Kupa mobilu od ruky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Kupa mobilu od ruky

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdravim
typek nedavno vybral mobil na pausal s orangu ktory by som od neho chcel kupit lenze ma k nemu len zarucny list (ne blocek) neviete mi poradit ci sa oplati taky mobil kupit? nebudu s nim problemy? popripade bude mi nanho platit zaruka diky
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Kupa mobilu od ruky

Príspevok od používateľa brm »

záručný list platí.. avšak záruku si budeš môcť uplatniť iba v autorizovanom servise danej značky, bo v orange si vraj záručný servis môže uplatňovať iba ten, ktorý ho bral na akciu.. čiže by si musel kontaktovať predávajúceho.

V podstate v autorizovanom servise máš opravu rýchlejšiu, avšak ak budeš mobil reklamovať 3x s rovnakou chybou, máš právo na vrátenie peňazí.. a to už musí vybavovať pôvodný majiteľ, bo on vlastne bude môcť odstúpiť od zmluvy s viazanosťou a zobrať si opäť nový telefón na novú zmluvu.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

aha cize mne peniaze nevratia? teda je tam riziko ze pridem o peniaze co som zan dal ... :/

pri kupe by asi bolo dobre spisat aj kupnu zmluvu ci ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napis kupno-predajnu zmluvu a ak chces reklamovat v Orange, tak nech ti napise splnomocnenie na dobu neurcitu. Splnomocnenie da on overit na mestskom urade na matrike (50 centov) alebo o notara (okolo 2,50 eur).
Napísať odpoveď