Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
matus217
Light Expert
Light Expert

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa matus217 »

RATZINGER666 napísal:matus217: tak potom skus popozerat nejake benzinove focusy :)
nieco taketo ? http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-c ... 13443.html
alebo http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-g ... 65947.html
pripadne na co by som si mal konkretne pri focusoch davat pozor nevies mi povedat ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nemusis davat pozor na nic, preto Ti ho odporucam :)

motor hladaj 1,6l, ludia s nimi maju najlepsie skusenosti...

prvy nie, je po mladom cloveku, isto nema 130 000km, nie je prihlaseny (plus ~400e)...
druhy takisto nie je prihlaseny, ale vyzera velmi dobre... dobra cena na to, ze je to '99...

z 2000+ nie je teraz na Slovensku nic extra, ak mas zaujem aj o inzeraty z Ciech, napis...

z '99 asi iba toto: http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-c ... 74972.html , drahsie, ale inak sa mi tam nic tak nepozdava...

// civicy by uz tiez mohli trochu klesnut na cene, nasiel som tohto fesaka: http://honda-civic.autobazar.eu/15i-vtec-id3315479.html
matus217
Light Expert
Light Expert

Ten druhy aj ten drahsi vyzeraju slusne. Z Ciech urcite nie. Uz aj ten z Partizanskeho je dost problem, pretoze to mam dost od ruky. A je to dost risk ist sa na auto len pozriet a precestovat cele Slovensko kvoli tomu aby som zistil ze nie :D
Civic je pekny, ale len 3d :?
edit:// ako pozeram ten z Roznavy je tam uz od 28.3. nebude nejaky problemovy ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak skus aspon napisat, ktore modely sa Ti pacia... ja Ti este mozem odporucit corollu, almeru, astru, 323, 323F, skus popozerat...
matus217
Light Expert
Light Expert

RATZINGER666 napísal:tak skus aspon napisat, ktore modely sa Ti pacia... ja Ti este mozem odporucit corollu, almeru, astru, 323, 323F, skus popozerat...
http://opel-astra.autobazar.eu/18-16v-e ... 81027.html toto ?
inak modely ako som spominal 206/punto/polo/focus pripadne aj tato astra je pekna. Nieco na ten styl, proste sikovne mensie do mesta, hatchback co nema predlzeny zadok ale zrezany.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja ti zas odporučím P206, aj keď ma zedia tu. Je ich na Slovensku kopa a určite nájdeš nejaký v dobrej výbave v dobrom stave. Focus som svojho času zháňal, ale nie je ich veľa na predaj. Určite by som nebral Fabiu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

206 urcite nie, jeden z najnespolahlivejsich hatchbackov... punto mas o triedu nizsie, nie je to moc extra pohodlne, nie je to ani plnohodnotny hatch... polo je jak fabia, to nie, no snad uz aspon toho golfa...
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

co poviete na tohto krasavca?
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3594247
co sa tam komu nezda?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Takze caddilac obhliadnuty.. velmi pekne auto...
Problem ma havarinka, nevedia to ocenit tak im lietaju nerealne sumy.. tak dufam ze sa to vyriesi lebo potom ho beriem

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 17:07)
Tak, tu aj aktualna foto
Prílohy
caddy.jpg
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja predavam svoj Mercedes, ak by bol zaujem, tak tu je inzerat:
http://auto.bazos.sk/inzerat/17457593/M ... 1-190E.php
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chlapec10: skus obehat viac poistovni, je to krasavec, snad sa to podari :) pripadne sa informuj u byvaleho majitela, kde auto poistoval...

icefiresr: darmo, je to fesak, snad sa preda co najskor a za co najlepsiu cenu :)
icefiresr
Addict
Addict

No vacsina pozera na km, co je pre mna dost zle. Na stav kaslu.

Nevravim o tom, ze tam mam vymenene obe predne ramena, vzadu tlmice, pruziny, podtlakove hadice na motore, vcera nahodenu novu gumenu sadu na prevody, nove ziarovky, vsetky naplne, sviecky, svieckove kable, tesnenia diferaku zadneho, kardanove oblozenie a xy dalsieho :) Ked len pomyslim na to, ze som do toho za posledne tri roky dal 3000 Euro, tak je mi to az luto predat. Ale uz je nove.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

darmo, tu si na slovensku, tu sa tazko predava vsetko, co ma nad 180 000km... znamy mal w124, uz ked to kupoval, malo na tachometri 350 000km a bol zaseknuty, takze bohvie kolko to v skutocnosti malo... ale to auto robilo niekolkokrat tyzdenne PB-BA-PB, cize cez 300km, pod dobu nejakych 8 rokov, takze dalsich viac ako 200 000km na tom spravil... a na aute sa cesne slovo menili len platnicky a olej... a raz tusim starter... inak nic... a interier ako novy...

hentie vsetky veci, co si menil, si podopisuj do inzeratu, vela ludi si to vsima... takisto fotky si daj aktualne na elektoroch, mozes pridat aspon jednu fotku interieru... ja sa skusim popytat znamych, ci niekto nieco take nezhana...
icefiresr
Addict
Addict

No to fotky su nudzovka, dnes som cely den cistil interier, este zajtra ho poumyvam zvonku a potom nafotim nanovo.

Chcel som to dat do popisu, ale tak malo znakov bolo k dispozicii.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak je v takom čupr stave ako si tu písal v inej téme, tak potom sa ti čudujem prečo ho predávaš. Sám hovoríš, že na tom prerábaš a aj cena 1000 € neodzrkadľuje skutočnú cenu auta (myslím, že teda má väčšiu).
Takto sa ti zachvíľu ozve nejaký olašský opálený, pre ktorých sú Mercedesy z prelomu 80 a 90 rokov to pravé orechové (bez urážky). A bude ti to ľúto.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ked si to tam rozpisal ako esej :)

z vybavy nechaj len
"metaliza, ABS, Pioneer reproduktory, elektricke spatne zrkadlo, stresne okno, central"

ak to tam chces nechat kvoli efektu, tak v poriadku, usetri miesto inde, napr. nepis stylom
"Auto je momentalne obute na 15 palcovych MB elektronoch (nie su na fotke hore), na novych letnych gumach. Mam aj plechove disky na zimu, tiez s novymi zimnymi pneumatikami."

ale daj nove fotky a dopis "nove letne aj zimne pneu na diskoch"

...a to video by som dal prec a pridal by som este diakritiku :P

a tak dalej :)

begbeee: ja som tiez do auta za tie 4 roky dal okolo 2000e, kupil ho za 4000 a pytam zan tak 1500e aj s prislubom, ze ho dam do 100% stavu :) o tom to je, auto, ktore servisujes kvalitnymi dielmi sa nikdy neoplati predavat...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

RATZINGER666 napísal:chlapec10:, je to krasavec,
ked som ho videl na zivo tak WOW... do istej miery stastie ze majitel ho tak zle nafotil.... auto je ako cukrik, vnutri som pomaly ani motor nepocul, ale vonku krasny zvuk[/quote]
skus obehat viac poistovni
aktualne obieham vsetko co ma s poistkou i len meno spolocne, hlavny problem je, ze cadillac sa sem vtedy este nedovazal a maju v databazach len 2.8 motom ked tento je 2,6 a teda to nevedia nacenit a teda poistit.. asi v 2 poistovnach povedali ze nemaju v systeme ale za 1500 eur rocne ho poistia... co sa mi zda zase az privelmi vela....
pripadne sa informuj u byvaleho majitela, kde auto poistoval...
Majitel zil/pracoval v cesku, a na slovenske SPZ to auto prihlasil aby ho tu lepsie predal(2 tyzdne dozadu), dokonca co bola aj ta hrdza, tak na vlastne naklady dal prestriekat CELU kapotu, takze aj to je vyriesene...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kedy zmenili dizajn autobazar.eu?
teraz som otvoril web a po par sekundach som musel vpravo hore prekliknut naspat na stary web, to menu je nechutne nalavo a vsetko je take neprimerane velke :?
icefiresr
Addict
Addict

Praveze je to konecne fajn. Az na tu reklamu na AAAcka. Menili to par tyzdnov dozadu. Ale nemam rad tento server, lebo napriklad za obycajny inzerat musim platit pri vkladani, kde napriklad autovia.sk alebo autobazar.sk ti umoznia dat inzerat zadarmo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No hlavne lezú na nervy inzeráty od áčiek, nech dáš vyhľadávanie akýkoľvek kraj, tak ti nájde 20 strán inzerátov z áčok :(
Dizajny sa menia, každý nový je horší ako minulý, lebo nezvyk. Treba si zvyknúť, že sa to mení všade...facebook, twitter, google, autobazar... :)
Napísať odpoveď