zdravim...mam taku otazku...doma v izbe mam telku ktora ide normal cez kablovku (ten kabel zo steny) viete co myslim...a chcel by som si nahravat nejake programy tak ma napadlo ze kupim dvd rekorder
a preto by som sa chcel opytat ci sa to da takto nahravat...konkretne sa jedna o tento model
http://www.mall.sk/dvd-rekordery/lg-rht498h
DVD rekorder
-
Ryan Giggs
VIP
Re: DVD rekorder
To zalezi na tom, co konkretne za kablovku to je.
ja sa do toho vobec nevyznam takze prosim, co mas konkretne na mysli ? firmu alebo ako ?
-
Ryan Giggs
VIP
Vyznat sa v tom nemusis, mas predsa nejaku zmluvu. Ci to je digital alebo analog. Dvb-c, Dvb-t, dvb-s? Prijmas to cez nejaky stb alebo mas koax priamo do tv? Mozes napisat aj firmu.
skusim pozistovat...
ale inak nieje to uplne jedno ? Nefunguje to nahodou na rovnakom principe ako niekedy VHS rekordery ? Ze prepnem na nejaky program , stlacim nahravat a ide to... nie ?
ale inak nieje to uplne jedno ? Nefunguje to nahodou na rovnakom principe ako niekedy VHS rekordery ? Ze prepnem na nejaky program , stlacim nahravat a ide to... nie ?
-
Ryan Giggs
VIP
Jedno to nie je pokial chces nahravat nieco ine ako co prave sledujes. Inak to zalezi od druhu signalu a tunera v tom dvd.