League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

mufazo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa mufazo »

diky ale neukazuje mi ten oznam (normalne ho tam vidim stale) ze to riesia tak som sa pytal
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Ako sa dostat z elo hell? To je otazka ktoru riesime velmi dlho.Po roznych forach sa pise,ze kupuj wardy a dalsie veci,ktore su uz pre nas vsetkych asi samozrejmostou.Osobne rad hravam junglera,pretoze mam sam v rukach komu dam kill a komu nie.Hravam to na styl taky,ze skor davam killi teamu.Ja viem ,ze ten dement olaf ktory je na tope a predtym v lobby pisal,ze bud pojde top alebo bude trollit si tie killi a ganky nezasluzi,no ak chcem vyhrat musim mysliet nato.gank ako lvl 2,first blood,kill som nechal olafovi (potom aj tak skapal ),no v late hre to vyzeralo tak,ze mal olaf 10 killov a 6 smrti,z toho som mu 8 killov pomohol dat ,co som gankoval vkuse top.Je fajn,ked som teamleader s killmi,no ked sa do mna enemy team oprie nespravim nic.ALe co ked mame vsetci v teame rovnomerne killi podelene? a tym ,ze zabiju mna ,tak hlavneho dmgera neodstavia ,ale stale mame dalsich?Tak presne toto mi vo velkej casti vyhralo hry.Potom este snazit sa usmernit team,koho focusovat ,kde kto aby stal atd..Vela ludi si mysli,ze ked je ad carry,tak podstatou teamu je aby ho chranili,ano to je.Ale to neznamena,ze moze zacinat teamfight a pohybovat sa tak zle,ze kvoli nemu zomrie cely jeho team (lebo ho chcel zachranit).Snazim sa hrat postavy typu jungler,solo top a furt hovorim,ze pokial focusuju mna,tak moj tym mi vyhra hru a vo vacsine sa to stava.Potom je komunikacia v lobby dost dolezita..Spravne rozdelenie champov.Predsa ,ked si picknem garena na solo top.Tak si myslim,ze jeho potencial je silny a v early game s nim dokazem dominovat.No v late hre niesom az taky vyuzitelny,nemam ziadny stun,slow.Cize potrebujeme v teame nieco so stunom (najlepsie plosnym).Potom mi z ela hell pomohlo dost hrat aj supportov alistar,blitzcrank.S nimi sa mi tolkokrat v teamfighte tak dobre podarila protectnut ad carry ,ze mi vyhralo hru.Ja si myslim,ze ked mam so supportom skore 0/7/24,tak to je super,pretoze ja sa radsej obetujem za svojho hraca ,ktory by dostal shut down (600goldov pre enemy team) a za mna dostane ,co? 200 goldov,cize to je este stale vyhodne pre nas.
Samozrejme je to len moj nazor nato,ako si dopomoct troska sa dostat z elo hell,nic nefunguje furt.Vzdy je niekto lepsi ako ja,ako vy a to je caro tejto hry.Ze sa neda furt vyhravat.
dostal som sa zatial z 600 na 1100-1200.V kratkom obdobi som poskocil a teraz prisla ta horsia chvilka kedy troska stagnujem,no aspon mi elo nepada.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

1. zakladom je pick counterpick
2. leavovat preparation
3. vravet teamu gj a pingovat lajny
4. pick shen
5. detegovat trolla podla toho co pise v preparation
6. detegovat troll team, napr. bez tank pick-u
dakedy mas sam bg... proste sa ti nedari, pripadne vidis ze oproti tebe hra niekto skusenjsi... je to hra, ktora sa neda vyhrat (globalne) takze
7. hrat hrat hrat (riot na to urcite myslel pri marketingu player matchingu...)
mufazo
Expert
Expert

mne ten shen nepride az taky silny ako vsetci hovoria.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

shen vobec nieje taky,ak vie team plnit svoje ulohy.Teraz som hral shena,je pravda,ze vdaka ultine som dal 2x double kill.Ale neskor v tf tanci plnili svoju ulohu skvele ,hned skakali na nase AP,AD carry a bol som nuteny tauntnut ich a nie ich ad carrycko.. bola to fakt vyrovnana hra no nastastie sme vyhrali.

BTW Proti shenovi je super cho gath..
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

v dobrych rukach moze byt hocijaky char "OP" a naopak.. a zase kazdy char ma nejaku vyhodu a nejaku slabinu, a na kazdy plati ina taktika, niektory char je OP 1v1 a useless v teamfighte a naopak...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

tak tak,napriklad taky olaf.ak s nim clovek vie, tak v 1 vs 1 prakticky neporazitelny.S nim nezvyknem prehravat zo svojej linky odchadzam 8/0 aj..Ale potom v teamfightoch je jeho vyuzitie horsie uz..
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

takisto AD sion 1v1 je imba
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

kevyn68 napísal: dostal som sa zatial z 600 na 1100-1200.V kratkom obdobi som poskocil a teraz prisla ta horsia chvilka kedy troska stagnujem,no aspon mi elo nepada.
to je aj take nizke elo ? :D ja sa stale pohybujem niekde od 1100-1400...raz je to lepsie, raz je to horsie...a podla mna je stale elo hell aj 1400...lebo novacikovia vyhraju par hier (zacinas na 1250) a hned s 1400 a pritom su totalne unskilled...ja neviem, co sa ti ludia ucia hrat v normal games...ale ked clovek ma lvl 30 a nevie ani zaklady, tak to sa proste neda...

v LoL vacsinou plati nepriama umera....cim horsie hrac hra, tym viac nadava spoluhracom...a taketo typy ludi ja neznesiem, najprv ho upozornim, aby s tym prestal, co samozrejme skoro nikdy nepomoze...a potom mu pekne poviem, co si o nom tiez myslim, dam ho do mute a ignorujem ho aj v hre...

a tiez to hravaju fakt strasne deti...v kodexe summonera je napisane, ze skusenejsi hraci maju pomahat tym horsim hracom...lenze ako? ked ti horsi hraci su vacsinou hlupe tvrdohlave vybusne deti, ked urobia chybu a ty im napises, aby to uz neurobili, lebo prave kvoli tomu mozte lahko prehrat hru a radsej urobili toto...tak nieee nieee...oni to urobia znova to iste 2-3-4krat a nakoniec kvoli tomu prehrate a este ti zacnu nadavat na tvoju rodinu a aj ta reportnu tribunalu...

mojou zasadou je, ked prehras 2 hry za sebou (flaming, troll, leaver atd.)...tak si daj pauzu...zial nie vzdy sa mi to dari dodrzat a potom na elo zase klesnem...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

mna by zaujimalo ci ten ignore list aj funguje lebo som pozrel do tabulky mal som tam hraca ale videl som ci pisal.toho som si tam ale musel dat davnejsie.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

IGNORE LIST funguje...v tom zmysle, ze skutocne nevidis, co ti ludia pisu a ani ta nemozu ziadat o priatelstvo a podobne...NEFUNGUJE v tom zmysle, ze ti to ignorovanych ludi stale hadze do teamu...a to je poriadna kravina teda...uz sa mi stalo Xkrat, ze nejaky sprosty troll mi takto pokazil aj 2-3hry...nielenze nemal stale permanent ban aspon na ranked hry, ale proste veselo pokracuje v tom istom spravani a umyselnom kazeni ranked hier dalsim 9hracom...a RIOT s tym samozrejme ako vzdy, vobec nic nerobi...

ked v game lobby vidim, ze je tam prilis ticho...zacinam mat podozrenie, ze mi to zase hodilo trolla do teamu, ktory uz je v mojom ignore liste a preto nevidim, co pise...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

to viem ale vcera sa mi stalo ze som nahodne pozrel do tabulky a pozeram ze toho mam v ignore a veselo vypisuje.ta hra je cela bugnuta kolkorat sa mi stane ze idem na lajnu a pocujem zvuk creepov z dzungle ako keby som na nich utocil a oni na mna.
mufazo
Expert
Expert

Už nemám slov, túto hru asi hrajú poväčšine malá deti čo keď im mamka povie pod sa napapať tak hneď leavnu ranked hru lebo by sa na nich hnevala. Nechápem načo vôbec išiel hrať keď to potom leavne a kvôli nemu prehráme. Asi prehra ktorá ma najviac nasrala za celý čas čo to hrám.
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Tie rankedy ma tiez seru, ja som vytiahol na medailu, a radsej uz ani nehrajem, kedze chcem odmenu na konci sezony :D Podla mna je zaklad dostat sa nad 1300,1400. Kedze ako som si vsimol, okolo zakladneho ela je este mnoho hracov, ktori len zacali s rankedmi, a maju teda odohratych co ja viem len 10 ranked hier, mne hlavne takito hraci kazia hru - napr. dnesny pripad, typek ide na solo s tym, aky je OP za Volibeara, bum po 10. minutach 0/4 (neprehanam). Kazdy nejako zacinal, chapem, ale ten matchmaking by ich mohol hadzat k rovnakym zaciatocnikom..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

a kedy bude koncit sezona ?
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Uz som to tu pisal, ze to vyzera tak, ze po 13. oktobri :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

mufazo napísal:Už nemám slov, túto hru asi hrajú poväčšine malá deti čo keď im mamka povie pod sa napapať tak hneď leavnu ranked hru lebo by sa na nich hnevala. Nechápem načo vôbec išiel hrať keď to potom leavne a kvôli nemu prehráme. Asi prehra ktorá ma najviac nasrala za celý čas čo to hrám.
no takto ti poviem: ze ano... ale nikdy nevies co je na druhej strane - osobne bola sobota 14 30, prsalo, tak co idem robit? pustim lol, v 5min hry zvoni telefon, ze hybaj rychlo sem volaco sa stalo... a najdeme typka na schodisku v panelaku vykvaseneho s penou okolo ust... kym prisla sanitka, kym sa veci ukludnili a susedky sa rozisli tak samozrejme hra v prdeli na druhy den ban 7 dni...

tak preto nesud ludi, nevies o co ide... ako nasere to, ale je to len hra.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Súhlasím s Forsakenom. Niekedy sa to proste musí leavnuť aj keď nechceš, ale ako povedal je to len hra :smt024

Btw masterX akú odmenu dostanú tí, čo majú medajlu ?
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Minulý rok to boli rozne skiny, nejake bannery do profilov a podobne, nic extra, ale aspon aka-taka motivacia. Mozno vymyslia tento rok nieco lepsie :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

A kedy približne zverejnia čo dajú za medajle ?
Napísať odpoveď