a podobne takže mi to príde asi také, ako keby niekto chce začať vyrábať nábytok a pýta sa či by sme si ho kúpili.PAuLi3 napísal:a sak GPS-ky vyhaldavaju cerpacky, tak v com je ta novinka a co sa tyka cien, tak to je uz v podstate jedno, ci zaplatis na cerpacke 1,5€ za benzin, alebo o 15 km dalej na inej 1,498€
a ešte s jednou vecou sa musíš popasovať. To že niekde stojí benzín 1.48 a inde 1.50 ešte nemusí znamenať, že chcem ten lacnejší. Možno mi pumpa kde ho majú lacnejší vyhovuje vernostným programom, bodmi na kartičky, kvalitou pohonných hmôt.. Pri tankovaní je cena iba jeden z ukazovateľov, preto mi to príde nepoužiteľné vyhodnocovať najbližšie podľa ceny benzínu. Skôr ma zaujíma najbližšia shellka, agipka a podobne, a toto mi ukazuje GPS bez toho aby som sa musel babrať s mobilom
-
RATZINGER666
Darca
stotoznujem sa s kolegami nadomnou, pokial mam gps, je to pre mna nepouzitelne a zbytocne... gps mi ju najde, a ak som v neznamom prostredi, este ma k nej aj dovedie, co ta aplikacia nezvladne... a co sa tyka cien? no ako pisem vyssie - ak som v neznamom prostredi a dochadza mi benzin, je mi uplne jedno, ci bude liter rovno stat 1,4 alebo 1,6e... ak som v prostredi znamom, resp. v prostredi novom, ale kde sa budem zdrzovat castejsie, tuto sluzbu tiez nepotrebujem, kedze si viem tieto informacie dohladat pohodlnejsie mimo gps aj na internete, napriklad aj na spominanom natankuj.sk, a to aj z mobilu... o vernostnych programoch jednotlivych cerpacich stanic ani nehovoriac...
urcite hlasujem za moznost "Nie"...
urcite hlasujem za moznost "Nie"...
jedine ak by som bol niekde mimo a hladal by som konkretnu pumpu, nakolko aby som si to natukal do gps, tak by som musel zastavit, no v telefone by som si to (predpokladam) natukal raz-dva
ale suma sumarum - za jeden rok by som sa asi viackrat vymocil do umyvadla ako pouzil takuto appku
ale suma sumarum - za jeden rok by som sa asi viackrat vymocil do umyvadla ako pouzil takuto appku
-
Shark NX
Addict
chrobakos tak drzim palce 
Waze komunitu by som osobne nepodcenoval. Hlavne ked takto vyzera mapa uzivatelov v BA kazdy den.
Waze komunitu by som osobne nepodcenoval. Hlavne ked takto vyzera mapa uzivatelov v BA kazdy den.
-
chrobakos
Light Star
OK tak dakujem za kritiku, aj ked vecsinou len otom ake to je nepouzitelne;)
kazdopadne kto mate iphone si ju uz mozete vyskusat
http://itunes.apple.com/cz/app/ipumpuj/ ... &ls=1&mt=8
tak stahujte!
kazdopadne je to nasa prva app ktora vznikla ako skolsky projekt. dakujem za vyskusanie a za kazde pocity, bugy a pripomienky vam budem vdacny

PS: uz mi dakto znizil karmu, tak doplnim...zatial fungujeme len v cesku. myslel som ze su tu aj ludia co ziju v cesku...ne?
kazdopadne kto mate iphone si ju uz mozete vyskusat
tak stahujte!
kazdopadne je to nasa prva app ktora vznikla ako skolsky projekt. dakujem za vyskusanie a za kazde pocity, bugy a pripomienky vam budem vdacny
PS: uz mi dakto znizil karmu, tak doplnim...zatial fungujeme len v cesku. myslel som ze su tu aj ludia co ziju v cesku...ne?
-
hojko
Site Admin
Ludia ziju v CR, pripadne su tu aj navsevnici z CR, ale tych tu vela nie je. Keby to bolo urcene pre Slovensko, tak najdes tych testerov podstatne viac.
-
chrobakos
Light Star
z iPumpuj sa stala v priebehu tak kratkeho casu najstahovanejsia aplikacia Ceskeho AppStore !
Stahovat mozte tu :
Stahovat mozte tu :
to ale nic neznamena, je to "nove" ludia to chcu vyskusat, pockaj ked ti na to pribudnu recenzie a udrzis si stahovanie dlhodobejsie, potom to bude uspech 
tiez zdielam nazor NIE, lebo uz viac ako 3 roky vlastnim navigacku, ktora tiez ukazuje najblizsie cerpacky v okoli...
a ked uz sem pride nejaky ten cech, ze by to pouzil ako bolo spominane nadomnou niekde, tak aka je pravdepodobnost ze navigacku mat nebude? som toho nazoru, ze to nema velku buducnost...
a ked uz sem pride nejaky ten cech, ze by to pouzil ako bolo spominane nadomnou niekde, tak aka je pravdepodobnost ze navigacku mat nebude? som toho nazoru, ze to nema velku buducnost...
A kto pojde 15km cez celu Bratislavu alebo Prahu, aby natankoval o 2 centy za liter lacnejsie, hlavne ak ide tankovat za 25 eur a cestou prejazdi viac ako usetri na tankovani.