Ping - pongové rakety

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Samo8
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ping - pongové rakety

Príspevok od používateľa Samo8 »

Dobrý deň, potreboval by som pomôcť s výberom ping-pongovej rakety od niekoho kto sa do toho vyzná, ceny do 20€ Vopred ďakujem za rady....
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ping - pongové rakety

Príspevok od používateľa audiotrack »

http://www.okfit.sk/relax/pingpongove_s ... rform_600/
do 20€ asi ťažko niečo lepšie nájdeš. Cornilleau je špičkový výrobca vecí pre stolný tenis, ako jediný napríklad dodáva stoly pre olympiádu a majstrovstvá sveta
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Hras rekreacne? Ak hej, tak nabehni do obchodu a prejdi si jednou aj druhou stranou po vlasoch. Ak ta potiahnu (cierna strana viac) tak ti raketa na rekreacne ucely urcite bude stacit. Ak netaha, tak hladaj taku, co bude :)

Ak hras profesionalne tak by si podla mna mal vediet co ti vyhovuje.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tommy, to ťa potiahne úplne každá keď je nová. Okrem toho, väčšinou sa predávajú zaliate v plastoch aby si s nimi každý neťahal po vlasoch lebo také špinavé a zaprášené už nikto nekúpi :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Audio, nehadam sa, ja som naposledy hral ping pong na strednej a odvtedy sa toho mozno vela zmenilo. Ale vtedy si pamatam, ze sa dost bezne predavali rakety, s ktorymi by si tocenu nedal ani keby zakrivis casopriestor :) Obchody nemaju vystavne kusy, ktore si mozes odskusat? Tie serioznejsie urcite hej.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tie serioznejšie (športové obchody) predávajú serioznejšie rakety. Také čo nemajú ani poriadny poťah alebo penu pod ním, prípadne len ten "koberec" sú maximálne nejaké hračkárne. Ja som svoju raketu kupoval 3 roky dozadu za 100 českých a bola už na dosť dobrej úrovni, len sa asi po roku začal odliepať poťah. Takže naše staré časy z detstva sú už preč, také rakety už nenájdeš :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Serioznejsie rakety najdes u specializovanych vyrobcov (Butterfly, Cornilleau, Yasaka, Dunlop, Stiga...). Hladaj take a nemozes sliapnut vedla.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Caute, po 11 rokoch by som rád obnovil túto tému.

Potreboval by som poradiť s výberom rakety. Po 13 rokoch som znova začal hrať ping pong, amatérsku ligu a prichádzam na to, že moja 15 ročná raketa stiga** (cena 720sk) už asi nie je to čo bývala. Loptičky utekajú, príde mi, že veľa lahkých lopticiek davam mimo stola a ako tu bolo spominané po vlasoch už neťahá. Predpokladám, že poťahy doslúžili.

Vedeli by ste poradiť, čo treba dnes pri výbere sledovať a podľa čoho zvoliť tu správnu pre mňa? Myslím, že do custom-made rakieť asi pre mňa momentálne nema zmysel ísť, takže skôr pre-made. Ale nechám si poradiť, keďže moje skúsenosti ešte z čias základnej školy sú také, že sme hrali s tým čo sme dostali do ruky a vtedy v mojej sociálnej bubline sme nepozerali na nejaké vlastnosti rakety iba na skill

Ďakujem
Napísať odpoveď