Mobilne prehliadace
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobilne prehliadace
Atomic Web browser na iPode...myslel som, ze to Safari nikdy nenahradim ale full screen mod ma presvedcil 
Povodne som na iPhone pouzival ciste safari, ale tak sa mi zda, ze ho velmi rychlo nahradi Maven (0.79 Eur universal aplikacia) po skusenosti na iPade. Ten browser dokaze vsetko co konkurencia plus par vychytaviek typu regulacia jasu priamo v aplikacii. Mensia videorecenzia ak by mal niekto zaujem
Pred par dnami vysla Opera Mini vo verzii 6. A konecne je to celkom schopny prehliadac. Uz to podporuje aj pinch-to-zoom a momentalne ho pouzivam namiesto Safari.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Na androide Operu Mobile. len som si musel rucne upravit userid stfing, pre desktop view, zatial im chyba na toto jednoduche nastavenie, ktore ma napr Miren ktory som pouzival pred tym.
Opera sa mi zda oproti ostatnym rychlejsia a plynulejsia pri zoomovani multitouchom a pri scrollovani.
Od posledneho updatu sa mi zatial nestalo ze by mi neotvoril stranku po kliknuti na odkaz.
Opera sa mi zda oproti ostatnym rychlejsia a plynulejsia pri zoomovani multitouchom a pri scrollovani.
Od posledneho updatu sa mi zatial nestalo ze by mi neotvoril stranku po kliknuti na odkaz.
-
HiddenUser
Medium Star
Zdravím. (Sorry ak je to OT ale nechcel som zakladať novú tému). Chcem sa spýtať, že ako je možné že na Opera Mini Download stránke je aj Opera napr. pre Sony Ericsson J120 keď nepodporuje Javu.
Dik!
Dik!
opera mini.. maximalna spokojnost, akurat ze raz sa mi vymazali vsetky zalozky neviem preco 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
opera mobile
Boat Browser
-
Corn Flake
Guru wannabe
Na androide používam dolphin browser a momentálne pre android nič lepšie nieje, ale keď sa doladí pár vecí v chrome, tak ho asi nahradí
.
Opera mobile na symbiane. Zakladny prehliadac stoji za prd a opera je vcelku dobra a pre mna postacuje