Aplikacia pre motoristov

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

budem pouzivat aplikaciu iPumpuj ?

Nie
28
82%
Ano, obcas
4
12%
Ano, pri kazdom tankovani
2
6%

Celkom hlasov: 34

chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aplikacia pre motoristov

Príspevok od používateľa chrobakos »

test napísal:A kto pojde 15km cez celu Bratislavu alebo Prahu, aby natankoval o 2 centy za liter lacnejsie, hlavne ak ide tankovat za 25 eur a cestou prejazdi viac ako usetri na tankovani.
ale moc spekulujete... casto sa realne stava ze su benzinky relativne blizko seba a rozdiel je aj 50 halierov na liter. GPS ti mozno stanice najde ale nie aktualne ceny. a kto ma GPS vzdy na okne aj ked je v znamom meste? takto si clovek jednym kliknutim do mobilu zisti aky je drahy benzim tam kde sa prave nachadza.

az moc to odsudzujete, myslim ze niekedy sa to ozaj zijde. Skuste najprv vyskusat, hral som sa s zopar androidackymi aplikaciami rovnakeho zanru , aj s vyssie spominanym Natankuj.sk a rychlostou,prehladnoustou, celkovo spracovanim a obsahom databaze a mnozstvom aktualizacii sa na iPumpuj dost nechytali.

iPumpuj je najstahovanejsia app v CR a 15. najstahovanejsia free app v SR.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

chrobakos napísal:
ale moc spekulujete... casto sa realne stava ze su benzinky relativne blizko seba a rozdiel je aj 50 halierov na liter.
super, tak to na plnej nadrzi usetrim tak 20sk, uzasne :roll: fakt netusim, kto toto vyuzije...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

15. najsťahovanejšia na Slovensku ? ... to predpokladám len vďaka tomuto fóru ... a taktiež, si myslím, že všetci čo to nainštalovali tak hneď aj vymazali keď zistili, že je to len pre ČR :lol:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal: super, tak to na plnej nadrzi usetrim tak 20sk, uzasne :roll: fakt netusim, kto toto vyuzije...
dakto pri kupe potravin alebo alkoholu rozmysla a spekuluje ked je daco lacnejsie o par korun . 25-30 czk je uz celkom dost. ak mas na vyber, tak preco nie?

na slovensku su to desiatky stiahnuti ale trh je maly,preto to vytiahlo tak vysoko.
V CR sa stiahnutia pocitaju na tisicky a priemerne si ju kazdu minutu a pol stiahne dalsi novy clovek.

haters :psssst:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pozri ja ti to prajem, ale pochop ze nie je dolezite kolko ludi si to stiahne, ale kolko ludi to realne aj vyuziva nie? je to novinka na apple store, kazdy to chce vyskusat, preto tie stiahnutia...ak by si to spoplatil, potom dobre, beriem aj tie tvoje stiahnutia ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chrobakos: ked si student alebo dochodca a robis nakup za 100kc, tak sa Ti nad tou dvackou rozmyslat oplati... ale nie, ked si vlasnik motoroveho vozidla a tankujes plne nadrze v hodnote pomaly 2000kc, ako to opisujes... to Ta nejaka dvacka z biedy nevytrhne...

a este jedna vec: "haters"? kolko mas rokov, 15? :roll:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nemam iPhone ani nic takeho, ale schvalne, ako je to s aktualizaciami cien benzinov a nafty? Kolko krat denne to ludia aktualizuju a pridavaju ceny?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ani ja, ale podla tohoto komentaru to nie je nic extra ...

"Aplikace super, ale ceny u pump buď nejsou vůbec nebo týdny staré :( takže vpodstatě nepoužitelné :("
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Ďalšou app budú: iMlieko, iRožky, iHajzlák ... :lol:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ceny benzinov v databaze kt. vyuziva iPumpuj boli aktualizovanenasledovne:
dnes : 584 aktualizací cen
včera : 754 aktualizací cen

ak nezobrazuje cenu je to z dovodu ze aplikacia nezobrazuje ceny aktualizovane pred viac ako 15 dnami.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Čo znamenajú tie aktualizácie ? ... 1 aktualizácia = pumpa, alebo je to plošne robené ?

Pretože ak viem, tak ČR má cez 6000 čerpacích staníc :)
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lubenečko napísal:Čo znamenajú tie aktualizácie ? ... 1 aktualizácia = pumpa, alebo je to plošne robené ?

Pretože ak viem, tak ČR má cez 6000 čerpacích staníc :)
aktualizacia ceny, znamena ze na nejakej pumpe bola aktualizovana cena jedneho paliva.
toto si mal na mysli?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla tejto spravy je v Cesku 6700 benziniek, ak vezmem, ze v priemere by tam bola hoci len nafta a 2x benzin, tak je to priblizne 20 tisic cien, ktore treba. Su vsak pumpy, ktore ponukaju 3x naftu, 2x benzin, plyn..., takze to cislo bude daleko vyssie. A mat pravidelnu aktualizaciu, to bude problematicke. Myslim, ze vo velkych mestach by to mohlo byt v pohode, teda tych 25 miest, ktore maju priblizne 50 tisic a viac obyvatelov, tak tam by som sa o aktualizacie nebal. Ale ked pojde o mesto, ktore ma 15 tisic obyvatelov, ma tam 4 benzinky, tak kto vie. Kazdopadne treba dat tomu trosku casu, sledovat ako to ludia aktualizuju a aka je odozva. Prve dni moze byt stahovanost velka, aktualizacia cien tiez velka, ale po mesiaci to moze uplne upadnut, stahovani bude malo, aktualizacie cien zriedkave..., kto vie...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

iPumpuj? Keď už tak iTankuj, nie?

Hlasoval som za nie, pretože mi to príde úplne zbytočné. Ale ako školský projekt v pohode, dokonca si myslím, že sú ľudia natoľko blbí a ovplyvniteľní, že to budú používať a chodiť cez pol mesta kvôli rozdielu 2 centy za liter.
Prílohy
pumpa-rucna.jpg
pumpa-rucna.jpg (61.32 KiB) 1270 zobrazení
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Presiel necely polrok, na nejaky cas sme sa usadili na mieste najstahovanejsej aplikacii v ceskom appstore, dlhodobejsie sme boli v top 25 .
Aplikaciu si doteraz stiahlo viac ako 27 000 ludi a kazdy den si ju zapne okolo 1400 ludi. Cize sa z toho stala celkom nice komunitna vec.

V najblizsich dnoch vsak ma vyjst nova verzia, ktora bude vyuzivat spolocnu databazu iPumpuj a este jednej, najviac vyuzivanej aplikacii takeho druhu v CR pre Android. Cize to bude pekny posun vpred!

Este pred tym ju vsak potrebujeme otestovat. Preto by som vas chcel poprosit, ak mate niekto iphone a pohybujete sa autom v CR, napiste mi spravu. Hladame testerov pre tuto app.

Diiik :smt006
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nie nebudem to pouzivat

po rozsvieteni hladneho oka tankujem spravidla na prvej pumpe pri (po) ceste, ktoru vidim ... niesom vysadeny na ziadnu znacku, takze ani v tomo mi to nepomoze :-)

skor by som pri castom nocnom cestovani uvital nejaku pravidelne aktualizovanu databazu cerpacich stanic LPG, pretoze internet je v tomto viac menej nevyuzitelny (na strankach, ktore je ochotny mi telefon zobrazit niesu aktualne udaje) ... a vyprdnem sa na ceny, nejakych par halierov hore dole ma rozhodi, ked budem tankovat do zamorskeho parnika, nie do osobneho auta :-) ...

privital by som predosvetkym udaje, ako su otvaracie hodiny (neraz som bludil o polnoci v cudzom meste a hladal beztak zavrete LPG), telefonne cislo, GPS suradnice, ma/nema stanica zazemie (WC, shop, atd), hladanie podla aktualnej polohy ...

a hlavne by som ako neuzivatel jablkovej techniky privital nieco pre android, alebo web, ktory je zobrazitelny kazdym mobilnym zariadenim :-)
Napísať odpoveď