Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Diablo 3 je prvá zlá hra, ktorú blizzard vydal, prisamvačku, prvá v histórii. Tipujem že ani Mysts of Pandaria nebudú taký prepadák. Nečakal som že sa dožijem dňa, kedy Blizzard vydá hru, ktorá po čakaní jednej dekády po sebe zanechá takýto dojem. Celá zábava odišla s príchodom RMAH, čínania a aziati si ryžujú zlato o 100 6, poctiví hráči dostávajú bany od systému za chybné hlásenia hry, hra je krátka a príbeh veľmi slabučký oproti jednotke a dvojke, priam čajový.
Jediné čo by mohlo ešte ako tak vytiahnuť Diablo III z totálnych s*ačiek je PvP, ktoré je v nedohľadne?
Jediné čo by mohlo ešte ako tak vytiahnuť Diablo III z totálnych s*ačiek je PvP, ktoré je v nedohľadne?
-
Grond
Medium Professional
ako vzdy je to soon™uplink napísal: Jediné čo by mohlo ešte ako tak vytiahnuť Diablo III z totálnych s*ačiek je PvP, ktoré je v nedohľadne?
Len tak pomimo, MoP hodnoti vacsina stalic vo WoW (sledujem len PvP scenu) ako najlepsi datadisk v historii WoW, pretoze sa konecne dostalo dost pozornosti aj pre PvP. Vacsinou nadavaju len ludia, ktori si myslia ze pandy si vymyslel Blizzard len teraz, pricom v lore su uz strasne dlhu dobu a ludia, ktori vzdy budu na nove len nadavat. Ja tiez MoP hodnotim ako kvalitny datadisk.uplink napísal:Diablo 3 je prvá zlá hra, ktorú blizzard vydal, prisamvačku, prvá v histórii. Tipujem že ani Mysts of Pandaria nebudú taký prepadák. Nečakal som že sa dožijem dňa, kedy Blizzard vydá hru, ktorá po čakaní jednej dekády po sebe zanechá takýto dojem. Celá zábava odišla s príchodom RMAH, čínania a aziati si ryžujú zlato o 100 6, poctiví hráči dostávajú bany od systému za chybné hlásenia hry, hra je krátka a príbeh veľmi slabučký oproti jednotke a dvojke, priam čajový.
A teraz k veci, neprekvapuje ma ze ta hra sa dostala tam kde je. Mne to bolo uz jasne co sa s Diablom stane par dni po vydani. Potom RMAH a stale slubovane PvP. Bolo jasne ze ta hra je odkazana na zahubu. Co ma clekom mrzi, pretoze Blizzard doteraz vydaval len kvalitne veci.
na konci augusta si idem kupit nejaku hru...
a rozhodujem sa len medzi dvoma...a ked vidim toto forum, tak si asi kupim GuildWars2...
diablo3 nie...aspon zatial...pokial tam laskavo nedorobia to, co je dnes uz pri hrach samozrejmostou...a mozno potom ta hra bude uz aj lacnejsia 
Ja som si nastastie Diablo 3 nekupil z financnych dovodov a som rad ze mi to financie nedovolili ked sa teraz tak na to pozeram s nadhladom po tolkych reakciach a nazoroch, ktore sa vytvorili s odstupom casu vydania hry. Nechapem ako si to mozu dovolit to co si robia teraz s hracmi, prave na D2 a napr. Titan Queste sa mi lubila ta tajomnost tych unikatnych a setovych veci, ze kde co najdem, ci to najdem, ako sa bude od toho vyvijat zbytok hry a tu co nevidim len same staznosti , v hre sa neda najst poriadna vec, vsetko je to o aukciach za realne penize, to uz davno nie je to Diablo co som poznal, uplne to odflakli a to som si povedal ze blizzard je snad jedina firma, ktora si svojich byvalych hracov ceni a ma respekt, ako vidim mylil som sa, ja si radsej pockam na Grim of Dawn, popripade torchlight 2, Diablo je tymto pre mna definitivne uzavreta kapitola.
a ozaj ste vy niekedy hrali diablo 2? tam akoze setove veci padali na kazdom rohu? mne sa zda ze ta sanca je cca rovnako nahodna, akurat tu mas moznost si to kupit este aj na AH (kam to samozrejme dal tiez len niekto komu to droplo normalne v hre).
najlepsi je clovek, ktory posudzuje hru podla nazorov inych... vyskusaj si ju, je tam trial do lvl13, uvidis ci ta to bude bavit alebo nie.
na kazdy datadisk k WoW vzdy nadava milion ludi, ked pride nasledujuci, zase nadavaju na ten a hovoria aky bol ten predchodzi super. tu je to tak isto. ja som dal za diablo 60 eur a nelutujem to, samozrejme neni to dokonala hra, ale za tie peniaze mi priniesla ovela viac zabavy nez ine sucastne AAA tituly...
najlepsi je clovek, ktory posudzuje hru podla nazorov inych... vyskusaj si ju, je tam trial do lvl13, uvidis ci ta to bude bavit alebo nie.
na kazdy datadisk k WoW vzdy nadava milion ludi, ked pride nasledujuci, zase nadavaju na ten a hovoria aky bol ten predchodzi super. tu je to tak isto. ja som dal za diablo 60 eur a nelutujem to, samozrejme neni to dokonala hra, ale za tie peniaze mi priniesla ovela viac zabavy nez ine sucastne AAA tituly...
daju sa na diable realne zarobit nejake prachy za predaj itemov? aspon tych 50 euro naspat?
Hral som do 13 lvlu a poviem ti to fakt nie je to diablo co som poznal to odomykanie tych skillov to je for? Kde je skill tree, vdaka ktoremu som mohol mat nespocetne vela variant rozlicnych zamerani na jednej postave? Kde je ta sloboda volby pri vybere mojho zamerania? Kde je manualne rozdelenie atributov podla mojho gusta? Kde je ten vylepseny drop itemov na aky sme boli zvyknuty v D2? Kde su vsetky tie mozno malickosti, kazdopadne veci co robili Diabla Diablom?aacid napísal:a ozaj ste vy niekedy hrali diablo 2? tam akoze setove veci padali na kazdom rohu? mne sa zda ze ta sanca je cca rovnako nahodna, akurat tu mas moznost si to kupit este aj na AH (kam to samozrejme dal tiez len niekto komu to droplo normalne v hre).
A ano predstav si hral som D2 aj D1, na tych hrach som vyrastal.
Posudzujem podla toho co je zrejme, to nie je o nazoroch ale o realnych negativnych faktoch co ta hra ma. Naco si budem kupovat uz aj tak predrazene Diablo len kvoli tomu, aby ma prestalo hned bavit.
aacid, no myslím si, že v D2 určite padali tieto veci častejšie. Bolo to také vyváženejšie. Aj keď padla len obyčajná vec, tak stála za uváženie, či si ju nechať alebo nie. V D3 to automaticky predávam alebo nechávam ležať. Si pamätám, že vždy keď som zabil bossa nejakej skupinky, tak som sa tešil, či mi náhodou nepadla legendárna alebo setová vec a občas veruže aj padla. Veď len za prvú obtiažnosť viem, že som ich už mal pár na sebe a niekoľko som aj predal. Teraz, v D3 som na Hell obtiažnosti a za celú dobu mi padla jediná legendárka a aj to blbosť ako voda v koši. Setová vec ani jedna.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ephramko napísal:daju sa na diable realne zarobit nejake prachy za predaj itemov? aspon tych 50 euro naspat?
40€ som zarobil
1 pants za 28€
skill tree, nespocetne vela variant rozlicnych zamerani?Korag napísal: Hral som do 13 lvlu a poviem ti to fakt nie je to diablo co som poznal to odomykanie tych skillov to je for? Kde je skill tree, vdaka ktoremu som mohol mat nespocetne vela variant rozlicnych zamerani na jednej postave? Kde je ta sloboda volby pri vybere mojho zamerania? Kde je manualne rozdelenie atributov podla mojho gusta? Kde je ten vylepseny drop itemov na aky sme boli zvyknuty v D2? Kde su vsetky tie mozno malickosti, kazdopadne veci co robili Diabla Diablom?
A ano predstav si hral som D2 aj D1, na tych hrach som vyrastal.
Posudzujem podla toho co je zrejme, to nie je o nazoroch ale o realnych negativnych faktoch co ta hra ma. Naco si budem kupovat uz aj tak predrazene Diablo len kvoli tomu, aby ma prestalo hned bavit.
aj tak kazdy hral tie 1-2 cookie-cutter buildy, ktore si nasiel na nete. blizzard akurat vysekal to co tam zbytocne zavadzalo.
co ti teraz brani vyskusat nieco ine? co mi brani na barbarovi ist maxdps build s 2-handom a ked sa pridaju kamarati iba zmenit zopar skillov a run, prehodit na 1hand + shield a som tank? vobec nemam pocit ze by mi v tom nieco branilo.
manualne rozdelenie atributov? to ti ozaj chyba? chyba ti ze nemozes davat kazdy level +5 intelect na svojom barbarovi?
neviem co je podla teba "vylepseny drop itemov".
proste a jednoducho, vyskusal si si to, nepaci sa ti to, nekupuj si to. ale tvoj nazor z toho nerobi zlu hru. ja som tak isto vyrastal na diable a teraz hravam trojku a paci sa mi. (samozrejme to z toho tiez nerobi dobru hru)
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 10:32)
akoze ja som diablo 2 nehraval nijak hardcore, ale tych legendary a setovych veci som videl len zopar. a predsa to ze teraz padaju menej castejsie tak to ich robi len vzacnejsie...pinco napísal:aacid, no myslím si, že v D2 určite padali tieto veci častejšie. Bolo to také vyváženejšie. Aj keď padla len obyčajná vec, tak stála za uváženie, či si ju nechať alebo nie. V D3 to automaticky predávam alebo nechávam ležať. Si pamätám, že vždy keď som zabil bossa nejakej skupinky, tak som sa tešil, či mi náhodou nepadla legendárna alebo setová vec a občas veruže aj padla. Veď len za prvú obtiažnosť viem, že som ich už mal pár na sebe a niekoľko som aj predal. Teraz, v D3 som na Hell obtiažnosti a za celú dobu mi padla jediná legendárka a aj to blbosť ako voda v koši. Setová vec ani jedna.
ak myslis obycajnu vec ako common, teda bielu, tak to fakt neviem co za hru si ty hraval, ale jediny krat ked ja som pouzil nieco biele v D2 tak to bolo prvych par levelov. tak isto to funguje aj v D3.
ak myslis veci modre a zlte, tak potom nechapem, pokial nenakupujes na aukcii, tak ti logicky musia padat veci stale lepsie a lepsie, pretoze im stupa level. ak na aukcii nakupujes, tak jasne ze ti budu padat horsie veci, ale tak to bolo aj D2, ked si tradeoval... (obcas som mal v D2 stastie, hlavne pri prstenoch, ze mi padol nejaky dobry zlty a ten som nevymenil mozno aj 20 lvlov)
ja napriklad nakupujem na aukcii iba zbrane, takze mi asi nikdy nedropne lepsia, ale zbytok vybavy mam iba z dropov a vzdy ked idem k traderovi predavat dropy, tak kontrolujem ci tam nebude nejaky upgrade).
legendary vec ma byt legendary, tak ako je to napr vo WoWku, teda by nemal byt kazdy hrac nimi obhadzany... ostatne mne je totalne jedno aku ma vec farbu pokial je to upgrade.
-
uplink
VIP
kamoš vyťažil za mesiac a pol 4 kilá. Problém je že teraz po patchi 1.0.3 či ako sa volá to všetko padlo, lebo je tých vecí čo kupovali plný AH a tak to nikto nechce.ephramko napísal:daju sa na diable realne zarobit nejake prachy za predaj itemov? aspon tych 50 euro naspat?
aacid - dovolím si nesúhlasiť. Napríklad moja obľúbená assassinka mohla ísť minimálne tromi efektívnymi cestami a na každom bola totálna kosačka. Proste to že zrušili skill tree bola katastrofálna chyba, to isté aj chýbajúce skill pointy per level. Všetko závisí od itemov. Čo je Diablo III nejaké MMORPG, alebo MOBA?
-
Grond
Medium Professional
suhlasim , vsak ani tak casto nepadaju ale ide o to aby to malo aspon nejaky vyznam , berem to ze hram trebars barbara a padne nieco s intelectom ale je to totalny bullshit ktory sa neda pouzit pre ziadnu classu , alebo padne legendary zbran barbarian only item lvl 62 a ma to ledva 250dps , +200 intelect atd ...legendary vec ma byt legendary, tak ako je to napr vo WoWku, teda by nemal byt kazdy hrac nimi obhadzany
tak proste to mohli upravit tak , aby bol loot ovela ovela mensi a mal staty adekvatne proste ako to byvalo pred tym ,( nie teraz na styl titan quest kde padalo tony sraciek a celu obtiaznost som presiel s itemami na lvl 15 a normal som presiel ako lvl 35 to len tak pomimo ...)
ale itemy su mi viac menej ukradnute , hral som to koli vyzve na inferne ale tu proste blizzard svojmi patchami totalne zruinoval
hra je neskutocne kratka hlavke IV akt a dalsimi nerfami sa tento gameplay este viac skracuje
a ked porovnavam D2 a D3 obtiaznosti tak to sa neda porovnat , diablo 2 uz od normalu malo celkom grady ,
v D3 su normal,nightmare,hell skoro na rovnakej urovni (az mozno 3-4 act v hell trosku viac nakladali) , takze noobovia si na takuto obtiaznost zvykli prisli do inferna II act a uz bolo plne forum sraciek ze ake je to neskutocne tazke a neda sa to vobec prejst ... a hratelnost ide tym padom kazdym patchom dole
mozno je to presne o tom, ze sa tentoraz snazili zamerat viac na casual hracov nez na hardcoreovych... pre mna uz hell predstavuje vyzvu a ked si nedam pozor tak skapinam.
medzi prvym a druhym aktom na inferno je priepastny rozdiel, to je fakt, nie je to v poriadku a idu to opravit. to ze sa rozhodli tazsiu stranu zjednodusit a nie naopak je zase o tom aby to bolo pristupnejsie.
viditelne nie si cielova skupina a teda asi tato hra nie je pre teba urcena...
medzi prvym a druhym aktom na inferno je priepastny rozdiel, to je fakt, nie je to v poriadku a idu to opravit. to ze sa rozhodli tazsiu stranu zjednodusit a nie naopak je zase o tom aby to bolo pristupnejsie.
viditelne nie si cielova skupina a teda asi tato hra nie je pre teba urcena...
diablo 3 ma svoje muchy a nie je ich malo
ono diablom 2 nastavili latku podla mna az prilis vysoko a dalsie pokracovanie ak sa nechceli opakovat museli posunut na iny smer... coz sa nie kazdemu paci, bohuzial
toto nie je strielacka kde len zmenia farby uniforiem vyrobia nove mapy a ide sa, chodis a strielas a takto obmenis hru aj 5 ci 6 krat...
ak by to bolo rovnake ako diablo 2 so vsetkym bol by to len datadisk
aj ked ano je pravda ze napr spomenute skilly a moznost volby mi chyba, pretoze uz len naplanovat si postavu bolo velmi zaujimave, tu je to robene velmi automaticky a lahko, vsetko sa da zmenit az na tie pridelene body...
ak to porovnam tak z diabla 2 som mal vacsiu radost a pasiu z hry ako pri 3ke, to je uplne jasne
ale aj tak ma stale 3ka bavi, stale ju hram, aj ked mi zatial nic dobre nepadlo a nic som nezarobil a najdrahsiu vec som predal za 20 000 goldov ak nepocitam tombs of secrets ktore po 100 kusov predavam vcelu dobre...
a ved predsa ak sa niekomu hra nepaci nemusi si ju kupit, a kludne moze vyjadrit nazor, len aby sa kazde 4 strany preberalo aka je to blbost hlavne od ludi co to ani nehraju mi pride torsku divne
ono diablom 2 nastavili latku podla mna az prilis vysoko a dalsie pokracovanie ak sa nechceli opakovat museli posunut na iny smer... coz sa nie kazdemu paci, bohuzial
toto nie je strielacka kde len zmenia farby uniforiem vyrobia nove mapy a ide sa, chodis a strielas a takto obmenis hru aj 5 ci 6 krat...
ak by to bolo rovnake ako diablo 2 so vsetkym bol by to len datadisk
aj ked ano je pravda ze napr spomenute skilly a moznost volby mi chyba, pretoze uz len naplanovat si postavu bolo velmi zaujimave, tu je to robene velmi automaticky a lahko, vsetko sa da zmenit az na tie pridelene body...
ak to porovnam tak z diabla 2 som mal vacsiu radost a pasiu z hry ako pri 3ke, to je uplne jasne
ale aj tak ma stale 3ka bavi, stale ju hram, aj ked mi zatial nic dobre nepadlo a nic som nezarobil a najdrahsiu vec som predal za 20 000 goldov ak nepocitam tombs of secrets ktore po 100 kusov predavam vcelu dobre...
a ved predsa ak sa niekomu hra nepaci nemusi si ju kupit, a kludne moze vyjadrit nazor, len aby sa kazde 4 strany preberalo aka je to blbost hlavne od ludi co to ani nehraju mi pride torsku divne
sry Frco no na bazoši sa cena takých acc aj z postavami napr 2x 60lvl pohybuje od 30-45€ ccaFrco napísal:Ja mam zaujem predat Diablo 3, aj cely BN accountom.
Na BN acc mam Diablo 2 (som dufal, ze ma vyberu do bety) a Diablo 3.
V D3 mam Demon Huntera max lvl, 1 800 000 goldov, veci dost low.
Je na zaciatku 2. actu v Inferne.
Cenu by som si predstavoval min 60 euro, ale kto da viac tak tomu to rad prenecham.
Kto ma zaujem, ponuky mozte pisat do pm
Nechcel by niekto novú nerozbalenú hru na PC,v AJ jazyku za 30€?
napis do bazaru
Zaujímavé info o vylepšených legendary itemoch v chystanom patchy 1.0.4.
http://www.diablofans.com/news/1310-104 ... lue-posts/
Najlepšie je asi video naspodu:
http://www.diablofans.com/news/1310-104 ... lue-posts/
Najlepšie je asi video naspodu:
tak prva zelena mi padla takato...