Světový obchod ovládá pár korporací
Žádný stát se neobejde bez jejich investicí
Jen na nich záleží růst státního hospodářství
Či zda měna zhroutí se pod tlakem spekulací
Politici jsou jen loutky hrající divadlo
Reálna moc leží v rukou korporací
Volby mnění loutky fraška stejná zůstává
Svá práva získáme jen revolucí
Zahoď své volební právo
Nedávej ho žádné straně
Nebudeš součásti špinavé hry
V kapitalistickém státě
To si nemyslíš, iba si si to prečítal... Asi si čítal od Weishaupta Great Conspiracy...
Ivko napísal:Zvolis si lavicu a ta sa bude orientovat na ludi ludom sa bude zit lepsie, lenze po case sa spravi diera z toho ako davas peniaze na to aby sa ludia mali lepsie. Potom aby sa ta diera zaplatala zvolis si pravicu a ta zobere ludom a da podnikatelom, ty zaplatuju dieru ale ludom neostane aj tak nic. Tak si zvolis lavicu a takto donekonecna. Takto funguje "demokracia". Lenze ako som uz spomenul je tu este niekto pre koho nasi "politici" niesu ziadnou prekazkou. Su to nadnarodne spolocnosti a korporacie ktore kedykolvek mozu zrujnovat nasu ekonomiku.
no - ivko ma pravdu
vdaka zakonom, ktore presadila tato vlada prisle moja rodina (potom ako sestra dosiahla 25 rok zivota) o 2600 sk mesace - a na oplatku akoze dostava davky v socialnej nudzi 300 sk. teraz si ani nemozeme (ja a starsi brat) poziadat o soc stipedium - sestra akoze vypadla z okruhu spolocne posudzovanych osob (a potom stipendium nevychadza - s nou to vychadzalo)- cize ako keby s nami nezila s pracovala - a pritom stale studuje, stale zije s nami.
uprava - a este sme prisli o rodinne pridavky a danovy bonus
cize tato vlada je onicom a skutocne radsej nebudem volit nikoho - vsetci su to zlodeji, klamari a na ludoch im nezalezi
Je zbytocne sa vyjadrovat na Slovensku politiku, lebo ludia si zase zvolia dalsich hajzlikov len s inimi menami, alebo si to Slovensko zopakuje zase 4 roky s tymito prije*** chujmi 1 triedy.....
Celé je to o prachoch a tomu hajzlovi nestačila Markíza ale potreboval aj iné lowe - politické.
Najhoršie natom je že ak sa na dalších volbách nedostane do parlamentu tak zase prevezme Markízu a zase mu lowašiki pojdu do "vačku".
Dj Kuno napísal:Celé je to o prachoch a tomu hajzlovi nestačila Markíza ale potreboval aj iné lowe - politické.
Najhoršie natom je že ak sa na dalších volbách nedostane do parlamentu tak zase prevezme Markízu a zase mu lowašiki pojdu do "vačku".
Myslim, ze je lepsie ked mu pojdu z Markizy ako z politiky. Alebo sa mylim???
hojko napísal:Myslim, ze je lepsie ked mu pojdu z Markizy ako z politiky. Alebo sa mylim???
jj, z nej si tolko nenahrabe. asi pred mesiacom som sa dozvedel, ze kusok odomna vlastni brutalny kus hory a vsetko co je v nej. legalnou cestou to isto neziskal
hojko napísal:Myslim, ze je lepsie ked mu pojdu z Markizy ako z politiky. Alebo sa mylim???
Máš pravdu lebo z Markízi mu pojde menej lowašov ako z politiky, a aspon náš štát nebude ochudobnení o zbytočného človeka ktroý nespravil pre nás nič dobrého.