Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa Michaelo »

Neobjednal si práve najšťastnejšie.

Dal som ti odkaz na web kde tie CE4 SLR kúpiš. Tie sú najlepšie momentálne ;)
stuff
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stuff »

ak mi sadne ta elektronicka ciga tak si ich objednam ale nebudem predsa objednavat dva mizery s cz.to ma vyjde drahsie postovne ako tie mizery

a ako som cital tak rozdiel medzi tym co som objednal a co si mi radil je len tolko ze ked je malo liquidu tak treba trosku naklonit cigu aby sa namocily knoty.dymivost,chut hit vsetko to iste.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bohužiaľ to nie je ten rozdiel. Mám doma CE4, CE4 SL a CE4 SLR a všetky chutia inak. CE4 chutia hrozne, proste hnus. CE4 LR chutia lepšie no SLR chutia IMO najlepšie.
A ja som hovoril aby si si tam kúpil baterky s nabíjačkou, echomizéry aj liquidy. No ale to nič.

Ps.: Nezabudni najprv všetky echomizéry umyť (poriadne pod tlakom, ja používam injekciu bez ihly) aby si sa zbavil tej tekutiny na skladovanie (nemusíš ju vidieť ale dosť ti to pokazí chuť).
stuff
Light Expert
Light Expert

tak uz to mam doma,je to super :smt033 . som zvedavy do kedy mi vydrzi 10x 10ml liquidu :lol:

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2012, 16:46)
uz som po pivku a ani jednu riadnu cigu "piro" som si nedal. a to som tahal denne 30-40. dufam ze to vydrzi.takze e-cigu mozem odporucit kazdemu kto rozmysla ci si ju kupit :smt033
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak som potom rád že ti to chutí. Medzi niektorými nie sú až také chuťové rozdiely.
Ale ja niekedy dopĺňam aj 2x denne to jest 3.2 ml denne. Keď máš dlhé knoty je spotreba vyššia. Holt niečo za niečo. Ale kedysi som mal spotrebu 2 ml denne až 2,5 ml a fajčil som trochu viac.

Ja osobne už kupujem 30ml liquidy tie čo mi chutia.
stuff
Light Expert
Light Expert

ja som si kupil zatial iba tabakove liguidy davidof,camel,T5,virginia vsetko 10ml balenie 24mg :lol: .osobitne su balene PG aj VG a skusam ich same aj miesat ale pomiesane 1:1 su asi lepsie lepsia chut aj dymivost

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2012, 17:49)
a este turkish blend-turecky tabak
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Áno zmiešané majú lepšiu chuť aj dymivosť pretože liquidy na jednej bázi majú lepšiu chuť (dobre sa prenáša v dyme) ale zasa dávajú menej dymu a druhá báza naopak.
Ktorá je ktorá teraz presne neviem ale dá sa to ľahko nájsť.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, zvažujem kúpu e-cigarety, no rád by som kúpil niečo, čo by tvarom aspoň čiastočne pripomínalo reálnu cigaretu (nie nutne veľkosťou, ale zasa nič takéto nechcem: http://www.elektronickacigaretashop.com ... 3_300.jpeg). Viem že je tam problém s výdržou batérie, no nakoľko denne fajčím cca tých 10 cigariet (Marlboro Light), myslím že tento problém u mňa odpadá. Ja som si zatiaľ vyhliadol toto: http://www.rajcigariet.sk/ritchy-era/el ... 2x-250mah/ Existuje na trhu aj niečo lepšie v tejto "kategórii", cenovo povedzme do tých 50Eur.

Ďakujem
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak kúpiš toto čo chceš tak spravíš najväčšiu blbosť to mi ver ;)

Za prvé ti tá baterka nevydrží moc dlho (tých 10 cigariet čo vyfajčíš je niečo iné, tuto proste ťaháš až kým ťa nenapadne prestať, ja som denne fajčil 6 a moji 1100 mAh nabíjam 1x za 2 dni to je viac ako 4x väčšia výdrž ako to čo chceš), za ďalšie musíš stále kupovať nový cartomizér (nedá sa plniť) čo je cenovo nevýhodné no a za ďalšie je celková cena 43€ (to je prehnané za také slabé baterky (mňa stáli 2x 1100mAh s príslušenstvom 60€).

Ja som sa tiež bál že to bude vyzerať divne tá e-ciga ale vyzerá to úplne v pohode a nijako jej veľkosť nevadí.
stuff
Light Expert
Light Expert

zatial sa drzim bez pira a to uz druhy tyzden.denne miniem asi 3,5ml-4ml
zatial hulim liqudy od hagsena ale uz v najblizsej objednavke si objednam iba bazy a prichute a zacnem si miesat sam
bazy som nasiel v dobrej cene od inawery a prichute si objednam od FA
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nezabudni kúpiť oba druhy (PG aj VG) aby ti to aj dymilo aj chutilo ;) Mne moja e-ciga niekde spadla v aute a nemôžem ju nájsť tak som odkázaný na pyrá :/
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

nevyznam sa v tomto, ale co hovorite na toto .. nemam sajnu ci to kupit alebo nie, este aj ta stranka mi pripada hrozne nedoveryhodna...
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Fuxxo napísal:nevyznam sa v tomto, ale co hovorite na toto .. nemam sajnu ci to kupit alebo nie, este aj ta stranka mi pripada hrozne nedoveryhodna...

Dám radu všetkým potenciálnym e-fajčiarom, NIKDY nekupujte e-cigu cez zľavové portály. Predávajú tam akurát čínske atrapy relatívne vyššej/nižšej kvality, ktoré pokazia celkový dojem a mienku o e-fajčení. A tých pár euro ktoré myslíte že ušetríte neušetríte, jednak buď ten nepodarok zahodíte/po čase odíde, alebo budete donútení kúpiť si originál e-cigu :) Čiže sa držme hesla " nie sme tak bohatí, aby sme si kupovali lacné veci" a investujte pár euro naviac, v konečnom hodnotení sa vám to vráti :) . Na požiadanie pošlem adresy overených e-shopov :)
Fuxxo
Darca
Darca

no dobre, tak to by som pustil z hlavy. a da sa nieco vybrat z ponuky na alze?

https://www.alza.sk/potesenie-zmyslov/18851274.htm

co by si mi odporucil?
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Fuxxo napísal:no dobre, tak to by som pustil z hlavy. a da sa nieco vybrat z ponuky na alze?

https://www.alza.sk/potesenie-zmyslov/18851274.htm

co by si mi odporucil?
nejde mi to otvorit...ale z Alzy,mno neviem neviem,ja skor nie. V prvom rade by som ti doporucil nastudovat nejake fóra zamerané len na e-cigarety, ono je to viacmenej "celá veda" a záleží na každom čo bude preferovať, ja fičím na clearomizéroch, iní na tankoch, niekto možno ešte na vatičkových cartoch. teraz ti to asi moc nehovorí ale za deň keď si počítaš veci okolo toho a dostaneš sa do toho tak ti to bude jasné. Samozrejme závisí od baterky , od jej "výkonu", niektoré sa dajú nastaviť na rôzne napätie a od množstva iných veci. Ale ak chces nieco konkretne, z horeuvedeného fóra na tomto liste som si zrovna aj ja dva dni dozadu objednal 2 V2 clearomizery, k tomu napr. tu eGo-T baterku od Joyetechu, to by pre "zaciatocnika" mohlo byť dobré. K tym liquidom sa neviem vyjadrit lebo som ich nemal doteraz...ale aj tam treba poskusat...dpteraz som mal liquidy dekang a liqua. Takze...myslim ze touto zostavou co som ti poradil na zaciatok nic nepokazis a po case zistis co by ti viac vyhovovalo...a stoji to za to, cca mesiac co mam e-cigu som nemal ani jednu pyro, dokonca som mal tri dni ze som bez "abstaku" vydrzal aj bez e-cigy :D mno 30 ml liquid za 10 E mi drzí tri týždne a ešte je ho tam stvrtina. Len by si sa mal možno poponahlať, lebo tabakovy lobing sa uz vsetkymi silami e-cigy zakazat :D predsalen, už im kvoli tomu zacinaju utekat slusne peniaze :D

// uz mi to ide otvorit...to nekupuj,tiez je to nejaka cinska imitacia.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Preštuduj si toto: http://www.svetecigaret.cz/ (aj fórum).

Osobne ti radím Clear Echomizér s dlhými knotmi. To ti poradí asi každý tam. bez údržbové (oproti iným), chuťovo super, netečie atď.
A ja nakupujem na www.ejuice.cz
stuff
Light Expert
Light Expert

30ml na mesiac? ja som zlikvidoval na ego baterke + clearomizer 100ml na mesiac :lol:
teraz sa chystam zmenit hardver takze asi kupim lavu a vivi novu
a liquidy si uz nekupujem ale kupujem len bazu + aromy a doma si miesam vlatne mnamky podla chuti :smt033
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Hej hej, zase aj ked som fajcil tak to bolo okolo tych 10 cg ( s vynimkou vecerov pri pive :D ) za den takze sa to odzrkaduje na mojej spotrebe , pokial niekto tahal dva baliky tak je mozne, ze za den da 5 ml 24-ky 8) Mno,ale myslim ze tie budu mat spotrebu este o daco vacsiu, takze sa dobre predzasob :D K miešaniu, sa po časre dostanem, zatial objavujem čo ponúkajú hotové :)
stuff
Light Expert
Light Expert

no mas pravdu,predtym som tahal 30-40 cig denne co uz bolo ozaj dost vela.
Fuxxo
Darca
Darca

no dobre.. stale tu pisete nieco o chemizeroch a neviem co.. som v tom lama, tak co keby ste mi nahadzali linky, ze co na zaciatok potrebujem? a hlavne take linky, odkial to bude urcite kvalita a SR/ČR .. diky
Napísať odpoveď