Google Android OS
Re: Google Android OS
Neviem či so všetkým, ale na skoro všetko funguje záloha s účom Google. Kamarát si zálohoval takto telefón na jednej S3, kúpil druhú, počkal asi hodinku kým mu to všetko nasťahovalo a až na pár vecí mal skoro úplne rovnaký mobil. Nastavenia, aplikácie, prakticky skoro všetko až na dáta.
Walky: Ahá, tak to som netušil. Ja som sa na Blade hrával, a sem tam sa mi stalo že mi nejak preskočil obraz, to bude asi toto, že? Ale nejak mi to neprekážalo, stávalo sa mi to málokedy.
Walky: Ahá, tak to som netušil. Ja som sa na Blade hrával, a sem tam sa mi stalo že mi nejak preskočil obraz, to bude asi toto, že? Ale nejak mi to neprekážalo, stávalo sa mi to málokedy.
Clockworkmod to dokaze.
jojo44 napísal:Viete mi poradiť nahodil som si verziu 4.0.3 a mám problém s kontaktami síce je to len malá blbosť, ale lezie mi to na nervy nastavím si zobrazovanie len kontaktov z telefónu vypnem kontakty dám ich znovu a opäť mi ukazuje aj telefón aj sim takže tam mám všetky 2x a mazať ich pre istotu zo simky nechcem.
Dík vopred za prípadnú radu.
Sorry teraz som si všimol, že sa nejedná len o kontakty zo SIM, ale aj share z google aj facebooku všetko v kope... pritom mám nastavené len zobrazovanie kontaktov v telefóne... Zaujímavé, že na 2.3.5 to šlo normálne a na novom to je pokazené... teda snaď niesom jediný stýmto problémom...test napísal:Vsak ich zmaz zo simky a tie co su v telefone si zalohuj do pc.
Takže teraz sa môžem kľudne hrať z telefónom a potom keď dám obnoviť tu zálohu tak to bude presne tak ako som mal?test napísal:Clockworkmod to dokaze.
Vypni v uctoch synchronizaciu s Gmailom a FB, problem sa vyriesi.
Áno, v clockwork dáš backup, záloha sa ti uloží na kartu. Potom môžeš s telefónom robiť čo chceš. Keď sa budeš chceť vrátiť k zálohe tak znova v clockwork si dáš Restore a máš systém v stave v akom si ho mal predtým.lukas9206 napísal: Takže teraz sa môžem kľudne hrať z telefónom a potom keď dám obnoviť tu zálohu tak to bude presne tak ako som mal?
Dnes som našiel jeden problém. Môj v stavaný prehrávač mi z ničoho nechce načítať zložku z hudbou. Mám vytvorený mix kde je okolo 400 pesničiek a nikdy som s tým nemal problém až teraz. Ostatné zložky kde mám hudbu rozdelenú podľa albumov mi najde, no ten mix mi z prehrávača zmizol. Neviete kde môže byť problém? Mám android 2.3.7.
nepomohol ani reboot?
Nemas tam v tom priecinku subor ".nomedia" ak ano tak ho vymaz
To napadlo aj mňa ale nenašiel som ho tam. A aj tak neviem ako by sa tam ten súbor z ničoho nič vzal keďže ja som ho tam nepísal čo si pamätám.
Neviem, či to tu bolo spomenuté...
Android 4.2 - Key Lime Pie ohlásený na 2013.
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Ne ... ng-in-2013
Android 4.2 - Key Lime Pie ohlásený na 2013.
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Ne ... ng-in-2013
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nove verzie ohlasuju, ale poriadne nie je nasadena ani verzia 4.0, nie to este 4.1. Dokonca mnoho zariadeni funguje na 2.2 alebo 2.3, verzie 3 a 4 sa ani nedockali, resp. sa dockaju v dalekej buducnosti.
Aky program sluzi na nastavenie prijmania hovoru, nech si mozem nastavit, ze ked mi niekto vola urcitu ponuku, aby som si mohol nastavit fotku, gesto na zdvihnutie, tlacitko na odmietnutie sms, blokovanie, automaticke zavolanie spat a ine funkcie. Pozna niekto taky program?
Aky program na kontakty, nech si mozem spravit skupiny, nastavit ci chcem zobrazit ikonku kontaktu alebo nie, rychlu volbu vedla kontaktu na sms a telefonovanie, poznate program?
K+
Aky program na kontakty, nech si mozem spravit skupiny, nastavit ci chcem zobrazit ikonku kontaktu alebo nie, rychlu volbu vedla kontaktu na sms a telefonovanie, poznate program?
K+
Hojko: Od takej Galaxy SII sa aktualizácia na Jelly Bean ani nečakala, a aha, už je JB ohlásený. Väčšina high-endov už aktualizáciu na ICS má, minimálne ohlásenú, takže tam problém nevidím. A snáď nikto nedúfa, že postaršie telefóny, ktoré končia pri 2.1, 2.2, 2.3 dostanú ICS. To by išli proti sebe. Najnovšie Androidy sú iba pre najnovšie telefóny. Snáď sa nečaká, že by sa aktualizácie na 4.0, prípadne aj 4.1 dočkali nejaké mid-endy, to by padla predajnosť noviniek. Každopádne, JB vyšiel v lete, a KLP je ohlásený na prvý polrok 2013, takže taktiež najskôr leto. Je to teda ešte skoro celý rok, dovtedy budú fungovať na ICS, prípade JB hádam všetký high-endy, a určite aj niečo viac.
test: síce to nespĺňa všetky tvoje požiadavky, ale za pokus určite stojí Call Master, alebo Advanced Call Manager... Dnes už to nepoužívam, keďže mi stačí zelený a červený telefónik, a potom tlačidlo na odoslanie rýchlej SMS ("nemám čas, ozvem sa" a pod.), ktoré sú v ICS a JB už od základu. Advanced Call Manager dokáže aj nejaké triky s kontaktami, skupinovaním a pod., pozri to. Call Master možno tiež, ale neviem.
test: síce to nespĺňa všetky tvoje požiadavky, ale za pokus určite stojí Call Master, alebo Advanced Call Manager... Dnes už to nepoužívam, keďže mi stačí zelený a červený telefónik, a potom tlačidlo na odoslanie rýchlej SMS ("nemám čas, ozvem sa" a pod.), ktoré sú v ICS a JB už od základu. Advanced Call Manager dokáže aj nejaké triky s kontaktami, skupinovaním a pod., pozri to. Call Master možno tiež, ale neviem.
Mne je len divne, ze dalsiu verziu androidu neuvolnia s novym nexusom ako to bolo minuly rok. Teda mohli napr. pockat s JB, je to len par mesiacov, ale zase to nebol az taky velky skok medzi nim a ICS.
Ved JB vydavali s Nexus 7 a s Nexus Q.
-
Sagittarius
Guru
Viem, že je to asi blbá otázka, ale pre istotu sa spýtam. Licencia na platené aplikácie z Google Play (Android Market) sú viazané na mobil alebo na konto?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sagittarius: Na konto. Je vsak mozne, ze niektore licencie sa generuju na zaklade IMEI kodu telefonu a teda su viazane na konto. Ale myslim, ze to co zakupis cez Play, tak je viazane na konto.
z toho tak nejak vyplyva dalsia otazka, ked mam kupenu aplikacku, mozem ju mat nainstalovanu na 2 telefonoch naraz?