Co na to poviete pripadne ako by podla vas mohol G5 vizerat
Gothic 5
Re: Gothic 5
No horsie ako 3ka a 4ka to uz asi nebude no... aj ked clovek nikdy nevie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
G3 nebol zlý 
-
arnysimilar
Light Expert
Gothic 3 bol po vydaní hry nehrateľný. Zlepšilo sa to až po vydaní komunitného patchu.
Gothic 4 je totálny odpad a nemá s pôvodnou sériou veľa spoločného.
Gothic 1 bol super a 2-ka ho ešte prekonala.
Žiadnu 5-ku netreba, lebo to zas NEMdobre dopadne.
Gothic 4 je totálny odpad a nemá s pôvodnou sériou veľa spoločného.
Gothic 1 bol super a 2-ka ho ešte prekonala.
Žiadnu 5-ku netreba, lebo to zas NEMdobre dopadne.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lol skúsil som si vyhrabať v poličke gothic 3 a tá hra mi stále seká 
ja osobne by som si G5 predstavoval ako zaciatok celej serie proste diel zamerany na to co sa dialo pred udalostami z g1 samozrejme v lepsej grafike. co vi ako by ste si to predstavili??
Tak ako my vieme, tak aj oni, ze uz Gothic 3 nebol celkom v poriadku. Preto si myslim, ze budu chciet pokracovat skor v udalostiach, ktore boli v dvojke / teda v ich najlepsej hre/, alebo lepsie povedane po ravenovi.. cize nadviazu na datadisc z dvojky.
P.s - Aj ja by som si urcite zelal remake 1 a 2.
Remake Gothic 1&2? Načo prosím ťa? Tie hry sú skvelé také aké sú a netreba na nich nič meniť. Je pravda že zo ságy 1-4 sú prvé dva diely skvosty - proste TOP paráda...trojka ma veľmi nezaujala (nakoľko herný engine sa pomerne dosť líšil od prvých dvoch dielov a bolo to taktiež pomerne náročné na grafiku). Štvrtý diel som hral iba chvíľu...a nejak ma to nepochytilo...rado02 napísal:Tak ako my vieme, tak aj oni, ze uz Gothic 3 nebol celkom v poriadku. Preto si myslim, ze budu chciet pokracovat skor v udalostiach, ktore boli v dvojke / teda v ich najlepsej hre/, alebo lepsie povedane po ravenovi.. cize nadviazu na datadisc z dvojky.
Čo sa týka môjho skromného názoru na piaty diel, tak si myslím, že to nebude dobré...stručne, ale výstižne povedané