Naposledy aj mi to vypisalo nieco v zmysle ze najskor musi detekovat MS Bus Driver,predtym som skusal drivre na Win Xp az 7 pod OS Win Xp i 7 a nic, ma vela portov, 4x USB, ethernet Marvel Yukon PCI E Gigabit Controller sa mi podarilo uspesne nainstalovat driver,inak nic,ma to i wifi a modem zabudovany ale na internet som to absolutne nevyuzival ani nevyuzivam,pisem z internetovej kaviarne,prosim o pomoc,uz dva tyzdne mi v pc nejde zvuk a pozerat neme filmy ma nebavi.
ovladace pre ntb Libra Inspire 8500 PRO
ovladace pre ntb Libra Inspire 8500 PRO
Dobry den prajem. Preinstaloval som O.S. Win Xp na ntb a teraz neviem ktore ovladace tam boli ako povodne,hlavne tam chcem ovladac pre zvuk,parametre ktore poznam su nasledovne : Intel Pentium M Centrino 2 Ghz, povodne 1 GB RAM bola rozsirena na 2 GB RAM, graficka karta ATI Readon X 128 MB,HDD SAMSUNG 100 GB, zvuk som tipoval na Intel High Definition Audio ale vsetko co som tam zatial daval od Realtek skoncilo nezdarom.
Naposledy aj mi to vypisalo nieco v zmysle ze najskor musi detekovat MS Bus Driver,predtym som skusal drivre na Win Xp az 7 pod OS Win Xp i 7 a nic, ma vela portov, 4x USB, ethernet Marvel Yukon PCI E Gigabit Controller sa mi podarilo uspesne nainstalovat driver,inak nic,ma to i wifi a modem zabudovany ale na internet som to absolutne nevyuzival ani nevyuzivam,pisem z internetovej kaviarne,prosim o pomoc,uz dva tyzdne mi v pc nejde zvuk a pozerat neme filmy ma nebavi.

Re: ovladace pre ntb Libra Inspire 8500 PRO
Najprv si nainstaluj toto: http://downloadmirror.intel.com/20775/e ... _autol.exe a potom si skontroluj v spravci zariadeni, ktore nezname zariadenia este zostali. (Pri ktorych je zlty otaznik.)
Otazniky su pri Mass Storage Controller, Multimedia Audio Controller,Network Controller, PCI Modem, Video Controller. Graficku kartu mam ATI Mobility Radeon X700 128 MB. Ten subor som nahral,spustil,zdalo sa mi ze mi to dava nejake 2 drivre pre moj procesor a pod. a potom som resetoval a tie otazniky co boli i predtym su stale,chyba popis co je co.
Ale teraz som zbadal ze na ntb vzadu je napisane velkym hrubym ze M623 - DCX a ked som dal hladat naslo mi to tieto nazvy : Axioo M623DCX Drivers >> Chipset Intel v6.2.1.1001
Axioo M623DCX Drivers >> Video ATI Graphic card
Axioo M623DCX Drivers >> Audio ADI AC97
Axioo M623DCX Drivers >> Lan Marvell Lan
Axioo M623DCX Drivers >> Modem Askey Modem
Axioo M623DCX Drivers >> Card Reader SD Host Controller; Flash Media TI PCI
Axioo M623DCX Drivers >> Touchpad Pointing Device
Axioo M623DCX Drivers >> Wireless Lan IntelPRO7100_B; IntelPRO2200_B+G; IntelPRO2915_A+B+G
Axioo M623DCX Drivers >> Bluetooth Broadcom BTSW.
A modem je vyrobca Askey Computer Corp.
Ale teraz som zbadal ze na ntb vzadu je napisane velkym hrubym ze M623 - DCX a ked som dal hladat naslo mi to tieto nazvy : Axioo M623DCX Drivers >> Chipset Intel v6.2.1.1001
Axioo M623DCX Drivers >> Video ATI Graphic card
Axioo M623DCX Drivers >> Audio ADI AC97
Axioo M623DCX Drivers >> Lan Marvell Lan
Axioo M623DCX Drivers >> Modem Askey Modem
Axioo M623DCX Drivers >> Card Reader SD Host Controller; Flash Media TI PCI
Axioo M623DCX Drivers >> Touchpad Pointing Device
Axioo M623DCX Drivers >> Wireless Lan IntelPRO7100_B; IntelPRO2200_B+G; IntelPRO2915_A+B+G
Axioo M623DCX Drivers >> Bluetooth Broadcom BTSW.
A modem je vyrobca Askey Computer Corp.
Skus si stiahnut toto a vypalit na CD: http://service1.marasst.com/Arima/driver/M600series.iso Tam by mali byt vsetky tvoje ovladace. Toto som nasiel pomocou M623DCX.
Velmi pekne dakujem,moc si pomohol,ide mi to

//autoeditácia príspevku (14 Aug 2012, 10:56)
viete este niekto, kde do tohoto ntb mozem kupit za dobry peniaz bateriu?
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2012, 10:56)
viete este niekto, kde do tohoto ntb mozem kupit za dobry peniaz bateriu?