netradicne rande
-
Peter_Retep
VIP
netradicne rande
Ako nazov napoveda viete o com bude tato tema....ake najnezvycajnejsie/originalne rande ste zazili? pripadne hodte sem napady nech sa inspirujem
u mna - pozorovanie padajucich hviezd o polnoci na luke.
Re: netradicne rande
Ked som videl nazov temy, tak ma presne napadlo to iste - zapad slnka, nocna obloha, pripadne niekomu ucaruje burka a blesky.
Offtopic - Pokial sa niekto sucastnil psychotestov napriklad k PZ alebo armade, tak vie, ze radost pozerania na blesky je akasi zla vlastnost a znamena skrytu argresivitu.
Offtopic - Pokial sa niekto sucastnil psychotestov napriklad k PZ alebo armade, tak vie, ze radost pozerania na blesky je akasi zla vlastnost a znamena skrytu argresivitu.
-
qwerty-xyz
pri lese na luke pred troma dnami, uplne ze original. perfektne, nikym nerusene, s perfektnym vyhladom, fakt pecka, ....
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pozorovanie hviezd, zapad slnka a rande na luke su netradicne/originalne veci? co si v tom pripade predstavujete ako naozaj klisovite rande?
axxis: pizzeria, vselijake podniky,..
-
jin
VIP
Zatiaľ som tu čítal len klišé, alebo potom úplnú klasiku.
Čo je preboha netradičné a originálne na západe slnka, padajúcich hviezdach, či výhľadoch? Nechcem tieto miesta dehonestovať, je to všetko pekné, len dosť otrepané.
Pokiaľ chcete fakt niečo netradičné, tak sa treba riadiť podľa Vašich spoločných, prípadne pokiaľ chceš zapôsobiť, tak prevažne jej záujmov. Vernisáž / koncert / Art Fórum / Čitáreň / Stand-up Comedy predstavenie.... to považujem osobne za niečo originálnejšie / netradičné. Samozrejme, že to však nemá tvoriť gro rande, iba akýsi štart, nakoľko sa ráta s tým, že počas rande človek chce mať s polovičkou aj nejaké to súkromie.
Čo je preboha netradičné a originálne na západe slnka, padajúcich hviezdach, či výhľadoch? Nechcem tieto miesta dehonestovať, je to všetko pekné, len dosť otrepané.
Pokiaľ chcete fakt niečo netradičné, tak sa treba riadiť podľa Vašich spoločných, prípadne pokiaľ chceš zapôsobiť, tak prevažne jej záujmov. Vernisáž / koncert / Art Fórum / Čitáreň / Stand-up Comedy predstavenie.... to považujem osobne za niečo originálnejšie / netradičné. Samozrejme, že to však nemá tvoriť gro rande, iba akýsi štart, nakoľko sa ráta s tým, že počas rande človek chce mať s polovičkou aj nejaké to súkromie.
-
Soviet
Darca
Kamoska prisla zo ZV do BA dlhodobo planovane zamnou a urobil som jej celodenny program na nohach po kadejakych kutoch, konciac na koncerte, kde sme si zahrali na Jack Daniels akcii "BlackJack", uzili si koncerty,particku a povyhraval som tam od tricka, cez pohar az po rozne drobnosti. Takze mala hned odomna na pamiatku tricko JD. Ucinok to malo dost jednoznacny a dievcina sa rychlo dokazala namotat v ten den, no trebalo to este v zarodkoch poslat kade lahsie..
//Tiez mi tie hviezdy a zapad slnka pridu ako bezne klise a nie nic netradicne.
//Tiez mi tie hviezdy a zapad slnka pridu ako bezne klise a nie nic netradicne.
Ja som to pochopil tak, ze ide o prve rande. Tam je prirodzene skor stretavanie sa v spolocnosti ludi, obzvlast, ked sa este moc dobre nepoznate.
-
Peter_Retep
VIP
ak ma pritomny okamih velku silu aj tie hviezdy mozu byt netradicne....zavisi od uhla pohladu. ale Jin ma celkom inspiroval.
ked uz musia byt tiez hviezdy alebo zapad slnka, tak z netradicneho miesta: zapad slnka pocas 3 hodinoveho cakania na vlak, ked tam nebolo ani zivej duse, na hviezdy moze byt super hrad, ale tie v mestach, alebo vyznamnejsie su nasvietene co rusi, alebo kalvarie pri mestach...
pre mna najnetradicnejsie bolo, ked sme s kamoskou z prechadzky na jeden zamok na okraji mesta zasli na kofolu pocas semifinale ME vo futbale, ze coho sa vyklulo celovecerne sledovanie tej sportovej dramy. najdolezitejsie je ze ani jeden z nas ziadne sport nesleduje a nezucastnuje sa fandenia
pre mna najnetradicnejsie bolo, ked sme s kamoskou z prechadzky na jeden zamok na okraji mesta zasli na kofolu pocas semifinale ME vo futbale, ze coho sa vyklulo celovecerne sledovanie tej sportovej dramy. najdolezitejsie je ze ani jeden z nas ziadne sport nesleduje a nezucastnuje sa fandenia
Rande to síce nebolo, ale nemalo to od neho ďaleko.
Asi otrepané, ale výhľad na nočný Rím. Ona dlho snívala, dostať sa niekedy do jej vysnívaného mesta, podarilo sa jej to a keď mi to všetko začala vykladať, tak som sa toho napočúval
Sedeli sme na terase v noci 4 hodiny, ona stihla vypiť fľašu vína. Bolo to celkom pekné, také momenty nie sú každý deň.
Asi otrepané, ale výhľad na nočný Rím. Ona dlho snívala, dostať sa niekedy do jej vysnívaného mesta, podarilo sa jej to a keď mi to všetko začala vykladať, tak som sa toho napočúval
-
maciatko99
Medium Star
Jin, aby si tieto tvoje nápady mohol organizovať, potrebuješ mať pri sebe ženu, ktorú zaujme vernisáž, koncert, art fórum, čitáreň alebo Stand-up comedy predstavenie. Dovolím si napísať, že 95 percent žien by o niečo také nemalo záujem a vyhodnotili by to ako nudné a trápne rande po ktorom by si už len ťažko mal šancu. Ešte možno to, že žena ma rada napríklad skupinu XXX, vieš, že strašne túži ísť na ňu, zoženieš lístky a ideš tam s ňou, spojíte to s príjemným posedením na jedle, po koncerte prechádzkou, tak to áno. Ale úprimne, vernizáš, fórum alebo čitáreň? Podľa mňa nula bodov. Stand-upu by som sa bála, ak by išlo o napríklad Silné reči, tak podľa mňa takýto vulgárny prejav by moc nezapôsobil.
Jin podla mna je originalny. Zial som sa zatial este takeho rande nedockala. Zapad slnka, piknik, vecera pri svieckach..etc. je taky prijemny standard.
-
jin
VIP
....nuž...v tejto téme je ten percentuálny podiel 50%maciatko99 napísal:Jin, aby si tieto tvoje nápady mohol organizovať, potrebuješ mať pri sebe ženu, ktorú zaujme vernisáž, koncert, art fórum, čitáreň alebo Stand-up comedy predstavenie. Dovolím si napísať, že 95 percent žien by o niečo také nemalo záujem a vyhodnotili by to ako nudné a trápne rande po ktorom by si už len ťažko mal šancu. Ešte možno to, že žena ma rada napríklad skupinu XXX, vieš, že strašne túži ísť na ňu, zoženieš lístky a ideš tam s ňou, spojíte to s príjemným posedením na jedle, po koncerte prechádzkou, tak to áno. Ale úprimne, vernizáš, fórum alebo čitáreň? Podľa mňa nula bodov. Stand-upu by som sa bála, ak by išlo o napríklad Silné reči, tak podľa mňa takýto vulgárny prejav by moc nezapôsobil.
A samozrejme ide o to v akej spoločnosti sa človek pohybuje a koho má vedľa seba. Uznávam, nájsť v dnešnej dobe dievča, ktorému by imponovalo čítanie poézie bude zrejme ťažký oriešok - aspoň na prvom rande. Ale nikto asi prvé rande nebude riešiť tu zmieneným "netradičným spôsobom".
-
enterprise
Medium Expert
Výlet na biku. Síce trasa, ktorú by som sám dal za tri hodiny s ňou trvala hodín šesť.... Bolo to na jeseň, všetko hralo farbami, napadané lístie...
Najlepší biketrip.
enterprise : Moja segra berie hochov na rande na cibygeľ. A vždy ich musí čakať.
Tí potom na športové randevous už s ňou nechcú ísť.
Mne sa páčilo, keď potncionálny frajer došiel za mnou na východ do práce z BA a dohadoval si rande, na ktoré som nakoniec šla. No a bolo veľmi zábavné
Mne sa páčilo, keď potncionálny frajer došiel za mnou na východ do práce z BA a dohadoval si rande, na ktoré som nakoniec šla. No a bolo veľmi zábavné
Otazka: Čo je to rande? 
-
TommyHot
Addict
Vecer na plazi s krvavo cervenym mesiacom a meteormi 
Výstup na kopec ? 
Ja by som povedala,že najlepšie rande sa podarí, keď jest dosť zásob pejva. To potom možete robiť, čo chcete.