Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Zdravím, mám otázku pre "tunelárov"
, chcem si dať taký malý tunel 4mm, zatial mám len naušnicu, je nejaká iná možnosť ako roztiahnuť dierku iným sposobom ako rozťahovakom ? lebo myslím že to je zbytočnosť kupovať, ked to je v podstate na jedno použitie 
-
Old Dirty Bastard
Guru
šmirgeľ + zubná kefka = rozťahovák
existuje ina alternativa, konkretne cokolvek co vyzera ako roztahovak
alebo potom priebojnik a kladivo ( nastroj ktorym sa vyrazaju diery do koze, v zeleziarstvach maju rozne priemery
)
-
Permonik1998
Light Star
Zdravím všetkých
na začiatok želám každému všetko najlepšie do nového roku, veľa osobných aj pracovných úspechov
takže k téme
moj strýko má piercing v uchu, má tam podkovu s guličkami, nakoľko po tom dlhšie túžim a konečne som začal pátrať po nejakých fórach tak som našiel na tejto stránke túto tému.
Rodičia niesú proti tomu aby som si dal prepichnúť alebo prestreliť, strýko povedal že ak chcem nech si kludne dám, že aj on má naúšnicu už od 14 rokov
mám len tri otázky nakoľko ostatné už viem bo som si už prečítal všetky komentáre. Takže
1. Čo by ste mi poradili, radšej prestreliť alebo prepichnuť? čítal som že prestrelenie nestojí o nič viac ako prepichnutie a tiež že pri prestrelení je menšie riziko na infekcie, hnis, zápaly a tiež že nastrelenie je rýchlejšie ako prepichnutie, ale zase niektorý ludia ktorý už majú vlastné skúsenosti odporúčajú radšej prepichnutie avšak bez vysvetlenia.
2. Neviete koľko stojí prestrelenie alebo prepichnutie ucha? čítal som že 150sk ale to boli ešte koruny, čiže minimalne pred 2 rokmi a viem že každý salón má rozdielné ceny ale neviem aké
pátral som na nete, našiel som webovú stránku jednej Bratislavskej piercing štúdia ale tým cenám neverím, je to možné že prederavenie stojí aj s naúšničkou 40-50 euro :O
3. A najdoležitejšia otázka, prosím každého z banskobystrického kraja aby mi poradil že kde v BB kraji sa nachádza dobré piercing štúdio? našiel som na nete nejaký Atlantis, majú síce vlastnú webovku ale nič na nej nemajú, ani ceny, ani popisy, jednoducho nič.
Dakujem za rady
takže k téme
moj strýko má piercing v uchu, má tam podkovu s guličkami, nakoľko po tom dlhšie túžim a konečne som začal pátrať po nejakých fórach tak som našiel na tejto stránke túto tému.
Rodičia niesú proti tomu aby som si dal prepichnúť alebo prestreliť, strýko povedal že ak chcem nech si kludne dám, že aj on má naúšnicu už od 14 rokov
1. Čo by ste mi poradili, radšej prestreliť alebo prepichnuť? čítal som že prestrelenie nestojí o nič viac ako prepichnutie a tiež že pri prestrelení je menšie riziko na infekcie, hnis, zápaly a tiež že nastrelenie je rýchlejšie ako prepichnutie, ale zase niektorý ludia ktorý už majú vlastné skúsenosti odporúčajú radšej prepichnutie avšak bez vysvetlenia.
2. Neviete koľko stojí prestrelenie alebo prepichnutie ucha? čítal som že 150sk ale to boli ešte koruny, čiže minimalne pred 2 rokmi a viem že každý salón má rozdielné ceny ale neviem aké
3. A najdoležitejšia otázka, prosím každého z banskobystrického kraja aby mi poradil že kde v BB kraji sa nachádza dobré piercing štúdio? našiel som na nete nejaký Atlantis, majú síce vlastnú webovku ale nič na nej nemajú, ani ceny, ani popisy, jednoducho nič.
Dakujem za rady
-
retsil
Light Star
z mojej vlastnej skusenosti:
1) mal som asi 6krat prepichnute ucho, teda 6 dier, kazda prepichnuta ruzovou ihlou z lekarne (vtedy za 1sk, teraz tak 10centov bude stat), nastrelovanie bolo pre mna moc drahe, pretoze tam sa rata v cene aj nausnica a ja som uz mal vlastne nausnice.. co sa tyka mensieho rizika infekcie alebo hnisu, no neviem, mne z tych 6 razov hnisalo iba raz (ale vtedy sa mi zahnisalo cele ucho, ale za 2-3 tyzdne to bolo spoko), kamos co si dal nastrelit do chrupavky mu to taktiez hnisalo, takze tam asi nebude nejake pravidlo ze podla toho ako si to das spravit ti to bude viac ci menej hnisat, urcite zalezi od viacerych faktorov
2) co sa tyka tej ceny, prepichnutie sam doma = iba cena ihly = cca 10 centov? prepichnutie v studiu alebo nastrelenie v studiu si myslim ze vyjde nastejno, tam si zarataju aj cenu sperku.. pre priklad, nedavno som sa bol informovat v jednom studiu tu v cechach a maju tam rovnaku cenu za vsetky piercingy a to 600czk (cca 24eur), mozes si samozrejme vybrat sperk aky chces
3) v BB nepoznam ziadne studio, ale mam tam kopec znamych ktori ti to prepichnu kedykolvek
1) mal som asi 6krat prepichnute ucho, teda 6 dier, kazda prepichnuta ruzovou ihlou z lekarne (vtedy za 1sk, teraz tak 10centov bude stat), nastrelovanie bolo pre mna moc drahe, pretoze tam sa rata v cene aj nausnica a ja som uz mal vlastne nausnice.. co sa tyka mensieho rizika infekcie alebo hnisu, no neviem, mne z tych 6 razov hnisalo iba raz (ale vtedy sa mi zahnisalo cele ucho, ale za 2-3 tyzdne to bolo spoko), kamos co si dal nastrelit do chrupavky mu to taktiez hnisalo, takze tam asi nebude nejake pravidlo ze podla toho ako si to das spravit ti to bude viac ci menej hnisat, urcite zalezi od viacerych faktorov
2) co sa tyka tej ceny, prepichnutie sam doma = iba cena ihly = cca 10 centov? prepichnutie v studiu alebo nastrelenie v studiu si myslim ze vyjde nastejno, tam si zarataju aj cenu sperku.. pre priklad, nedavno som sa bol informovat v jednom studiu tu v cechach a maju tam rovnaku cenu za vsetky piercingy a to 600czk (cca 24eur), mozes si samozrejme vybrat sperk aky chces
3) v BB nepoznam ziadne studio, ale mam tam kopec znamych ktori ti to prepichnu kedykolvek
-
Permonik1998
Light Star
Ďakujem za rady 
pozrem sa po tych ihlach a mozno si to prepichnem sám, ale asi budem musieť počkať do letných prázdnin pretože ak pojdem do školy z hnisajúcim uchom tak neviem čo nato povedia spolužiaci a učitelia
pozrem sa po tych ihlach a mozno si to prepichnem sám, ale asi budem musieť počkať do letných prázdnin pretože ak pojdem do školy z hnisajúcim uchom tak neviem čo nato povedia spolužiaci a učitelia
V BB som si daval industrial a tiez tunel u tychto panov http://www.berserker.sk/
-
Permonik1998
Light Star
majooo dakujem ti za pomoc, dám si u nich prepichnúť ucho 
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2012, 16:50)
majooo a prosim nevies kolko tam priblizne stoji prepichnutie ucha? pretoze na stránkach nemajú cenník, ani kontakt a predsa len nieze pojdem z radzoviec do BB a nebudem mat pri sebe dost penazí
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2012, 16:50)
majooo a prosim nevies kolko tam priblizne stoji prepichnutie ucha? pretoze na stránkach nemajú cenník, ani kontakt a predsa len nieze pojdem z radzoviec do BB a nebudem mat pri sebe dost penazí
Tak za industrial som daval nieco okolo 35ojro [praca, piercing a 1 cistenie + 1vymena] a za tunel som daval 25 [praca, tunel a prve cistenie]
Niekedy dávno ako ešte fagan som piercing chcel. Plánoval som si ho dať do obočia, no veľmi rýchlo som si to rozmyslel, keď som videl zopár fotiek obočí po bitkách (natrhnuté obočia kvôli piercingu) a po čase sa mi to aj prestalo páčiť. Ak to niekto chce, tak prosím nech si to dá. Ja osobne by som si piercing nedal. Akurát tak v ušiach mám maličké čierne náušnice. Ale to sa ako piercing nedá brať.
Planujem si dat piercing na pohlavne ustrojenstvo. Co mi jeden povedat tak vraj to robi zenam obrovsku rozkos a ja chcem spravit tiez tak velku rozkos mojej laske
ona ma piercing na svojom vlastnom pohlavnom ustrojenstve a vezera to fakt sexi 
Neviem akú rozkoš jej to môže spraviť, to skôr teba bude bolieť. A ak miluješ so svojou láskou bolestivý sex, tak by som skúšal miesto piercingu dať neodymové magnetky, aby ste si tú rozkoš vážne užili 
Dúfam že nás potom neukrátiš o fotoFamine napísal:Planujem si dat piercing na pohlavne ustrojenstvo. Co mi jeden povedat tak vraj to robi zenam obrovsku rozkos a ja chcem spravit tiez tak velku rozkos mojej laske![]()
ona ma piercing na svojom vlastnom pohlavnom ustrojenstve a vezera to fakt sexi
Niekomu sa to hodí, niekomu zas nie
Ale nič proti tomu nemám. Aj keď ja konkrétne patrím do tej skupine ktorej sa piercing nehodí. 
ja som vždy chcel skúsit pierc do brady nejaku kocku alebo špic ..nikam inam sa mi asi moc nepači ale nejak som sa nato vykašlal ani neviem prečo .. asi z jednej strany preto pretože mama protestovala a s druhej strany vraj to dosť boli ale to by som prežil .. 
mate niekto zlú skusenosť s bradu ? nejaka príhoda ?
mate niekto zlú skusenosť s bradu ? nejaka príhoda ?
-
Alexandrito
Novice
Mňam ich viacero ... septum, smile, jazyk, obe bradavky, PA, 2 roztiahnuté dierky v jednom uchu ale idem na ďalšie je to horšie ako droga.
-
retsil
Light Star
ja stary ch*j som si pred 2 tyzdnami dal spravit medusa piercing, prvy den som si na to nemohol zvyknut, ale teraz uz ani o nom neviem 
Za chvíľu budem mat 34 rokov a dal som si piercing do ucha laveho mam ho 4 den
taky decentny piercing sa mi vzdy pacil a az teraz som sa k tomu odhodlal 
-
starysomar
Hardcore addict
Než človek zostárne - má porobiť nejaké hlúposti 
Keď sa Ti to páči - druhých je po tom ho...
Moja si dala po 40-ke - síce nie piercing, ale nejaké tetovanie.
Keď sa Ti to páči - druhých je po tom ho...
Moja si dala po 40-ke - síce nie piercing, ale nejaké tetovanie.
-
cORP.
Addict
niekdy asi v 20tke som si dal piercing do obocia, mal som ho asi 5 rokov, raz som sa vyslovene zdrbal dole schodmi pri alkoholovom opojeni zo shodov kde som si to celkom nepekne natrhol, este som ho nosil asi dalsie 4 roky, no teraz som bez neho, ostala mi jazva, no viem o nej akurat tak ja ak na nu neupozornim, uz by som si to asi nedal, v dnesnej dobe mi to pride uz totalne nemoderne, skor sa obzeram po tetovaniach, no nie ala cinska polievka atd., ale skor na neviditelne miesta a nieco co ma pre mna hlbsi zmysel